- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Size de canımMr şart oldu anlaşılan. Sağol. Geçmiş olsun sana da
size de çok geçmiş olsun canım. kesinlikle yasaklanmalı bizdede. zararını sonradan görmek çok acı.Kizlar cok gecmis olsun insallah korkulacak seyler degildir benim kizimin kalp damarindan biri daha kalin 1 yasta kontrolu var soz konusu evlat olunca surekli kafan dolu oluyor rabbim hepsone sifa versin
@birazhuzurdu2008 insallah sorun yoktur canim otizmin farkli tipleri var bazi otizmleri anne baba bile fark etmiyor yada kabullenmek istemiyor ama her konusmayan cocukta otizmli degildir benim oglumda evde konusur ama disarda asla konusmazdi simdi yasitlarindan daha anlamli ve bilgili konusuyor bazen kullandigi kavramlar benim bile aklima gelmez zaten tablet tel kesmissin(otizm soz konusu olmasa bile erken yasta cok maruz kalmasi ilkokul caginda dikkat eksikligi ve hiperaktiviteye sebep oluyor ) ama sana ek olarak konusma gelisimi icin mumkunse gluten ve sekeride azaltmani tavsiye ederim doktora goturmek her zaman daha ic ferahlaticidir
Chedarice canim romatolojiye gotur derim direk alani cunku ama sevk gerekir mi bilmiyorum bazi hastanelerde cocuk doktoru sevk ediyor
kackaloribu aslinda senin yurutec kullanimo konusunda cocuk doktorunun uyarmasi gerekirdi 3 aylikken ozellikle uyardi bizim doktor hoppala yurutec asla yok diye herkeste öldu geberdi neden kullanmoyorum diye karsi komsuma dert oldu yurt disinda bircok ulkede yurutec saddce ev kazalari sebebiyld bile yasak , insallah gerekli fizik tedaviyle toparlar oglun canim
geçmiş olsun canım. çocukluk çağında geliştikçe geçmesi bekleniyormuş o yüzden bekledik ama gitgide şişiyor maalesef. ağrı sende de yokmuş, oğlumda ağrımadığını söylüyor. ağrılı olunca direk müdahale ediyorlarmış zaten. tekrar geçmiş olsunBaker kisti var benim dizimin arkasında önemli bişey değilmiş o rahatsız ederse boşaltırız demişti kendide patlatabiliyormuş,o zaman bacağa ağrı yapıyormuş,mr da görünmüştü ,bende menisküs zedelenmesi ve kireçlenme var o yzden zorlandığı için oluştuğunu düşünüyorum,senin çocuk düştüyse bişeyler olmuş olabilir,ben fizik tedaviden teşhis aldım
Diz için mr a ters giriyosun zaten sıkıntı olmaz inşallah,yarım saatten fazla yürüme çok ayakta durma demişti dizlerim yüzünden ama nerdeee.Mr şart oldu anlaşılan. Sağol. Geçmiş olsun sana da
kendim bildim bileli hep kiloluydum.Ben lise 1 de oldum
Çocukken ablamın gazıyla (aramızda 5 yaş var) saçma sapan diyetler yaomaya çalışırdık, günü 1 elma 1 muzla ile geçirmw gibi
Canım oğlanın çayına şeker bile.katmiyorum o derece ama tabi şeker çikolata dondurma seviyor. Sabahta doktor bişeyi yok dedi ama randevu aldık göturucem yinede. İcim rahat etsin. Dediğin gibi anne baba olarak kabul edilemiyor. Yani düşüncesi bile çok korkutucu Allah korusun.Kizlar cok gecmis olsun insallah korkulacak seyler degildir benim kizimin kalp damarindan biri daha kalin 1 yasta kontrolu var soz konusu evlat olunca surekli kafan dolu oluyor rabbim hepsone sifa versin
@birazhuzurdu2008 insallah sorun yoktur canim otizmin farkli tipleri var bazi otizmleri anne baba bile fark etmiyor yada kabullenmek istemiyor ama her konusmayan cocukta otizmli degildir benim oglumda evde konusur ama disarda asla konusmazdi simdi yasitlarindan daha anlamli ve bilgili konusuyor bazen kullandigi kavramlar benim bile aklima gelmez zaten tablet tel kesmissin(otizm soz konusu olmasa bile erken yasta cok maruz kalmasi ilkokul caginda dikkat eksikligi ve hiperaktiviteye sebep oluyor ) ama sana ek olarak konusma gelisimi icin mumkunse gluten ve sekeride azaltmani tavsiye ederim doktora goturmek her zaman daha ic ferahlaticidir
Chedarice canim romatolojiye gotur derim direk alani cunku ama sevk gerekir mi bilmiyorum bazi hastanelerde cocuk doktoru sevk ediyor
kackaloribu aslinda senin yurutec kullanimo konusunda cocuk doktorunun uyarmasi gerekirdi 3 aylikken ozellikle uyardi bizim doktor hoppala yurutec asla yok diye herkeste öldu geberdi neden kullanmoyorum diye karsi komsuma dert oldu yurt disinda bircok ulkede yurutec saddce ev kazalari sebebiyld bile yasak , insallah gerekli fizik tedaviyle toparlar oglun canim
Biyopsi gibi iğneyle çekiyolarmış,sizin çekerler o zaman büyüdüysesize de çok geçmiş olsun canım. kesinlikle yasaklanmalı bizdede. zararını sonradan görmek çok acı.
geçmiş olsun canım. çocukluk çağında geliştikçe geçmesi bekleniyormuş o yüzden bekledik ama gitgide şişiyor maalesef. ağrı sende de yokmuş, oğlumda ağrımadığını söylüyor. ağrılı olunca direk müdahale ediyorlarmış zaten. tekrar geçmiş olsun
Yaa güldürdün beni Allahta seni güldürsun.Bende hep zayiftim bekarlikta çocuklukta ilk diyetle ilk oğlumun doğumundan sonra 65 kiloydum o zman baslamistim.ben 12 yaşımda regl olmuşum. orta 1 deydim.
sonraki kilo almaya başlamişim. 14 yaşımda ilk diyet yapmışım sonra boyum durdu.
14 yaşımdan beri diyet yapıyorum mübarek
Evet canım iğne ile boşaltıyorlarmış yarım saat kadar sürüyormuş. pandemi biraz sakinlesin bakalım tekrar götüreceğim.Biyopsi gibi iğneyle çekiyolarmış,sizin çekerler o zaman büyüdüyse
ya ben evlenene kadar en fazla 53 54 kiloydum. annem ortaokulda bana kıyafet almaya gidince kavga ederdi benle zayıfım bişey olmuyor bulamıyor diye. doğumdan sonra bile inanılmaz fit olmuştum. sonra bişeler oldu ekmek miktarı arttıkça doymama başladı ve şimdi cebelleşiyorum işte kiloylaYaa güldürdün beni Alalhta seni güldürsun.Bende hep zayiftim bekarlikta çocuklukta ilk diyetle ilk oğlumun doğumundan sonra 65 kiloydum o zman baslamistim.Düşün 65 kilo ile özel diyetisyene gitmiştim
Bence mr çektirmelisiniz. Belki lifler vs. başka birşey var. Ne kadar zamandır sürüyor. 2,-3 ayi geçtiyse ihmal etme canım geçmiş olsun.Madem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
Ben lise 1 de oldum
Çocukken ablamın gazıyla (aramızda 5 yaş var) saçma sapan diyetler yaomaya çalışırdık, günü 1 elma 1 muzla ile geçirmw gibi
Bende kış bitince 1 ay diyet yapardım. Günde 1-2 elma 1 çikolata yerdim sadece. 55 kg.olurdum... nerde o günler. Şimdi 60 olmaya uğraşıyorum.Ben lise 1 de oldum
Bende öyle babam derdi kemiklerin sayiliyo bişey yemiyosun halbuki 50-55 arasiydim 56 ile evlendim ilk dogumdan sonra 61 e düştüm sonra saldım Allah ne verdiyseya ben evlenene kadar en fazla 53 54 kiloydum. annem ortaokulda bana kıyafet almaya gidince kavga ederdi benle zayıfım bişey olmuyor bulamıyor diye. doğumdan sonra bile inanılmaz fit olmuştum. sonra bişeler oldu ekmek miktarı arttıkça doymama başladı ve şimdi cebelleşiyorum işte kiloyla
Biz kg veremezdik deBende kış bitince 1 ay diyet yapardım. Günde 1-2 elma 1 çikolata yerdim sadece. 55 kg.olurdum... nerde o günler. Şimdi 60 olmaya uğraşıyorum.
Çok şükür geçmişte kaldı. Tekrar fit olacağiz.Bende öyle babam derdi kemiklerin sayiliyo bişey yemiyosun halbuki 50-55 arasiydim 56 ile evlendim ilk dogumdan sonra 61 e düştüm sonra saldım Allah ne verdiyse
Demekki yoktu verecek birşey.Biz kg veremezdik de
Hahahhaha, olmaz olur mu, lise 1in başından beri hiç 75 altı görmedim ben. Devam ettirilebilen diyetler değildi 3 gün 5 günDemekki yoktu verecek birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?