İlk Çağ diyeti falan mı canımPsikolojik mi bilmiyorum aristoya başlayalı başım eskisi gibi çok ağrımıyor
Ben bazen peyniri aradada tüketiyorumCanım sadece kahvaltıda
TühyaaaBana gelmemis sanki bende hic fark yok sanki güncelleme sonrasi
Bilmiyorum hangi çağdan esinlenmisler ama esinlendikleri çağda hayvan yokmuş ortalıktaİlk Çağ diyeti falan mı canım
TövbeeeeBilmiyorum hangi çağdan esinlenmisler ama esinlendikleri çağda hayvan yokmuş ortalıkta
Hiç sorma karpuz çıksın hiç yemek yemem ben.Ben bazen peyniri aradada tüketiyorum
Heleki simdi karpuz almaya baslayinca
Sana laktoz dokunuyor o zamanBelki vücudunun yenmemesi gereken seyleri yedigin icin agrima yapiyodu,benim sut,peynir,yogurt,yemedigim zaman rahatim
Aynıyız abla karpuz❤peynirHiç sorma karpuz çıksın hiç yemek yemem ben.
Karpuz+ peynir
Yasak zaten canim bana bakma iste yiyorum aç hissediyorum yemeyinceSana laktoz dokunuyor o zaman
Ömrüm araştırmakla her gün yeni bir şey duymakla geçiyorBilmiyorum hangi çağdan esinlenmisler ama esinlendikleri çağda hayvan yokmuş ortalıkta
Halbuki yoğurt sağlıklı beslenmede ne kadar önemli,zayıflama olsun probiyotik olsunYasak zaten canim bana bakma iste yiyorum aç hissediyorum yemeyince
Mesela Arh+ hicbir sekilde yogurt,peynir,sut yememesi lazim sadece kefir yumurta haftada 1 tavuk balikHalbuki yoğurt sağlıklı beslenmede ne kadar önemli,zayıflama olsun probiyotik olsun
HeeeGunaydin canim
Encokta ben emek verdim
Öyle olmasam saliyolar kendilerini napayim sende biliyosunHeee
mübarek felaket tellali gibisin
Yok millet ne kadar vermiş, onlardaki yuzleri görün vs.
Zuhal ablamda kaptanken az eli maşalı değildi bakma senÖyle olmasam saliyolar kendilerini napayim sende biliyosun
Araştırınca beni de bilgilendir ablacımÖmrüm araştırmakla her gün yeni bir şey duymakla geçiyor
Ponicim bir de migren botoksunu duydum...o da araştırılacak
Eee bana neden şeyediyokiZuhal ablamda kaptanken az eli maşalı değildi bakma sen
Onlarin bitirmedigi seninmi yemen gerekiyor cnmBaklavalar daha sıkıntı onları ne etçez,ye ye bitiremediler
Taş Devri degil cnmİlk Çağ diyeti falan mı canım
Hitler öldü artikZuhal ablamda kaptanken az eli maşalı değildi bakma sen
ablam kızına söyleniyor.... Sen niye 90 aldin Semih 95 almış.Heee
mübarek felaket tellali gibisin
Yok millet ne kadar vermiş, onlardaki yuzleri görün vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?