Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım
Çok sağol kaptanım
Gecmis olsun canim
Çok sağol kaptanım
Geçmiş olsun canım.
Çok sağol canım
Aha nazar oldu , gözü olanin gözü g.tune
Ay ne güldüm ya
Benimkiler erimiyor bugun +850 gordum kimseye deme ama sebep filan aramayacagim bastim gaza geliyorum
Ben spor yaptığım halde 59.3 geldim sanırım regl ödemim bu ama ilacım tesir etti spora başlarım az sonra insaAllah
Çok sağol canım
Tombalağim dert ortağım çok geçmiş olsun.
Ah aplam ya çok geç kaldım arefe gününden önce başladı ufaktan ev de ilacım da bitmis sağlık ocağına gittim kapalıymış bayram diye eczanede uzaktı gidemedim idare ederim dedim bugün zirveye çıktı migren sabah baya midem bulandı tansiyonum yükselmiş eşim ölçmüştü dinlen ben ilaç alayım dedi aldı getirdi içtim de su an daha iyiyim kahvaltı yapıyorum biraz zaman geçsin sporuma da başlarım
Geçmiş olsun canim❤

Geçmiş olsun canim❤
Çok sağol canım

Ah yavrum hep aksiliklerin arkasından gafil yakalıyor bizi....Sağlıklı zamanlarımızda elimizin altında olmalı ilacimiz. Sinyal alır almaz çaresine bakacağız. Yasaklar kalksa da bol bol yürüsek...

Evet gluten ve şekerden uzak durulması söyleniyor,bacak ağrıları içinde ama yapamıyoruzki
Sekersiz iciyorum herseyi ama tatli yiyoruz maşallah biz onlar nasilsa glikozdan yapiliyo

Psikolojik mi bilmiyorum aristoya başlayalı başım eskisi gibi çok ağrımıyor
Belki vücudunun yenmemesi gereken seyleri yedigin icin agrima yapiyodu,benim sut,peynir,yogurt,yemedigim zaman rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…