- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım tartıda 58 kilo çıktım cumadan bu yana 700 gr gitmiş ....
Bugünde zilanın gelmesini bekleyeyim olmazsa aksamüstü faceden mesaj atarsın bana ziloşun telefonunu yarın ararım safişim
kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım tartıda 58 kilo çıktım cumadan bu yana 700 gr gitmiş ....
Günaydın elifim, sende içmeye başlasana iksirdengünaydınnnnnn
safişçim işten çık kreşe koş kızı al eve gel hemen üst baş değiştir akşam namazına yetiş arkasından hemen yemek hazırlamaya sonra akşam yemeği faslı arkasından mutfagı topla makinaya çamaşır at kuru çamaşırları katla kızla oyna ortalıgı topla kızı yatır yatsıyı kıl duşa gir biraz kk ya takıl ve yatış 01:00yani tempo hep aynı be güzelim bide kocamınkini yazayım
işten gel elleri yıka hazır sofraya otur ,sofradan kalk tekli koltuga otur .tekli koltuktan kalk üçlü koltuga geç uzan uyukla ordan kalk mutfakta bişeyler atıştır sonra bi işyerine git gel gececilere bakmaya geldikten sonra koca bi kase mısır patlagı üstüne 1 koca tabak mayonezli kıymalı makarna ye 2 tane limonlu soda iç ve yat 01:00 nekadarda koşturmalı değil mi
günaydınnnnnn
Kaptan böyle olursa cemaati kim durduracak sayın başkan? Hani aralarda tartılmak yoktu
Bu arada iksir nedir ? Bende içmek istiyorum ? Lahanalı değilse eğerAllahımın hiçbir nimetine kusur bulmuyorum ama şu hayatta sakatat lahana ve bakla olmasa da yaşanırmış ya
tamam bebekim bekleriz
canımm süpperrr bak hareket geçtin bile
ben sanırım kilo veremiyorum artık yani hiç veriyormuş gibi hissetmiyorum kendimi....
Neyse cuma ola hayrola
Umarım cuma günüde aynı sonucu alırsın güzelcim...
canım benim 1,5 litre kaynamış suyun içine 3 adet salama yeşil çay , 1 adet kabuk tarçın , yarım limonun suyunu sıkıyorum 5-10 dk bekletip süzüyorum sonrasında gün içersinde içiyorum . istersen içine tane karabiber ve karanfilde koyabilirsin ben 5 gün içip 2 gün ara veriyorum .
gözdoşum sabah duşa girdim hazır cıbıl cıbılken tartıldım. genelde cumadan cumaya tartılırım ama dayanamadım:78::78:
canım benim 1,5 litre kaynamış suyun içine 3 adet salama yeşil çay , 1 adet kabuk tarçın , yarım limonun suyunu sıkıyorum 5-10 dk bekletip süzüyorum sonrasında gün içersinde içiyorum . istersen içine tane karabiber ve karanfilde koyabilirsin ben 5 gün içip 2 gün ara veriyorum .
gözdoşum sabah duşa girdim hazır cıbıl cıbılken tartıldım. genelde cumadan cumaya tartılırım ama dayanamadım:78::78:
Sen sabah sabah neden duşa girdin bakeemmm
Anlaşılmıştır hadi bende yapmaya başlayayım o halde
Tüm gün o 1,5 litre bitecekmi? Yani her gün taze taze yapıp 1,5 litreyi bitiriyoruz mu?
inşallah canım . platesin etkiyle baya inceldiğimi hisediyorum pantolonlarım bol geliyor artık hatta totomdan bile düşüyorlar . karar verdim ideal kiloma ulaşana kadar kendime hiçbirşey almayacağım .
nedenki acaba :92::92:ev boşaldı görümcem gitti bizde spor yapalım dedik
yılbaşı hedeflerimiz neydi kızlar ben 68 demiştim önce sonra safişin gazına gelip 67 demiştim
günaydın kızlar
yılbaşı hedeflerimiz neydi kızlar ben 68 demiştim önce sonra safişin gazına gelip 67 demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?