Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Limonlu su
Türk kahvesi 1kayısı

11de
1haşlanmış yumurta
7zeytin
Çeyrek simit tost
Yeşillik

1.30da
Türk kahvesi 1hurma

14.30da
2yk yulaf yoğurt

17.30da
Balık salata

30dk bisiklet
1 fincan yeşil çay
Su 1,5 henüz yatana kadar 2, 5 olur
2 saat sonra da bi kahve bi hurmayla günü kapatırım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Canım için rahatlar bir sıkıntı çıkmayacak ama bence sağlık ocağı da az çok anlardı ilk kreşe başladığında benim oğluma da öğretmeni şüphelenmişti bişey çıkmadı şükür bazen çocuklar daha içine kapanık yada fazla hareketli olabiliyor büyüdükçe şekilleniyor işte herkes farklı
Canım Allah yardımcın olsun inşallah rabbim şifasını verir elinden geleni yapıyorsun düzelir inşallah

Geçmiş olsun canım sen en doğrusunu yapmışsın büyüme ağrısı diyip geçmemek araştırmamak önemli benim aklıma da romotoloji geldi çocuk roöotoloji üniversite hastanelerinde özellikle iyi araştırırlar hangi ildesin varmı yakınlarında bilmem ama kıkırdakla ilgili bireydir belki güçlendirici takviye bişey verirler bilemiyorum şifasını bulur oda inşallah

Ankaradayım cnm, özellere para vermiyoruz diye özele gidiyoruz, üniversite hastanesine girince çıkamıyorsun bir daha, , küçük 1 günlükken gitmiştim gazi üni. Ne baktım salmıyorlar kaçtım özellerde çare bulamazsam hacettepeyi deneyebilirim

Evet öyle ama üniversite hastaneleri çok iyi araştırıyor diye dedim özeller ücretsizse zaten şanslısınız oh mis tabi çocuğu da kendini de şu dönemde yormamış olursun geçici bişeydir inşallah canım

İnşallah canım inşallah ama senin irade süper şöyle bakıyorum yemicem dediğin şeyi bı isiriktan bişey olmaz deyip yemiyosun ne guzel
Sağol tatlım. Kimse mükemmel değil. Ben de bir sürü sorun yaşadım... Defalarca diyet yaptım bıraktım vazgeçtim ağladım. Ben neden başarısızim neden yapamıyorum deyip bir çikolata daha yediğim günler çok uzak değil. Bir yere davet edildiğimde hiçbir kıyafete giremediğim günler dün gibi. Hele AVM ye gidip denediğim kıyafetlerin yakışmamasi...
Anladım ki bunun sonu yok. Bir karar vermeliyim. Yemek mi? Mutluluk mu? Yemeğin verdiği anlık keyfi bırakırsan sonrası insanların alaycı bakışları, mutfak dolabini silerken kırılan sandalye, hareket kısıtlılıligi, şeker hastaligi vs vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…