Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Konu çocuk olunca gözlerim doluyor kimin çocuğu olursa olsun çocuklara zarar gelmesin. En çok uzuldugum nokta bu Allah esirgesin hepsini herkesin yavrularınida bizlerinkinide . Benide yürümeden önce dusurmusler bacagim çıkmış kalçadan yürümeye başlayinca farketmiş annemler ameliyat olmuşum . O yüzden en ufak birşeyde ben hemen çocuğu doktora götürme taraftarıyım ihmale gelmez hiç bişey.

Canım benim çok geçmiş olsun umarım ameliyatsız geçer gider

Ahh canım benim ya Allah şifa versin yavruna inşallah düzelir bir an önce . Alalh beterinden korusun napican buda bir sınav.

Bende öyleyim canım düşer kafası siser hemen soluğu acilde alırım Allah korusun

Mugeyi bi ara ablam sayesinde izlerdim sonra Samsunun koyunde gelinler kayinvalideyi oldurmus ay izledim eltimleew anlatiyorum hararetli hararetli nasil insanlar var diye kucuk eltim demez mi olen teyzem olduren gelini diye bi tovbe etmedigim kaldi
Nejla ile Guladiye mi hangi gelinler? Dün soracaktım gündem farklıydı.

Geçmiş olsun cnm, parmak ucunda veya geri geri yürüme gelişimin bir parçası diye biliyordum şaşırdım, benimki de sanırım özellikle 1 ayağını parmak ucında yürüyor, zaten emeklerken de bir ayağını sürüyemiyordu hiç emeklemeden yürüdü, biraz daha yakından takip edeyim bakalım, sağol.

Kız gelsen hemen kaçarsın
Ben geliyom yoldayım
Nejla ile Guladiye mi hangi gelinler? Dün soracaktım gündem farklıydı.
Muhtemelen onlardır bence de.

Madem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,

Cok geçmiş olsun canim sizlere de

çok geçmiş olsun anne olursa tüm fedakarlık istiyor. hepimiz bu durumu yaşıyoruz.

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım ortopedi bilememiştir o zaman onu. ortopedi bizi de yanıltmıştı.

sen çocuk sağlığı hastalıklarından randevu al, durumdan dolayı nörolojiye ve ortopediye tekrar sevk iste.

Benim oğlanda birde kist var mesela diz arkasında, baker kisti olarak geçiyor ama ağrısız bir kist. ağrılı da olabiliyor demişti doktor, sizinki de öyle olabilir. biz onun da içini iğne ile boşalttıracağız mesela ama pandemi biraz sakinlesin diye bekliyoruz ameliyathane işleri oluyor çünkü yine.

Sağol cnm hemen bakıorum o kiste.

Çocuk doktoruna sormuştum küçük için gittiğimizde hiç ortopediye gitmeyin demişti, o büyüme ağrısı diye sallama davranmıştı. Şimdi 4 yaş kontrolünde konuşucam zaten ciddi ciddi ne testi lazımsa yap dayanacak gücü kalmadı çocugun diye, doktorumuza gğveniyorum ama rahat bir doktor gereksiz panik asla yaptırmıyor ama işte 1 ay beklemek istemiyorum belki erken giserim kontrolüne de.

Mugeyi bi ara ablam sayesinde izlerdim sonra Samsunun koyunde gelinler kayinvalideyi oldurmus ay izledim eltimleew anlatiyorum hararetli hararetli nasil insanlar var diye kucuk eltim demez mi olen teyzem olduren gelini diye bi tovbe etmedigim kaldi
valla gelinler kaynana konusu bi bi açıyor burada bdv ye girsem okuyordum canimi sıkmaya başladi.
ben mesafeliyim yinede. bi haftadir hiç takmadim hiç düşünmedim onları

Canım çok geçmiş olsun çocuk nöroloji ye götürsenmi acaba

Canım randevu bulamazsan sağlık ocağına git doktorun alır gereken yerden ben bu sabah öyle yaptım.ustelik ben farklı bölüm düşünürken o Baska bölümden aldi

içindeki sesi dinle bence ve gönlünü ferahlatmak için takibini yaptır. umarım büyüme ağrısıdır. tekrar geçmiş olsun canım

içindeki sesi dinle bence ve gönlünü ferahlatmak için takibini yaptır. umarım büyüme ağrısıdır. tekrar geçmiş olsun canım
Cnm tek taraflı olunca ve uzun kemiklerde ağrı olmayınca büyüme ağrısından uzaklaşıyorlar, başka bir şey var her şey olabilir psikolojik bile olabilir, kesin kararlıyım tek tek doktorları dolaşmam gerekse de bulucam çocugumun derdini inşallah, teşekkğr ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…