- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet sen suclu oldunKız kendi kendine menülerimi beğenmediniz kabul edilmedim galiba size iyi günler yazmıştı. Ben de iyi günler dedim.Ben mi suçluyum.
HimmTon balıklı sumaklı salata.
Tamam tamam kalkcamKalk kiz filiz bizim tombolaktan neyimiz eksikattiver bir leslie boosted
Bir söze bakar yapman deki sebzeler yikanin dograyin kendinizi firina girin pisince bana haber edinHimmbende firinda sebze yapiyim diyorum ustune yogurt ama oturdugum yerdenn diyorum iste icraat sifir :)
Minik ceylan mi?Hemen urkuttun minik ceylani
Kesin olurlar yaz geldi esimin kizartma karpuz sevdasi baslar ama bobrek tasi yapiyormus kizartma dedim dunBir söze bakar yapman deki sebzeler yikanin dograyin kendinizi firina girin pisince bana haber edinseninkiler oluyoda bende yaparim
Ne guzel ispanak yiyen ev ahalisi :)Kıymalı ıspanak düşünüyorum
Bende yazin seviyorum kizartmayi karpuz peynir oh misKesin olurlar yaz geldi esimin kizartma karpuz sevdasi baslar ama bobrek tasi yapiyormus kizartma dedim dun( her sene tas dusuruyor suanda agrilari var ne desem inanacak modda) firinda yapacagim :)
Sevmiyorlar ama pasa pasa yiyiyorlar yani yediriyorumNe guzel ispanak yiyen ev ahalisi :)
Karpuzzz Peynirrrr EkmekkkkBende yazin seviyorum kizartmayi karpuz peynir oh mis
Ha ha inandı mı?Kesin olurlar yaz geldi esimin kizartma karpuz sevdasi baslar ama bobrek tasi yapiyormus kizartma dedim dun( her sene tas dusuruyor suanda agrilari var ne desem inanacak modda) firinda yapacagim :)
Ekmeği çıkar ordan. Bak ne güzel oldu.Karpuzzz Peynirrrr Ekmekkkk
Kalkcam midemdekinin aşaya inmesini bekliyorum
Az kaldi az bira sabir
Ooo Ayse de bebeyi uyutmus walk walk modunda :)Hadi bakalim walk walk walkbitsin de saatimi takayım adımda atayım bakalım hedef 10.000 bugün
Eki Görüntüle 2850356
Sevmeyen var mi kiBende yazin seviyorum kizartmayi karpuz peynir oh mis
Herkes ayni kafada :)Karpuzzz Peynirrrr Ekmekkkk
Naptin kaptan :)
Ya guluyorum ama zor valla her sene dogum sancisi gibi tas sancisi, kirdirma seanslari dusmesi baya cekiyor yazikHa ha inandı mı?
Ne yedin ki :)Kalkcam midemdekinin aşaya inmesini bekliyorum
O isin ana maddesi ekmekEkmeği çıkar ordan. Bak ne güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?