Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şu an midem kazınıyor resmen akşamı yemedim ama sanırım yemem gerekecek bişeyler şu saatte yulaf yoğurt mu yesem
Yanlış yemek yemen gerekli az da olsa saat 6-7 arası yemelisin yoksa yağ yakımı olmaz aç kaldığınla kalırsın canım

Teşekkür ederim canım 4 saatimi aldı ama

Beni dinlemedin demiştim aksam yemegini yemelisin diye

Yogurt yulaf olabilir,2 tane yumurta da haslayip yiyebilirsin
Çok haklısın ama çok pis bünyem var anında yapışıyor sanki yedikkerim o yüzden ne kadar az yersem o kadar kolay veririm

Afiyet olsun canim..ama hic bir sey yememmisin boyle kilo veremezsin...sulu hic bir yemek yok menunde

Afiyet olsun canım
Sporun harikaaa
Afiyet olsun canım

Çok haklısın ama çok pis bünyem var anında yapışıyor sanki yedikkerim o yüzden ne kadar az yersem o kadar kolay veririm
Ilk basta hizli kilo verirsin ama sonrasinda kilo verme hizin düşer
Cok fazla azaltmadan devam etmelisin
Kilon azaldikca yedigin miktarlari azaltirsin

Hoşgeldin. Nickini sevdim. Ben harleyi seviyorum. Jokeri pek değil.

Kaptan afiyet olsun demis ama ben demicem
3top dondurma olmamis onu yerine dogru duzgun salata yapardin ustune tonbaligi, tavuk,peynir doyurucu olurdu pogca yemissin onun yerine corba salata yogurt 1dilim ekmek yiyebilirsin

3top dondurma olmamis onu yerine dogru duzgun salata yapardin ustune tonbaligi, tavuk,peynir doyurucu olurdu pogca yemissin onun yerine corba salata yogurt 1dilim ekmek yiyebilirsin
Süpersin yaaa gormek istedigim bu iste....

Afiyet olsun canim..ama hic bir sey yememmisin boyle kilo veremezsin...sulu hic bir yemek yok menunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…