• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

off ya size doyum olmaz kızlar.
gitmem gerek.birsürü iş beni bekler.
sporud aihmal etmiyelim demi.:8:
hepinizi :54:

almanyadayim cnm...ve inan suanda o kadar üsüyorum ki :S....kaloriferler nedense pek isitmiyor gibi...ne yapsam diye düsünüyorum...:D

kıyamam canım ya sıkı giyin ozaman sıcak birşeyler iç..benim de kaloriferler yanmadan önce evim çok soğuktu hep bu şekilde ısınmaya çalışıyordum..

amoreee canım yaa sen soguk dedikçe benim içim gidiyor benim babaannemde almanyada .:59:canım yaa sıcak su torbası al olmadı bitane elektrikli soba al elektrikli battaniye diyeceğim ama korkarım ben ondan benim görümcemin evinde yangın çıkmış oyüzden zamanında aman dikkat et canım kendine.ailende mi almanyada yoksa sen okumaya mı gittin canım.benim kızkardeşim yükseklisans için geldi berline ama dayanamdı çıktı geldi çatlak yaa hergün agladı.unbord üniversitesimi neee adı öyle bişeydi :44:

amoreee canım yaa sen soguk dedikçe benim içim gidiyor benim babaannemde almanyada .:59:canım yaa sıcak su torbası al olmadı bitane elektrikli soba al elektrikli battaniye diyeceğim ama korkarım ben ondan benim görümcemin evinde yangın çıkmış oyüzden zamanında aman dikkat et canım kendine.ailende mi almanyada yoksa sen okumaya mı gittin canım.benim kızkardeşim yükseklisans için geldi berline ama dayanamdı çıktı geldi çatlak yaa hergün agladı.unbord üniversitesimi neee adı öyle bişeydi :44:

cnm bende cok korkarim öyle elektrikli seylerden :S .... ben almanyada dogdum...sonradan okumaya gelmedim cnm...

kıyamam canım ya sıkı giyin ozaman sıcak birşeyler iç..benim de kaloriferler yanmadan önce evim çok soğuktu hep bu şekilde ısınmaya çalışıyordum..

cnm cok sIkI giyindim ellimdende yesil cay düsmüyor..ins sifayi kapmam...erkek arkadasimla demin telde görüstük...gece evde kalmicaz...kaloriferler yapilana kadar otelde felan kalcaz...:S

amoree babannemi aradım biraz önce oda öyle bildigin soguk değil yavrummm fena bi soguk diyorrr bitanem yaa evden çıkmıyorum zaten diyoo :38::69::29:

Back
X