- 16 Mayıs 2021
- 30
- 177
- 8
HosbuldumHoşgeldin canım
Guzel olmus birlikte diyet ve spor daha kolay olurEsimi bugün israrla tartiya cikardim nerdeyse 100 olacak
Zorunlu diyet ve spora başlattım. Benim iki katım yese de hala perişan
Halley joker diye okumusum akıl fikir yemede oluncaHoşbuldum. Bende HarleyJoker
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim aramiza hedefine ulasman dileğiyle
Yaa. Sevindim. Şimdi ne yapmam gerek? Herhangi bi diyet listesi uyguluyor musunuzBencede güzel olmus yeni uyelere ihtiyacimiz vardi
Halley joker diye okumusum akıl fikir yemede olunca
Herkes kendine uygun diyetleri yapiyor canımYaa. Sevindim. Şimdi ne yapmam gerek? Herhangi bi diyet listesi uyguluyor musunuz
Hoşgeldin canımHoşbuldum
Hoşgeldin.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) HarleyJoker
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 155
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Güzellik. Kendimi daha çok sevmek.
Yok eksiyim şükür ama şu 6 lardan kurtulamadım 2 3 kilom tek kaldı ben savaşmıyorum işte
Canim takmasana kafana zaten senin boyundan dolayi seni göturur o kilo onu koruyabilirsin sen burdan neden kopuyosunki yapma bunu kendine bosverYok eksiyim şükür ama şu 6 lardan kurtulamadım 2 3 kilom tek kaldı ben savaşmıyorum iştebiriniz bana motive verin yaa neden böyleyim ben
Eksiyim ama hep 6 lardayım
Borek olmamiş dicem azda yemissin afiyet olsunİyi akşamlar kızlar menümü yazıyorum
Sabah: az kıymalı biberli yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 tk bal, 1 tk tereyağı
Öğlen: 1 kalem börek, 5 sarma
A.Ö: çeyrek armut, 2 erik, 2 çilek
Akşam: Yoğurtlu yeşil mercimek çorba, 4 kaşık et mantar sote, 1 dilim ekmek
Sporumu 1 tur yaptım yatmadan tekrar yapıp yazacağımZipzip-
Aifyet olsun canım bayram bitti sarmalar bitmedi galiba:))İyi akşamlar kızlar menümü yazıyorum
Sabah: az kıymalı biberli yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 tk bal, 1 tk tereyağı
Öğlen: 1 kalem börek, 5 sarma
A.Ö: çeyrek armut, 2 erik, 2 çilek
Akşam: Yoğurtlu yeşil mercimek çorba, 4 kaşık et mantar sote, 1 dilim ekmek
Sporumu 1 tur yaptım yatmadan tekrar yapıp yazacağımZipzip-
5 leri görmeyeli yıllar oldu şuan kim görse çok zayıfsın diyor ama olsun burdan kopunca böyle oluyorCanim takmasana kafana zaten senin boyundan dolayi seni göturur o kilo onu koruyabilirsin sen burdan neden kopuyosunki yapma bunu kendine bosver
Isteyince sen veriyosun canim hadi toparlan bak hep ayni durumdayiz5 leri görmeyeli yıllar oldu şuan kim görse çok zayıfsın diyor ama olsun burdan kopunca böyle oluyor
Leyl-i-fer canım yeni gördüm mesajını. Singeasy diye bir uygulama var, indirip deneme sansin varsa telefondan halledebilirsin. Imza rengini imzanı kaydederken mavi seçmeyi unutma. Umarım işine yarar
Teşekkür ettimCanım çıktısını alıp ıslak imza atmalı sonra taratıp maille gondermen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?