günaydın kızlar
benim 55 ti ama yine ulaşamadım .
nazlım iksirin yapılışını tarif etmişsin fakat balım 10-15 dk. çok değilmi?
ben üç dakika tutuyorum demleniyor zaten
aeben ablada çok tutarsanız tadı acı olur demişti.
iyide balım
sende hedefi abartmıştın ama hadi kabul et
ancak şok diyetle verilir o kilo
oda bize uymaz aybalam....
Zaman azdı çünkü bu hedefleri koyduğumuzda.
Ama şuan çok iyi gidiyorsun sakın sakın cozutma....
günaaayyddııın takımıımmmm unutmadan menü yazıımda
07:00 1 armut
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir ayran salatalık leblebi
12:50 kuru fasulye yoğurt enginar 2 tane minik 2 dilim salatalık 2 tane çeri domates
17:00 2 mandalina
20:00 döner yoğurt
bi de kızlar dün migrosta tukaşın acı paprika diye bir biberini sos haline getirmişler. acukalar gibi içinde ekmek vs. yok şekerde yok. o büyük kırmızı biberlerin hafif acuısını dilimlemişler tadı süperrr... tavsiye ederim
evet canım hergün taze taze yapıp içiyoruz ve 1 gün içinde bitiyor . su içemiyorum demedin mi işte al sana su içmek için bir sebep
ben genelde içine çayları attıktan sonra unutuyorum 5-10 dk sonra ancak çıkarıyorum
evet hemde baya abartmışım safiş . yok bu sefer cozutmak yok . evde en sevdiğim tatlı var ama dönüp bakmıyorum . hatta aşure bile var ona bile bakmadım . kaynanam bari bir kaşık alıp tadına bak dedi olmaz yemem dedim . bu sefer bu işi bitiricem inşallah
günaaayyddııın takımıımmmm unutmadan menü yazıımda
07:00 1 armut
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir ayran salatalık leblebi
12:50 kuru fasulye yoğurt enginar 2 tane minik 2 dilim salatalık 2 tane çeri domates
17:00 2 mandalina
20:00 döner yoğurt
bi de kızlar dün migrosta tukaşın acı paprika diye bir biberini sos haline getirmişler. acukalar gibi içinde ekmek vs. yok şekerde yok. o büyük kırmızı biberlerin hafif acuısını dilimlemişler tadı süperrr... tavsiye ederim
Önce kaynar suyun içinde yeşil çayları bekletip ondan sonra mı limon sıkıp tarçın atıyoruz? Yoksa çayları kaynar suya atar atmazmı limonu sıkıyoruz nazlım?
günaydıın nazımmm nasılsın iimisinn kocişle barışılmışşş oohh ohhh:)
Önce kaynar suyun içinde yeşil çayları bekletip ondan sonra mı limon sıkıp tarçın atıyoruz? Yoksa çayları kaynar suya atar atmazmı limonu sıkıyoruz nazlım?
unuttuğun için iyi demleniyor desene
acı olmuyormu peki
harikasın bebeğim
evet bencede bu dea son gidecek bunlar ve burda sadece kaptanımız olacaksın bir süre sonra bize önerilerde bulunacaksın listeden çıkacaksın çünkü inceleceksin
miraaaaaaaaaayyyyyyyyyy nerdesin sen
bence o dediğin sosu önce aeben ablaya sor onay al ondan sonra öner
kafana göre hareket edip milleti yoldan çıkarma nen
gözdem bebekim naza sordun ama bende atlayayım hemencecik
su ısıtıcıda kaynat birtanem 1.5 lt. suyu
al sürahiye
üç yeşil çay bir limonun suyunu sık yada kabuklarıyla dilimle at çine ben daha iyi olsun diye limonun suyunu sıkmıyorum dilimleyip atıyorum içine
bir çubuk tarçın
4-5 karanfil
4-5 tane karabiber
3-4 dk. dursun
süzüp koy bir termosa ve şişeye
artık sıcak ya soğuk nasıl içebilirsen gün içinde iç bebekim
vücuttaki ödemi atıyor idrar yoluyla
ama ben bu güne kadar 1.5 lt. hiç içemedim en fazla bir lt.
Harika, tamamdır ama sebildeki sudan olurmu? Suyu kaynatmak için taaaa yemekhaneye inmem gerek :26: Ama bu tarafta sebilimiz var, ve tüm malzemeler çekmecemde var, bugün yapayım bari akşama kadar bitiririm, ama tane karabiberim yok birtek , onu atmasam olurmu? Hiç atmasam onu hatta sevmiyorum tane karabiberi? Birde nazlım yarım limon demiş sen 1 limon?
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım
unuttuğun için iyi demleniyor desene
acı olmuyormu peki
harikasın bebeğim
evet bencede bu dea son gidecek bunlar ve burda sadece kaptanımız olacaksın bir süre sonra bize önerilerde bulunacaksın listeden çıkacaksın çünkü inceleceksin
miraaaaaaaaaayyyyyyyyyy nerdesin sen
bence o dediğin sosu önce aeben ablaya sor onay al ondan sonra öner
kafana göre hareket edip milleti yoldan çıkarma nen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?