- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Bana uyarKarpuz diyeti yapariz
8 de uyaninca evin icinde disarda tamamladim adimlariNaptin kaptan :)
1tane krepOoo Ayse de bebeyi uyutmus walk walk modunda :)
Sevmeyen var mi ki
Herkes ayni kafada :)
Naptin kaptan :)
Ya guluyorum ama zor valla her sene dogum sancisi gibi tas sancisi, kirdirma seanslari dusmesi baya cekiyor yazik
Ne yedin ki :)
Çocukken ne yerdik yaaHerkes ayni kafada :)
Kabaktan aşılama yapiyolarmista ondan bizim köy karpuzlari agustosta cikiyo ozaman cok guzel oluyoÇocukken ne yerdik yaa
Eskiden karpuzlar tadı daha güzeldi şimdi o tatlar yok artik
Kabaktan aşılama yapiyolarmista ondan bizim köy karpuzlari agustosta cikiyo ozaman cok guzel oluyo
Eskiden özel günlerde resim çekildiğimizde, göbeğim çok kötü, yüzüm şiş, koluma bak diye bütün resimleri silerdim. Dün çekildiğimiz resimlerde sadece bulanık olanları sildim. Vazgeçmeyin pes etmeyin. Güzel günler bizi bekliyor.
Anca uyudu sıpa yemekleri de ocağa koydum şimdi evde adım atiyorumOoo Ayse de bebeyi uyutmus walk walk modunda :)
Sevmeyen var mi ki
Herkes ayni kafada :)
Naptin kaptan :)
Ya guluyorum ama zor valla her sene dogum sancisi gibi tas sancisi, kirdirma seanslari dusmesi baya cekiyor yazik
Ne yedin ki :)
Tebrik ediyorum seni canimEskiden özel günlerde resim çekildiğimizde, göbeğim çok kötü, yüzüm şiş, koluma bak diye bütün resimleri silerdim. Dün çekildiğimiz resimlerde sadece bulanık olanları sildim. Vazgeçmeyin pes etmeyin. Güzel günler bizi bekliyor.
Canım senin hedef kaç
60 canım.Canım senin hedef kaç
4/3 tamamlamışsin zaten60 canım.
Bak bakKesin olurlar yaz geldi esimin kizartma karpuz sevdasi baslar ama bobrek tasi yapiyormus kizartma dedim dun( her sene tas dusuruyor suanda agrilari var ne desem inanacak modda) firinda yapacagim :)
Baktim canim ama kizartmaymis diyete cok uygun degil
İnşallah.4/3 tamamlamışsin zatenmaşallah 2 aya varmaz hedefi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?