Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Himm bende firinda sebze yapiyim diyorum ustune yogurt ama oturdugum yerdenn diyorum iste icraat sifir :)
Bir söze bakar yapman deki sebzeler yikanin dograyin kendinizi firina girin pisince bana haber edinseninkiler oluyosa bende yaparim

Bir söze bakar yapman deki sebzeler yikanin dograyin kendinizi firina girin pisince bana haber edinseninkiler oluyoda bende yaparim
Kesin olurlar yaz geldi esimin kizartma karpuz sevdasi baslar ama bobrek tasi yapiyormus kizartma dedim dun ( her sene tas dusuruyor suanda agrilari var ne desem inanacak modda) firinda yapacagim :)

Kesin olurlar yaz geldi esimin kizartma karpuz sevdasi baslar ama bobrek tasi yapiyormus kizartma dedim dun ( her sene tas dusuruyor suanda agrilari var ne desem inanacak modda) firinda yapacagim :)
Bende yazin seviyorum kizartmayi karpuz peynir oh mis

Hadi bakalim walk walk walk bitsin de saatimi takayım adımda atayım bakalım hedef 10.000 bugün
Eki Görüntüle 2850356
Ooo Ayse de bebeyi uyutmus walk walk modunda :)
Bende yazin seviyorum kizartmayi karpuz peynir oh mis
Sevmeyen var mi ki
Karpuzzz Peynirrrr Ekmekkkk
Herkes ayni kafada :)
E Elif_Eylul hadi spora ben bile 10 bin adimi tamamladim bu saatte
Naptin kaptan :)
Ha ha inandı mı?
Ya guluyorum ama zor valla her sene dogum sancisi gibi tas sancisi, kirdirma seanslari dusmesi baya cekiyor yazik
Kalkcam midemdekinin aşaya inmesini bekliyorum
Ne yedin ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…