Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

size de çok geçmiş olsun canım. kesinlikle yasaklanmalı bizdede. zararını sonradan görmek çok acı.
geçmiş olsun canım. çocukluk çağında geliştikçe geçmesi bekleniyormuş o yüzden bekledik ama gitgide şişiyor maalesef. ağrı sende de yokmuş, oğlumda ağrımadığını söylüyor. ağrılı olunca direk müdahale ediyorlarmış zaten. tekrar geçmiş olsun

Mr şart oldu anlaşılan. Sağol. Geçmiş olsun sana da
Diz için mr a ters giriyosun zaten sıkıntı olmaz inşallah,yarım saatten fazla yürüme çok ayakta durma demişti dizlerim yüzünden ama nerdeee.
Romatizma da kan tahlillerinde belli olur diye biliyorum çocuk doktoru bilir yani ama romatizma değil bence.

Ben lise 1 de oldum
Çocukken ablamın gazıyla (aramızda 5 yaş var) saçma sapan diyetler yaomaya çalışırdık, günü 1 elma 1 muzla ile geçirmw gibi
kendim bildim bileli hep kiloluydum.
hiç 45 kilo olduğumu bilmem
en son 18 imde 52 ydim o zaman varya çok dikkat çekici olmuşum. sonrakinda hayatimda hep şişman olarak geçti.
artık geri kalani normal / zayif olarak geçmek istiyorum.

Canım oğlanın çayına şeker bile.katmiyorum o derece ama tabi şeker çikolata dondurma seviyor. Sabahta doktor bişeyi yok dedi ama randevu aldık göturucem yinede. İcim rahat etsin. Dediğin gibi anne baba olarak kabul edilemiyor. Yani düşüncesi bile çok korkutucu Allah korusun.

Biyopsi gibi iğneyle çekiyolarmış,sizin çekerler o zaman büyüdüyse

ben 12 yaşımda regl olmuşum. orta 1 deydim.
sonraki kilo almaya başlamişim. 14 yaşımda ilk diyet yapmışım sonra boyum durdu.
14 yaşımdan beri diyet yapıyorum mübarek
Yaa güldürdün beni Allahta seni güldürsun.Bende hep zayiftim bekarlikta çocuklukta ilk diyetle ilk oğlumun doğumundan sonra 65 kiloydum o zman baslamistim. Düşün 65 kilo ile özel diyetisyene gitmiştim

Yaa güldürdün beni Alalhta seni güldürsun.Bende hep zayiftim bekarlikta çocuklukta ilk diyetle ilk oğlumun doğumundan sonra 65 kiloydum o zman baslamistim. Düşün 65 kilo ile özel diyetisyene gitmiştim
ya ben evlenene kadar en fazla 53 54 kiloydum. annem ortaokulda bana kıyafet almaya gidince kavga ederdi benle zayıfım bişey olmuyor bulamıyor diye. doğumdan sonra bile inanılmaz fit olmuştum. sonra bişeler oldu ekmek miktarı arttıkça doymama başladı ve şimdi cebelleşiyorum işte kiloyla

Bence mr çektirmelisiniz. Belki lifler vs. başka birşey var. Ne kadar zamandır sürüyor. 2,-3 ayi geçtiyse ihmal etme canım geçmiş olsun.

Ben lise 1 de oldum
Çocukken ablamın gazıyla (aramızda 5 yaş var) saçma sapan diyetler yaomaya çalışırdık, günü 1 elma 1 muzla ile geçirmw gibi

Çocukken diyet mi, nasıl tutabildiniz ağzınızı o kadar güzel çikolatalar, cipsler varken ben hayatımın ilk diyetini 26 yaşında yapabildim. Ortaokulda sınava hazırlanırken çok kilo almıştım ben, 67 falan dayanmıştım daha 14 15 yaşındayken. Sonra lisede bi baktım fark etmeden kilo vermişim, liseden mezun olurken 52 kiloydum ama hiç de diyet spor falan da yapmamıştım, yeme düzenimi falan da değiştirmemiştim hatta okuldayken öğle yemeği niyetine kışın bi paket Tutku, yazın 2 Cornetto yerdim ona rağmen zayıfladım

Ben lise 1 de oldum
Bende kış bitince 1 ay diyet yapardım. Günde 1-2 elma 1 çikolata yerdim sadece. 55 kg.olurdum... nerde o günler. Şimdi 60 olmaya uğraşıyorum.

Bende öyle babam derdi kemiklerin sayiliyo bişey yemiyosun halbuki 50-55 arasiydim 56 ile evlendim ilk dogumdan sonra 61 e düştüm sonra saldım Allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…