- 24 Haziran 2016
- 7.540
- 26.574
- 548
Canım benim çok geçmiş olsun umarım ameliyatsız geçer giderPafo denen bir ayakkabı kullanıyoruz ama sürekli giy çıkar yapıyoruz mızmızlanıyor kaşındırıyor diyor. terledim diyor. birde evde açma germe egzersizleri yapıyoruz. ben topuğunu bas dersem basıyor yoksa unutuyor. parmak ucunda yürüyor. en son aşama ameliyat ama doktorlar çok önermiyor. bu şekilde çözmek en iyisi diyorlar. ameliyat işi gözümüzü çok korkutuyor çünkü sonrasında alçı ile bir süre kalması gerekiyor vs. bir sürü sıkıntı anlayacağın.
teşekkürler canım benim
Ahh canım benim ya Allah şifa versin yavruna inşallah düzelir bir an önce . Alalh beterinden korusun napican buda bir sınav.Pafo denen bir ayakkabı kullanıyoruz ama sürekli giy çıkar yapıyoruz mızmızlanıyor kaşındırıyor diyor. terledim diyor. birde evde açma germe egzersizleri yapıyoruz. ben topuğunu bas dersem basıyor yoksa unutuyor. parmak ucunda yürüyor. en son aşama ameliyat ama doktorlar çok önermiyor. bu şekilde çözmek en iyisi diyorlar. ameliyat işi gözümüzü çok korkutuyor çünkü sonrasında alçı ile bir süre kalması gerekiyor vs. bir sürü sıkıntı anlayacağın.
teşekkürler canım benim
Bende öyleyim canım düşer kafası siser hemen soluğu acilde alırım Allah korusunKonu çocuk olunca gözlerim doluyor kimin çocuğu olursa olsun çocuklara zarar gelmesin. En çok uzuldugum nokta bu Allah esirgesin hepsini herkesin yavrularınida bizlerinkinide . Benide yürümeden önce dusurmusler bacagim çıkmış kalçadan yürümeye başlayinca farketmiş annemler ameliyat olmuşum . O yüzden en ufak birşeyde ben hemen çocuğu doktora götürme taraftarıyım ihmale gelmez hiç bişey.
Canım benim çok geçmiş olsun umarım ameliyatsız geçer gider
teşekkür ederim kızlar amin.Ahh canım benim ya Allah şifa versin yavruna inşallah düzelir bir an önce . Alalh beterinden korusun napican buda bir sınav.
Nejla ile Guladiye mi hangi gelinler? Dün soracaktım gündem farklıydı.Mugeyi bi ara ablam sayesinde izlerdim sonra Samsunun koyunde gelinler kayinvalideyi oldurmus ay izledim eltimleew anlatiyorum hararetli hararetli nasil insanlar var diye kucuk eltim demez mi olen teyzem olduren gelini diyebi tovbe etmedigim kaldi
Tavuk ve salataAkşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
Geçmiş olsun cnm, parmak ucunda veya geri geri yürüme gelişimin bir parçası diye biliyordum şaşırdım, benimki de sanırım özellikle 1 ayağını parmak ucında yürüyor, zaten emeklerken de bir ayağını sürüyemiyordu hiç emeklemeden yürüdü, biraz daha yakından takip edeyim bakalım, sağol.evde bulgur pilavı var sadece. akşam bakalım ne yiyeceğiz :)
bende üşüyorum canım valla. Ankara ısınmamaya yeminli bu sene.
canım geçmiş olsun, içini ferah tut ama doktora görünmekte elbette fayda var. benim oğlum parmak ucunda yürüyor diye bende psikiyatriste gittim. içimiz rahatladı en azından göründük çok şükür bir sorun çıkmadı. sende ferah tut kalbini bişey çıkmaz eminim.
canım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
parmak ucu sorunu için ilk çocuk hastalıklarına gittim, o nörolojiye sevk etti, nöroloji de mr çektirmemizi istedi. şükür temiz çıktı. sadece yürümeden kaynaklı kısalık olmuş onu uzatmaya çalışıyoruz.
Ben geliyom yoldayımKız gelsen hemen kaçarsın
Muhtemelen onlardır bence de.Nejla ile Guladiye mi hangi gelinler? Dün soracaktım gündem farklıydı.
nerde yaşıyorsun bilmiyorum akşamları serin oluyorsa iyi :)Kız gelsen hemen kaçarsın
Cok geçmiş olsun canim sizlere deMadem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
kullandım canım maalesef. oradan alışkanlık kazanmış. ben o zamanlar doktora götürdüm ama hepsi normal geçer,yürüteç kullanma buna yol açar demedi. en son gittiğim doktordan Allah razı olsun kısalık olduğunu, yürüteç kullanmanın buna yol açtığını, 2 yaşından sonra alışkanlığı kırılmadığı içinde tendonun kısalaştığını öğrendik. oysa bu zamana kadar defalarca doktora gittik. hepsi bir sorun yok ilerde geçer dedi. doğru tespit çok önemli..
çok geçmiş olsun anne olursa tüm fedakarlık istiyor. hepimiz bu durumu yaşıyoruz.Anne olunca anliyosun kardesim bilir benim neler cektigimi, büyuk kızım doğumda kalcasini cikarttilar 3kere amelyat oldu saatlerce cikmadi her ay her hafta hep hastenelerdeydik film cekilmek icin acaba yerine oturdumu kalcasi diye o yetmedi kaynanam alzermır di çok cektim şükür kizim iyilesti ama gelinde bize sorun
çok geçmiş olsunMadem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
çok geçmiş olsun canım ortopedi bilememiştir o zaman onu. ortopedi bizi de yanıltmıştı.Madem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
Sağol cnm hemen bakıorum o kiste.çok geçmiş olsun canım ortopedi bilememiştir o zaman onu. ortopedi bizi de yanıltmıştı.
sen çocuk sağlığı hastalıklarından randevu al, durumdan dolayı nörolojiye ve ortopediye tekrar sevk iste.
Benim oğlanda birde kist var mesela diz arkasında, baker kisti olarak geçiyor ama ağrısız bir kist. ağrılı da olabiliyor demişti doktor, sizinki de öyle olabilir. biz onun da içini iğne ile boşalttıracağız mesela ama pandemi biraz sakinlesin diye bekliyoruz ameliyathane işleri oluyor çünkü yine.
valla gelinler kaynana konusu bi bi açıyor burada bdv ye girsem okuyordum canimi sıkmaya başladi.Mugeyi bi ara ablam sayesinde izlerdim sonra Samsunun koyunde gelinler kayinvalideyi oldurmus ay izledim eltimleew anlatiyorum hararetli hararetli nasil insanlar var diye kucuk eltim demez mi olen teyzem olduren gelini diyebi tovbe etmedigim kaldi
Canım çok geçmiş olsun çocuk nöroloji ye götürsenmi acabaMadem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
Canım randevu bulamazsan sağlık ocağına git doktorun alır gereken yerden ben bu sabah öyle yaptım.ustelik ben farklı bölüm düşünürken o Baska bölümden aldiSağol cnm hemen bakıorum o kiste.
Çocuk doktoruna sormuştum küçük için gittiğimizde hiç ortopediye gitmeyin demişti, o büyüme ağrısı diye sallama davranmıştı. Şimdi 4 yaş kontrolünde konuşucam zaten ciddi ciddi ne testi lazımsa yap dayanacak gücü kalmadı çocugun diye, doktorumuza gğveniyorum ama rahat bir doktor gereksiz panik asla yaptırmıyorama işte 1 ay beklemek istemiyorum belki erken giserim kontrolüne de.
içindeki sesi dinle bence ve gönlünü ferahlatmak için takibini yaptır. umarım büyüme ağrısıdır. tekrar geçmiş olsun canımSağol cnm hemen bakıorum o kiste.
Çocuk doktoruna sormuştum küçük için gittiğimizde hiç ortopediye gitmeyin demişti, o büyüme ağrısı diye sallama davranmıştı. Şimdi 4 yaş kontrolünde konuşucam zaten ciddi ciddi ne testi lazımsa yap dayanacak gücü kalmadı çocugun diye, doktorumuza gğveniyorum ama rahat bir doktor gereksiz panik asla yaptırmıyorama işte 1 ay beklemek istemiyorum belki erken giserim kontrolüne de.
Cnm tek taraflı olunca ve uzun kemiklerde ağrı olmayınca büyüme ağrısından uzaklaşıyorlar, başka bir şey var her şey olabilir psikolojik bile olabilir, kesin kararlıyım tek tek doktorları dolaşmam gerekse de bulucam çocugumun derdini inşallah, teşekkğr ederim.içindeki sesi dinle bence ve gönlünü ferahlatmak için takibini yaptır. umarım büyüme ağrısıdır. tekrar geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?