Kiz ne dedim ben sana :)))Eee bana neden şeyediyoki
ablam kızına söyleniyor.... Sen niye 90 aldin Semih 95 almış.
Bir sonraki sınav. Semih 100 almış sen 95. Daha çok çalışmalıydin .
Bir sonraki sınav ablam.... tamam 100 aldın demekki öncekilerde de alabilirdin.
Bu konuşmalar kimi hatırlatıyor acaba.
167 kalori kaptanım vallahi hiç baklava yemedim ben bayramda1 adet oreolu dondurma kac kalori baktin mi
Ama free de olanlara ceza veriyorum
Eeee amaaa ben hep diyomkii zaten sinirlensinler bana kilo versinler diye sorun yok küfurde edebilirler onlara laf söylüyorum diyeKiz ne dedim ben sana :)))
Cuma günleri diyon ya
Sonuncu olacaz vs. Diye
Onu dedim
Eee o zaman senin dondurma farkli galiba filiz 298 kalori demisti167 kalori kaptanım vallahi hiç baklava yemedim ben bayramdagözüm korktu Simcik
Ozaman kücügunumü yedi bilemedim hemen bakarim bilirsin kalorilere bir yerde 298 biryerde 213 yaziyo meselaEee o zaman senin dondurma farkli galiba filiz 298 kalori demisti
Gozun korksun bence artık 1 yıldır 76-77 sin artik kilo verme vaktin geldi
Oreonun yeni cesidi cikmis sanirim max clasic mi ne oda olabilirOzaman kücügunumü yedi bilemedim hemen bakarim bilirsin kalorilere bir yerde 298 biryerde 213 yaziyo mesela
Olabilir neyse yemis artik fredede degilkiOreonun yeni cesidi cikmis sanirim max clasic mi ne oda olabilir
Tembellik yapip 95 aliniyorsa tabi kizilirablam kızına söyleniyor.... Sen niye 90 aldin Semih 95 almış.
Bir sonraki sınav. Semih 100 almış sen 95. Daha çok çalışmalıydin .
Bir sonraki sınav ablam.... tamam 100 aldın demekki öncekilerde de alabilirdin.
Bu konuşmalar kimi hatırlatıyor acaba.
Zaten senin bu laflarini totem saydik artikEeee amaaa ben hep diyomkii zaten sinirlensinler bana kilo versinler diye sorun yok küfurde edebilirler onlara laf söylüyorum diye
Bakliyattami yoggg artikTembellik yapip 95 aliniyorsa tabi kizilir
Takimda, listede olup kacamak yapilirsa, kellesi vurulsun
Farketmez
Siz dua edin elifle filize
Ben pazartesiden sonra kacamagi bırak, bakliyat bile yedirmezdim
Kaptanım şair burada diyor ki, kaptanımız bizi anne gibi seviyor ne kadar iyi olursak yetmiyor. Çünkü bizim en iyisi olmamızı istiyorrrr
Bak nasilda güzel yapiyo o herkimseKaptanım şair burada diyor ki, kaptanımız bizi anne gibi seviyor ne kadar iyi olursak yetmiyor. Çünkü bizim en iyisi olmamızı istiyorrrr
Baktım kaptanım 167 yazıyordu ondan yedim yani evet Cook haklısın verme vaktim geldi dahada dikkat etmem lazım Algida classicti benimkiEee o zaman senin dondurma farkli galiba filiz 298 kalori demisti
Gozun korksun bence artık 1 yıldır 76-77 sin artik kilo verme vaktin geldi
Tahmin ettiğim gibi :))Baktım kaptanım 167 yazıyordu ondan yedim yani evet Cook haklısın verme vaktim geldi dahada dikkat etmem lazım Algida classicti benimki
Kaptanım benim atağımı tetikleyen kafein tüketmemem ve regl dönemi maalesef
Ozaman sade nescafe sutle içebilirsin turk kahvesi 2tane icebilirsin ben nescafesiz yapamazdim 1aydir icmedim meselaKaptanım benim atağımı tetikleyen kafein tüketmemem ve regl dönemi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?