Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım tartıda 58 kilo çıktım cumadan bu yana 700 gr gitmiş ....

Kaptan böyle olursa cemaati kim durduracak sayın başkan? Hani aralarda tartılmak yoktu
Bu arada iksir nedir ? Bende içmek istiyorum ? Lahanalı değilse eğer Allahımın hiçbir nimetine kusur bulmuyorum ama şu hayatta sakatat lahana ve bakla olmasa da yaşanırmış ya

Bugünde zilanın gelmesini bekleyeyim olmazsa aksamüstü faceden mesaj atarsın bana ziloşun telefonunu yarın ararım safişim

tamam bebekim bekleriz

kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım tartıda 58 kilo çıktım cumadan bu yana 700 gr gitmiş ....

canımm süpperrr bak hareket geçtin bile
ben sanırım kilo veremiyorum artık yani hiç veriyormuş gibi hissetmiyorum kendimi....
Neyse cuma ola hayrola
Umarım cuma günüde aynı sonucu alırsın güzelcim...

gözdem benden nacizane tafsiye hiçbişeyi özleme canım 1 tane incirden hiçbişey olmaz.eger herşeyi özleten bi diyet yapıyorsan dönüşün muhteşem olur monti sana kolaysa uygula ama ben çok zorlandım habire dışardan ye yok evden getir olmadı sıkıldım şuan gayet iyiyim agır gidiyor belki ama olsun gidiyor acelem yok zaten

Öyle güzelim ne etçen...
Amannn bizim canımız sağolsun ne edem

Günaydın tatlım hoşgeldin

Ben çok diyet denedim denizim, kaçamaklı diyetler bana uygun değil, çünkü ben kaçamağı abartıyorum resmen onu öğüne dönüştürüyorum, ve montide anladımki tam tamına başlarsam bir süre sonra özlediklerimide unutuyorum, yenilenlere hem midem hem nefsim hemde damak tadım alışıyor, bir süre sonra hiç yasak olan bir şeyi canım istememeye başlıyor...
Ama arada kaçamaklı diyetlerde 4 gün sonunda kendimi cips poşetinin içinde buluyorum yada ağzım gözüm profiterol oluyor

canım benim 1,5 litre kaynamış suyun içine 3 adet salama yeşil çay , 1 adet kabuk tarçın , yarım limonun suyunu sıkıyorum 5-10 dk bekletip süzüyorum sonrasında gün içersinde içiyorum . istersen içine tane karabiber ve karanfilde koyabilirsin ben 5 gün içip 2 gün ara veriyorum .

gözdoşum sabah duşa girdim hazır cıbıl cıbılken tartıldım. genelde cumadan cumaya tartılırım ama dayanamadım :78::78:

inşallah canım . platesin etkiyle baya inceldiğimi hisediyorum pantolonlarım bol geliyor artık hatta totomdan bile düşüyorlar . karar verdim ideal kiloma ulaşana kadar kendime hiçbirşey almayacağım .

Sen sabah sabah neden duşa girdin bakeemmm

Anlaşılmıştır hadi bende yapmaya başlayayım o halde
Tüm gün o 1,5 litre bitecekmi? Yani her gün taze taze yapıp 1,5 litreyi bitiriyoruz mu?

Atlantik ötesinden gelip Avrupa'da yayilan uygulama l!l
Cok önemli duyuru.
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > >
> > > > > > Bölgesel bir yolda aksam üzeri eve dönerken,
battaniyeye sarilmis bir çocugun, bir araba koltugunda yol kenarinda terkedildigini gördüm .
> Nedenini bile sorgulayamadim, neden de pek önemli degildi zaten, kafam da karma karisik olmasina ragmen duraklamadan yola devam ettim.
>
> > > > > > Yerime ulastiktan sonra, telefonla bilgi verdigim polis karakolunca konunun derhal incelenecegi söylendi.
> > > > > > Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyari çok ilginç....
> > > > > >
> > > > > > "Yasadigimiz devirde, bilmemiz lüzumlu seyler çok önemli ...Ceteler vegangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasini durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasindan inerek yardim saglayacak taktikler bulmakta çok ustalar.
> > > > > >
> > > > >> "Yerel polisin raporuna göre bazi gangsterlerin tercihen kullandiklari yöntem de, bir araba koltuguna yapay bir bebegi oturtmak ve ıssız yol kenarina terketmek...ve -kuskusuz- bir bayanin "terkedilmis" bebegi görmeden yola devam edemiyecegi umuduyla".
> > > > > >
> > > > > > "Ya bir orman kenari, ya da otlari uzamis çimenliklerden geçen yollara birakiyorlar.Arabasindan inen sürücü -kazara bir bayan- ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze ugrar, acimaksizin da ölüme terkedilir.
>>>>>Bu sanssiz, bir erkekse yiyecegi dayagi tasavvur edemezsiniz, üstünde kiymetli ne varsa hepsi alinir, o da yine ölümle ödüllendirilir (!)
> > > > > >
> > > > > > Hiçbir hal ve sebeple
asla durmayin!!!

> > > > > >
> > > > > > Hemen 112 (polis numarasi) telefon edin.
> > > > > > VE,"NE GÖRDÜGÜNÜZÜ, NASIL OLUSTUGUNU DÜSÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVASLAMAYIN ve yolunuza devam edin.
> > > > > >
> > > > > > SIK GÖRÜLEN BASKA BIR SENARYO :
> > > > > > "Eger aksam üzeri arabanizla gezinti yapiyorsaniz, aniden arabanin camina YUMURTALAR atildiysa, arabanizi kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN VE CAM SILECEKLERINI CALISTIRMAYIN, NE CAM SILECEK SIVI, NE DE SU ILE YIKAMAYIN; CÜNKÜ YUMURTALARA YAPISKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜS OLDUGUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELIR.
ISTER ISTEMEZ ARABADAN CIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANILERE YEM OLURSUNUZ.
>>>ISTE KULLANDIKLARI BELLI BASLI TEKNIKLER.
LÜTFEN AILENIZI VE DOSTLARINIZI BILGILENDIRIN.

BU ILETIYI YAZISTIKLARINIZLA PAYLASIN LÜTFEN

Anlaşılmıştır hadi bende yapmaya başlayayım o halde
Tüm gün o 1,5 litre bitecekmi? Yani her gün taze taze yapıp 1,5 litreyi bitiriyoruz mu?

evet canım hergün taze taze yapıp içiyoruz ve 1 gün içinde bitiyor . su içemiyorum demedin mi işte al sana su içmek için bir sebep

inşallah canım . platesin etkiyle baya inceldiğimi hisediyorum pantolonlarım bol geliyor artık hatta totomdan bile düşüyorlar . karar verdim ideal kiloma ulaşana kadar kendime hiçbirşey almayacağım .

harikasın bebekiimm

Bence bu kez kaçamak yapma lütfen çok güzel gidiyorsun hedefe varmadan bırakma olurmu bizede örnek ol bacım

Benimde bel inceldi popo küçüldü bende bariz farkındayım 40 beden eteklerimin içinde dönüyorum belimden düşüyorlar 38 bedene inmişim farkında olmadan

nedenki acaba :92::92: ev boşaldı görümcem gitti bizde spor yapalım dedik

işte buuuuuu çok güzel bir habeeeeerrrrrrrrrr

kutlama vardı desenneeeee

:118: :118: :118: :118: :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…