Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kas agrisi büyüme agrisi diye geciyomus bizde gecen kızı ortapediye götürünce soylemisti kaslar esnek bide büyüyor simdi agrilari olabilir demisti benim kizda 2gece once ayagimi ovsana anne yagla dedi bende sertlik var farkettim ama neyin ne oldugunu bilmiyorum
Her doktorun tehsisi farkli büyük kizda cok cektim ortapediden
çok geçmiş olsun anne olursa tüm fedakarlık istiyor. hepimiz bu durumu yaşıyoruz.
Sagol canim❤

Allah yardımcınız olsun, iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah. bize de haber ver olur mu? merak ettim.

Benimde ayni sorun yok inek şabanin filmindeki gibi hava bozulunca ayaklari agriyodu hop yagmur yagardi

Kizlar cok gecmis olsun insallah korkulacak seyler degildir benim kizimin kalp damarindan biri daha kalin 1 yasta kontrolu var soz konusu evlat olunca surekli kafan dolu oluyor rabbim hepsone sifa versin

@birazhuzurdu2008 insallah sorun yoktur canim otizmin farkli tipleri var bazi otizmleri anne baba bile fark etmiyor yada kabullenmek istemiyor ama her konusmayan cocukta otizmli degildir benim oglumda evde konusur ama disarda asla konusmazdi simdi yasitlarindan daha anlamli ve bilgili konusuyor bazen kullandigi kavramlar benim bile aklima gelmez zaten tablet tel kesmissin(otizm soz konusu olmasa bile erken yasta cok maruz kalmasi ilkokul caginda dikkat eksikligi ve hiperaktiviteye sebep oluyor ) ama sana ek olarak konusma gelisimi icin mumkunse gluten ve sekeride azaltmani tavsiye ederim doktora goturmek her zaman daha ic ferahlaticidir

Chedarice canim romatolojiye gotur derim direk alani cunku ama sevk gerekir mi bilmiyorum bazi hastanelerde cocuk doktoru sevk ediyor

kackaloribu aslinda senin yurutec kullanimo konusunda cocuk doktorunun uyarmasi gerekirdi 3 aylikken ozellikle uyardi bizim doktor hoppala yurutec asla yok diye herkeste öldu geberdi neden kullanmoyorum diye karsi komsuma dert oldu yurt disinda bircok ulkede yurutec saddce ev kazalari sebebiyld bile yasak , insallah gerekli fizik tedaviyle toparlar oglun canim

Benimde ayni sorun yok inek şabanin filmindeki gibi hava bozulunca ayaklari agriyodu hop yagmur yagardi
valla haber veriyor yağmur yağacagi zaman bende anliyorum artık.
ama gerisi de uğraşıyorum. kızım da geçer mi bilmiyorum onda da olmaya başladi. anne bacagim agriyo diyor.

Ailede romatizmal hastalık var zaten benim de aklıma orası geldi en başta. Çocuk romotoloji olıyor mu yoksa direkt tek bölüm mü? Özel hastaneye gidiyoruz zaten bi bakaym nerlre var. Sağol cnm, iyi ki varsınız

Bende beta var cocuklugum romatizma agrilariyla gecti annemler sicak bez isitip koyardi buyume agrilari dediler tabi ,dogru teshisi 3. Sinifta ogretmenimin goturdugu doktor koydu 3. Siniftan 21 yasima kadar her ay penisilin oldum, heryil beta degerlerime bakildi ve cok sukur kurtuldum hicbir hastalik ihmale gelmez benim beta sebeplo romatizmam kalp kapakcigina ulasmisti teshis konulana kadar ilaclar vs agir geldi 4. Sinifta regl oldum bosuna 158 kalmadik

valla haber veriyor yağmur yağacagi zaman bende anliyorum artık.
ama gerisi de uğraşıyorum. kızım da geçer mi bilmiyorum onda da olmaya başladi. anne bacagim agriyo diyor.
İhmal etme kan degerlerine baktir ilk agri kolda baslarmis ama dize inince hissedermis cocuklar

Ailede romatizmal hastalık var zaten benim de aklıma orası geldi en başta. Çocuk romotoloji olıyor mu yoksa direkt tek bölüm mü? Özel hastaneye gidiyoruz zaten bi bakaym nerlre var. Sağol cnm, iyi ki varsınız
Sende iyi ki varsin canim

aslında bişeyi yok genetik olduğu düşünüyorum.
eşimde görümcem de de var. onda tüm sülalesinde var. anneannede de ayni durum. oradan geliyor.
Genetik agri diye birsey yok migi genetik romatizma vardir ki bununda tedavisi var canim minicik cocuk niye agrisin yagmur yagacagi zaman dizleri

regl olunca boy uzamasi duruyor mu?

Baker kisti var benim dizimin arkasında önemli bişey değilmiş o rahatsız ederse boşaltırız demişti kendide patlatabiliyormuş,o zaman bacağa ağrı yapıyormuş,mr da görünmüştü ,bende menisküs zedelenmesi ve kireçlenme var o yzden zorlandığı için oluştuğunu düşünüyorum,senin çocuk düştüyse bişeyler olmuş olabilir,ben fizik tedaviden teşhis aldım

Mr şart oldu anlaşılan. Sağol. Geçmiş olsun sana da

ben 12 yaşımda regl olmuşum. orta 1 deydim.
sonraki kilo almaya başlamişim. 14 yaşımda ilk diyet yapmışım sonra boyum durdu.
14 yaşımdan beri diyet yapıyorum mübarek
Ben lise 1 de oldum
Çocukken ablamın gazıyla (aramızda 5 yaş var) saçma sapan diyetler yaomaya çalışırdık, günü 1 elma 1 muzla ile geçirmw gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…