Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun canım. Başına gelince insan daha iyi anlıyor ne kadar zor olduğunu. kızının iyileşmesine çok sevindim.
Sagol canim yani anliyoruz hepimiz evlat icin canini bile verirsin

Sağol canım
Canım senin çocuğun mu? Her çocuk aynı değildir. Kuzenim otistik çocuklara öğretmenlik yapıyor. Detaylı bir şekilde özelden yazarsan ona gönderir sorarım. Tabi ki en doğrusu doktor incelemesi olur.
Bir yakınım canım,ben annesini uyardım zamanında ,belediyenin bir hizmeti vardı oraya gidip çocuğa test ve aktiviteler yaptırması konusunda,umursamadı doktorada götürrdüğünü sanmıyorum bişey çıksa da söylemez zaten elin lafı daha önemli onun için.ille de otizm çıkması gerekmiyordu bi frklılık vardı çocukta ,bende okula başlayınca belli olur nasıl olsa diye söylemedim bi daha,hiç arkadaşı yok,anlaşamıyorda,dersleri de pek parlak değil,öğretmenden hep uyarı alıyormuş, hiperaktif likte var büyüdükçe biraz değişiceğini umut ediyorum,benim yapabilceğim bişey yok aslındaüzülmekten başka

Kesinlikle ben aşil tendonu mevzusunu okuduktan sonra kim kullanıyorsa uyardım oolmaz olmaz dememek lazım. Şimdiden sonra ne ypmanız gerekiyormuş?

Kızlar bugün bahçeye ordan kayinvalidemlere gidicez Allah izin verirse. Sarma filan yapar porsiyon olarak 4 tane yiyebilirim de mi bulgur ve etle yapar gnelde
Baska yaninda ne var canim 1tanesi 40kalori falan 6 7tane yersen salata yogurtla falan ben olsam 10 15tane yerimde

Gelmiş geçniş olsun canim

Anne olunca insan daha bir araştırmacı oluyor sen çok iyi anlıyorum doktora git hicbirsey olmadığını duyunca için rahat etsin
İnşallah canım ya inan kaç gündür hiç rahat değilim evet bişey yok eminim ama yinede tam emin olmak icin goturcem

Yapılacak bi.yöntem yokm uymuş canım,geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım.

Evet kaç kere ameliyat oldu Rabbim insanı evladı ile sınamasın

Kesinlikle ben aşil tendonu mevzusunu okuduktan sonra kim kullanıyorsa uyardım oolmaz olmaz dememek lazım. Şimdiden sonra ne ypmanız gerekiyormuş?
Pafo denen bir ayakkabı kullanıyoruz ama sürekli giy çıkar yapıyoruz mızmızlanıyor kaşındırıyor diyor. terledim diyor. birde evde açma germe egzersizleri yapıyoruz. ben topuğunu bas dersem basıyor yoksa unutuyor. parmak ucunda yürüyor. en son aşama ameliyat ama doktorlar çok önermiyor. bu şekilde çözmek en iyisi diyorlar. ameliyat işi gözümüzü çok korkutuyor çünkü sonrasında alçı ile bir süre kalması gerekiyor vs. bir sürü sıkıntı anlayacağın.

Geçmiş olsun tatlım.
teşekkürler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…