Harika, tamamdır ama sebildeki sudan olurmu? Suyu kaynatmak için taaaa yemekhaneye inmem gerek :26: Ama bu tarafta sebilimiz var, ve tüm malzemeler çekmecemde var, bugün yapayım bari akşama kadar bitiririm, ama tane karabiberim yok birtek , onu atmasam olurmu? Hiç atmasam onu hatta sevmiyorum tane karabiberi? Birde nazlım yarım limon demiş sen 1 limon?
yoğun yorgun ve de keyifsizzz..
yaaaaa bebşimmm yılbaşı için akşam üzeri şirkette bir kutlama yapıcaz. ama bütçe çıkardık falan filaaan bütçeler bizi aştışimdi patronla konuşuluyor bütçe onaylanırsa yemekhaneyi hazırlıcaz altın alıncak süs alıncak pasta sipariş edilcek:)
Dün gece o kadar saçma sapan bir rüya gördümki
Dün gece o kadar saçma sapan bir rüya gördümki
iki gündür annem keyifsiz dayımlarla sorunlar var aile içerisinde anneannem vefat ettikten sonra koptular annemde kardeşleri için çok üzülüyor, bende onun üzgün haline hiç dayanamadığımdan dün gece öyle mutsuz uyudum, gece hatta sabaha karşı çünkü rüya bitince uyandım sanki; annemi görüyorum rüyamda, ben şehirdışındaymışım ve bir komşumuzun kızı beni arıyor hemen gel memlekete diye, gittiğimde annemi hastahanede görüyorum, ve bir gün içinde iyileşip çıkıyor hastahaneden yüzü pırıl pırıl parlıyor mutlulukla ışıldıyor resmen, bana diyorki o telefonla beni arayan komşu kızı ''annene ölüm büyüsü yapılmış'' ve iççamaşırına koyulmuş sonra oradan karnında büyümüş ur gibi olmuş onu aldılar diyor ve o ara ağlayarak uyanıyorum sizce nedir bu
bende rüyamda rahmetli anneannemi gördm geçen sene kaybetmiştik. çok özlediimi anladım sabah çok özledim onu kızlar pamuk anneannem konuşmadı hiç benle çok detaylı hatırlamıyorum bugün bir aksilik çıkmazsa dedeme gideyim diyorumm anneannemin odasına gitmek istiyorumm bugün çok özledim onuu vefat etmeden önce 8 tane torunu var bitek beni istemişti yanına beni sayıklıyodu hep Allahım huzur içnde yatır onu:S
safişim altın çekilişi yapıcazzz inş.
kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım tartıda 58 kilo çıktım cumadan bu yana 700 gr gitmiş ....
yüklememiz var japonya ya şu irsaliyeleri keseyim çeki listelerini hazırlayayım geliyorum hemen
Merkür yine geri çekliyormuş , öfsssssssssssssssssssssssss hep ondan bu rüyalar
Eyyy yumurtaya can veren allaaam şu merkürü niye geri çekiyosun? İki gezegen dolaşıcak diye benim iletişimim niye bozluyoooooooooooor yaaaaaaaaaaaaaaa
her sabah işe giderken ona vee dayıma dualarımı okuyorum zaten bildiğim kadar dilim döndğü kadarrr...Allahım ikisinede yattığı yerde huzur versin...
çeyrek canım ama daha belli deil bakalımmm
bugunku menum
sabah iki dilim t.b ekmagi az peynir bir çay bardagı sut
oyle kabak yemegi yogurt
ara bir çay bardagı süt
akşam iki parça tavuk yogurrt
bugunlerde hep mesayi tavuga tattım bakalım ne olacak
Manyakım safiş :18: İki gezegen gezintiye çıkıyor diye benim dengem şaşıyor ya
ben seni bir şaşırtacam görecen heeeeeee
rahatsızmısın kızım sen
siz beni gerçekten gulduruyonuz valahi
allah ağlatmasın bebekimmm
kimsenin gulen yuzunu soldurmasın rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?