kizlar donuyorummm...cok soguk hava:S
canım sen neredesin? denizli de hava çok güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar donuyorummm...cok soguk hava:S
canım sen neredesin? denizli de hava çok güzelll
almanyadayim cnm...ve inan suanda o kadar üsüyorum ki :S....kaloriferler nedense pek isitmiyor gibi...ne yapsam diye düsünüyorum...![]()
bilin bakalım bu akşam bize kim geliyor .
görümcem deme sakın Nazlım
cevap veriyorummm görümcenlerrrr![]()
evet 100 puan bildin canım kalacakmış bide
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrr
bilin bakalım bu akşam bize kim geliyor .
aayyy ne tesadüf
şöyle kafa dengi birileriylen iş çıkışı gidip bir yerlede kahve neyin içmek istiyim
ama nerdeeeeeeeeee
ay nazlım bunu bilmicek ne var![]()
amoreee canım yaa sen soguk dedikçe benim içim gidiyor benim babaannemde almanyada .canım yaa sıcak su torbası al olmadı bitane elektrikli soba al elektrikli battaniye diyeceğim ama korkarım ben ondan benim görümcemin evinde yangın çıkmış oyüzden zamanında aman dikkat et canım kendine.ailende mi almanyada yoksa sen okumaya mı gittin canım.benim kızkardeşim yükseklisans için geldi berline ama dayanamdı çıktı geldi çatlak yaa hergün agladı.unbord üniversitesimi neee adı öyle bişeydi :44:
kıyamam canım ya sıkı giyin ozaman sıcak birşeyler iç..benim de kaloriferler yanmadan önce evim çok soğuktu hep bu şekilde ısınmaya çalışıyordum..
kızlaarrrr hamilelik haberimi sizinle de paylaşayım istedimteyze oluyonuz
![]()
amoree babannemi aradım biraz önce oda öyle bildigin soguk değil yavrummm fena bi soguk diyorrr bitanem yaa evden çıkmıyorum zaten diyoo![]()