ReglKaptanım benim atağımı tetikleyen kafein tüketmemem ve regl dönemi maalesef
Piştttt iyiyiz bende markete gittim geldim simdi spor yapayim diyorumPissstttt naber nasilsiniz....yemegimi yaptim..kızımla bebek oynadım...kitap okudum..acık kendi kitaplara bakarken bi selam.vereyim dedum...hayirlisiyla bi okul açılsaydı...valla evde daha cok.yoruluyorum ben
Yap yap iyi olur...bu ara masallahin var...güzel spor yapiyorsun...Piştttt iyiyiz bende markete gittim geldim simdi spor yapayim diyorum
Sağol canım. A S.Pissstttt naber nasilsiniz....yemegimi yaptim..kızımla bebek oynadım...kitap okudum..acık kendi kitaplara bakarken bi selam.vereyim dedum...hayirlisiyla bi okul açılsaydı...valla evde daha cok.yoruluyorum ben
Yemek yapıyorum bende annemler bahceye gittiPissstttt naber nasilsiniz....yemegimi yaptim..kızımla bebek oynadım...kitap okudum..acık kendi kitaplara bakarken bi selam.vereyim dedum...hayirlisiyla bi okul açılsaydı...valla evde daha cok.yoruluyorum ben
Gecmis olsun...cok zordur iyi bilirim...Sağol canım. A S.
Regl ağrısı ile uğraşıyorum.Onun dışında iyiyim.
Ben biber dolmasi yaptim sende ne var yemekteYemek yapıyorum bende annemler bahceye gitti
Oooo çok sosyal gördüm seni. Markete gitmiş hava yapıyor bize. Ben de gidip, peynir reyonunda muhteşem bir resim çekilir duruma atarım.Piştttt iyiyiz bende markete gittim geldim simdi spor yapayim diyorum
Aslinda evet yapiyorum ama istemem lazimYap yap iyi olur...bu ara masallahin var...güzel spor yapiyorsun...
Kiz bizim burda herkes sosyalOooo çok sosyal gördüm seni. Markete gitmiş hava yapıyor bize. Ben de gidip, peynir reyonunda muhteşem bir resim çekilir duruma atarım.
Bende çamaşır katılıyorum. Nevresim değiştirmeyle, çamaşırla uğraşıyorum. Bende bahçeye gidip mangal yapmak istiyorum kızımla hayal kuruyoruz, küllü köfte istiyorum anne diyo bilmiyo ki son yaptığımda sakarlıktan düşürdüğümüPissstttt naber nasilsiniz....yemegimi yaptim..kızımla bebek oynadım...kitap okudum..acık kendi kitaplara bakarken bi selam.vereyim dedum...hayirlisiyla bi okul açılsaydı...valla evde daha cok.yoruluyorum ben
Firinda türlü yapiyorum canimBen biber dolmasi yaptim sende ne var yemekte
Taşıyorsa seni neden olmasın ama dikkat et sakatlama kendini.Simdik benim step tahtasi gibi biseyim yok kasalar var bizde onu koysam olmazmi dün attiyaChedarice onu yapayim dedim
Esin demez mi yeni iyilestin ziplama diye benimki basimin etini yer sonra birde triplere girer dinlemiyorsun diyeÇok sağol kaptanım
Çok sağol kaptanım
Çok sağol canım
Ay ne güldüm ya
Ben spor yaptığım halde 59.3 geldim sanırım regl ödemim bu ama ilacım tesir etti spora başlarım az sonra insaAllah
Çok sağol canım
Ah aplam ya çok geç kaldım arefe gününden önce başladı ufaktan ev de ilacım da bitmis sağlık ocağına gittim kapalıymış bayram diye eczanede uzaktı gidemedim idare ederim dedim bugün zirveye çıktı migren sabah baya midem bulandı tansiyonum yükselmiş eşim ölçmüştü dinlen ben ilaç alayım dedi aldı getirdi içtim de su an daha iyiyim kahvaltı yapıyorum biraz zaman geçsin sporuma da başlarım
Çok sağol canım
Yazik ne yesin bu A+ larMesela Arh+ hicbir sekilde yogurt,peynir,sut yememesi lazim sadece kefir yumurta haftada 1 tavuk balik
Ayni ablam birde Yunus derste dinliyor evde calimsiyor bilesi varablam kızına söyleniyor.... Sen niye 90 aldin Semih 95 almış.
Bir sonraki sınav. Semih 100 almış sen 95. Daha çok çalışmalıydin .
Bir sonraki sınav ablam.... tamam 100 aldın demekki öncekilerde de alabilirdin.
Bu konuşmalar kimi hatırlatıyor acaba.
298callik dondurmami olur ya yemek yerim onun yerine :)Eee o zaman senin dondurma farkli galiba filiz 298 kalori demisti
Gozun korksun bence artık 1 yıldır 76-77 sin artik kilo verme vaktin geldi
Tahta kasalar var 15cm sanirim eni tasiryaa tasir dimeTaşıyorsa seni neden olmasın ama dikkat et sakatlama kendini.
Gözümün önünden çekseler bir an önce diyorumOnlarin bitirmedigi seninmi yemen gerekiyor cnm
Taş Devri degil cnm
Aristoda Et, un ve süt urunleri yok
Sebze, meyve, bakliyat, bitkisel süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?