Canim tarih yanlis
Dunun tartisi canim persmebe tartildi14 mayıs bugün
Canim persembe tartilmis atamamisCanim tarih yanlis
Tamam canim persembe demisti tamam simdiDunun tartisi canim persmebe tartildi
Kiz benim ne suçum var herkes bayram diye yesin ortada suclu benimAgzini actin herkes 400-700 arasi
Eksin güzel canim tebrikler
:)Eki Görüntüle 2848894
Geçen cuma: 58.7
Bugun: 58.3
Fark: 400
Yuzde 0.681
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
59kg tombalak :)Geçen hafta cuma = 59,7
Bu hafta cuma = 59
Fark = -700
Yüzde = % 1,172Eki Görüntüle 2848946
Zipzip-
E Elif_Eylul
@kackaloribu
Hadi bismillah
Var zaten sart degil bence ikinci bende istemiyordum esim kardes kardes kizim olsun diye diye ikna etmeye calisti 3 yil olmadi sonuc kazara oldu :) ama iyi ki olmusDün ikinci çocuk konusu açıldı eşim ikinci çocuğun I si bile almadı düşünmüyor ama kaynanam oğluma sürekli baskı yapmaya başladı kardeşi olsun kardeşi olsunvalla ben istiyorum da x istemiyor dedim ( ama düşünmüyorum eşimle bu konuda konuştuk istemiyor )
Farkli birini tart, pili cikar tak degisir oGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Eki Görüntüle 2849005
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
:)4. Eksi 400gr
Yememisler bugunu bekletmisler soguk baklavalar ayirmislar bugun icinÇok guzel gidiyoruz degilmi
Takimlari görseler keske %1 %1bucuk verenleri
Cok guzel eksi canim
:) Gozun aydin canimKızlar çok teşekkür ederim artık mezun olurum inşallahhhhhh
Ama bir hafta menü beklemeyin bende çok zorlandım bu hafta sırf mezun olmak için çok aç kaldım
Hosgeldin canimÇok tşk ederim kızlar hepinize birlikte başaracağız inşallah inanoyorum şu an siteyi çözmeye çalışıyorum mesajları alıntılamayı bile unutmuşummenü paylaşımı akşamları mı yapıyoruz
40dk da ben yaptim ustune ic bacak30dk boosted bitti evaya geceyim
Canim keskek biliyorum annem yapar sadece onu yiceksen 481 kalori falan yanina ayranmi yogurtmu aksam yemegini dengelersinZipzip- E Elif_Eylul bizim buranın bayram da yapılan yöresel yemeği var keskek diye belki duymuşsunuzdur ondan yesem akşam yemeğine sorun olur mu bugday ve tavukla yapıyorlar içine biraz da tereyağ katıyorlar
Kotuyu cagirdinKiz benim ne suçum var herkes bayram diye yesin ortada suclu benim
Eksin güzel canim tebrikler
Neden badem sutu ,bi sebebi var mi? Valla 27tl bir lt sute vermem :)Kızlar dondurma istedi iki dolanip geldik. Mirostan badem sütü siparişi vermiştim tadı biraz değişik ama şu çiyayi bulamadım bi yerde
BabababaaaKotuyu cagirdin
Neden badem sutu ,bi sebebi var mi? Valla 27tl bir lt sute vermem :)
Aristo diyetimi ne yapıyordu sanırımKotuyu cagirdin
Neden badem sutu ,bi sebebi var mi? Valla 27tl bir lt sute vermem :)
Olmadı balım yaa cedarice de dedi bişeyler yaptım ama farketmedi. Pztye kadar çıkmıcam üstüne bakalım.:)
59kg tombalak :)
Hadi bismillah
Var zaten sart degil bence ikinci bende istemiyordum esim kardes kardes kizim olsun diye diye ikna etmeye calisti 3 yil olmadi sonuc kazara oldu :) ama iyi ki olmus
Farkli birini tart, pili cikar tak degisir o
:)
Yememisler bugunu bekletmisler soguk baklavalar ayirmislar bugun icin
Cok guzel eksi canim
:) Gozun aydin canim
Hosgeldin canim
Benim küçük de başak senin kız 2018 doğumlu mu canımHoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanne
Büyük kızım da çok zorlanıyor ben müdahil oluyorum yoksa küçüğüm büyüğü ezip geçiyor oysa ki büyük kızım aslan burcu küçük kızım başak tam tersi olur diyordumküçüğüm bildiğin aslan bebesi
Senin de bayramın mübarek olsun aplam hoşgeldin
Tmm canım yazdım.Tebrik ederim hepinizii gerçekten çok güzel artılarinşallah hep böyle vermeye devam ederiz
Ben de dün yapmıştım
Evet canım 2018 eylül doğumlu çok yırtıcılarBenim küçük de başak senin kız 2018 doğumlu mu canım
Vallahi başaklar aslan kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?