Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pissstttt naber nasilsiniz....yemegimi yaptim..kızımla bebek oynadım...kitap okudum..acık kendi kitaplara bakarken bi selam.vereyim dedum...hayirlisiyla bi okul açılsaydı...valla evde daha cok.yoruluyorum ben
Piştttt iyiyiz bende markete gittim geldim simdi spor yapayim diyorum

Pissstttt naber nasilsiniz....yemegimi yaptim..kızımla bebek oynadım...kitap okudum..acık kendi kitaplara bakarken bi selam.vereyim dedum...hayirlisiyla bi okul açılsaydı...valla evde daha cok.yoruluyorum ben
Sağol canım. A S.
Regl ağrısı ile uğraşıyorum. Onun dışında iyiyim.

Oooo çok sosyal gördüm seni. Markete gitmiş hava yapıyor bize. Ben de gidip, peynir reyonunda muhteşem bir resim çekilir duruma atarım.
Kiz bizim burda herkes sosyal
Köy yeriyaaa oyuzden herkes disarlarda bende 1marul maydanoz aldim eylule dondurma gezdik geldik

Bende çamaşır katılıyorum. Nevresim değiştirmeyle, çamaşırla uğraşıyorum. Bende bahçeye gidip mangal yapmak istiyorum kızımla hayal kuruyoruz, küllü köfte istiyorum anne diyo bilmiyo ki son yaptığımda sakarlıktan düşürdüğümü

Esin demez mi yeni iyilestin ziplama diye benimki basimin etini yer sonra birde triplere girer dinlemiyorsun diye
Mesela Arh+ hicbir sekilde yogurt,peynir,sut yememesi lazim sadece kefir yumurta haftada 1 tavuk balik
Yazik ne yesin bu A+ lar
Ayni ablam birde Yunus derste dinliyor evde calimsiyor bilesi var
Eee o zaman senin dondurma farkli galiba filiz 298 kalori demisti

Gozun korksun bence artık 1 yıldır 76-77 sin artik kilo verme vaktin geldi
298callik dondurmami olur ya yemek yerim onun yerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…