Kalorisi cokmus298 kalori
Bende iyi sayılırım canım napiyim çocuğu salliyorum uyusun yürüyüşe çıkmayı planlıyorum çok sevindim takim için tebrik ederim herkesi.Iyiyiz canim sen nasilsin
Bizim takim birinci oldu
Çok sağol kaptanımGeçmiş olsun canım
Çok sağol kaptanımGecmis olsun canim
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım.
Ay ne güldüm yaAha nazar oldu , gözü olanin gözü g.tune
Ben spor yaptığım halde 59.3 geldim sanırım regl ödemim bu ama ilacım tesir etti spora başlarım az sonra insaAllahBenimkiler erimiyorbugun +850 gordum kimseye deme ama sebep filan aramayacagim bastim gaza geliyorum
Çok sağol canımoyyyy canímm benimm allahim sifa versinn insa
ben sizleri etiketlemedimm hemen górmussunuz.
yap kuzum yap sifa olsunn masallah subhanallah allah caniniza saglik versinn
onlar ne yaaa tóvbe tóvbeee
eva bir video bitti dewaaaaaaammm
evayí tanidigimdan beri sunu dusunuyorum
kollarím yaratílisíndan beriii hic bunkadar degisik aktivite, degisik yonlere gitmemisti ... kollarimizla ne cok degisik hareketler yapiliyormus
dip not evanin yaptigi bazi kol hareketleri gogus diklestirmek icin yapilan hareketler
Ah aplam ya çok geç kaldım arefe gününden önce başladı ufaktan ev de ilacım da bitmis sağlık ocağına gittim kapalıymış bayram diye eczanede uzaktı gidemedim idare ederim dedim bugün zirveye çıktı migren sabah baya midem bulandı tansiyonum yükselmiş eşim ölçmüştü dinlen ben ilaç alayım dedi aldı getirdi içtim de su an daha iyiyim kahvaltı yapıyorum biraz zaman geçsin sporuma da başlarımTombalağim dert ortağım çok geçmiş olsun.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canim❤
Geçmiş olsun canim❤
Biz az dedigimiz 1tane dedigimiz şeyleri yiye yiye böyle olmadikmiKalorisi cokmus
Aynen öyle canim bir taneden birsey olmazBiz az dedigimiz 1tane dedigimiz şeyleri yiye yiye böyle olmadikmi
Çok sağol kaptanım
Çok sağol kaptanım
Çok sağol canım
Ay ne güldüm ya
Ben spor yaptığım halde 59.3 geldim sanırım regl ödemim bu ama ilacım tesir etti spora başlarım az sonra insaAllah
Çok sağol canım
Ah aplam ya çok geç kaldım arefe gününden önce başladı ufaktan ev de ilacım da bitmis sağlık ocağına gittim kapalıymış bayram diye eczanede uzaktı gidemedim idare ederim dedim bugün zirveye çıktı migren sabah baya midem bulandı tansiyonum yükselmiş eşim ölçmüştü dinlen ben ilaç alayım dedi aldı getirdi içtim de su an daha iyiyim kahvaltı yapıyorum biraz zaman geçsin sporuma da başlarım
Çok sağol canım
Ah yavrum hep aksiliklerin arkasından gafil yakalıyor bizi....Sağlıklı zamanlarımızda elimizin altında olmalı ilacimiz. Sinyal alır almaz çaresine bakacağız. Yasaklar kalksa da bol bol yürüsek...Çok sağol kaptanım
Çok sağol kaptanım
Çok sağol canım
Ay ne güldüm ya
Ben spor yaptığım halde 59.3 geldim sanırım regl ödemim bu ama ilacım tesir etti spora başlarım az sonra insaAllah
Çok sağol canım
Ah aplam ya çok geç kaldım arefe gününden önce başladı ufaktan ev de ilacım da bitmis sağlık ocağına gittim kapalıymış bayram diye eczanede uzaktı gidemedim idare ederim dedim bugün zirveye çıktı migren sabah baya midem bulandı tansiyonum yükselmiş eşim ölçmüştü dinlen ben ilaç alayım dedi aldı getirdi içtim de su an daha iyiyim kahvaltı yapıyorum biraz zaman geçsin sporuma da başlarım
Çok sağol canım
Aa benimde guncellendi ama hic farkında degilim.bana da o özellik gelmismidirİnternet kafayi yedi
Zipzip- gecen guncelleme oldu dedimya benim normalde foto cekiminde portre yoktu guncelleme olunca yuklenmis cokta guzel foto cekip düzenleyebiliyosun
Bir baksana benim bir tık seninkinden yüksek ama belkide sanada gelmistirAa benimde guncellendi ama hic farkında degilim.bana da o özellik gelmismidir
Evet gluten ve şekerden uzak durulması söyleniyor,bacak ağrıları içinde ama yapamıyoruzki
Sekersiz iciyorum herseyi ama tatli yiyoruz maşallah bizEvet gluten ve şekerden uzak durulması söyleniyor,bacak ağrıları içinde ama yapamıyoruzki
Psikolojik mi bilmiyorum aristoya başlayalı başım eskisi gibi çok ağrımıyor
Ablayaa peynirinde fazlasi zarar
Sadece peynir kaçamağim var.
Canım sadece kahvaltıdaAblayaa peynirinde fazlasi zarar
Belki vücudunun yenmemesi gereken seyleri yedigin icin agrima yapiyodu,benim sut,peynir,yogurt,yemedigim zaman rahatimPsikolojik mi bilmiyorum aristoya başlayalı başım eskisi gibi çok ağrımıyor
Bana gelmemis sanki bende hic fark yok sanki güncelleme sonrasiBir baksana benim bir tık seninkinden yüksek ama belkide sanada gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?