- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Masallah onaBenim büyük kız regl olalı 3sene olacak hala uzuyor
Bunu asla ogrenemeyeceksinHayir neden ben varim orda
Ama hiç memnun değil şuan 1.75 oldu doktora gittik ilaç istiyor doktor olmaz dediMasallah ona
Nedenki kimin gözune battim geneBunu asla ogrenemeyeceksin
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah
Limonlu su
Türk kahvesi 1kayısı
11de
1haşlanmış yumurta
7zeytin
Çeyrek simit tost
Yeşillik
1.30da
Türk kahvesi 1hurma
14.30da
2yk yulaf yoğurt
17.30da
Balık salata
30dk bisiklet
1 fincan yeşil çay
Su 1,5 henüz yatana kadar 2, 5 olur
2 saat sonra da bi kahve bi hurmayla günü kapatırım
Tşk ederimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım guzel olmusTşk ederimgüzel olmuş bugün dimi
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah
Limonlu su
Türk kahvesi 1kayısı
11de
1haşlanmış yumurta
7zeytin
Çeyrek simit tost
Yeşillik
1.30da
Türk kahvesi 1hurma
14.30da
2yk yulaf yoğurt
17.30da
Balık salata
30dk bisiklet
1 fincan yeşil çay
Su 1,5 henüz yatana kadar 2, 5 olur
2 saat sonra da bi kahve bi hurmayla günü kapatırım
Canım için rahatlar bir sıkıntı çıkmayacak ama bence sağlık ocağı da az çok anlardı ilk kreşe başladığında benim oğluma da öğretmeni şüphelenmişti bişey çıkmadı şükür bazen çocuklar daha içine kapanık yada fazla hareketli olabiliyor büyüdükçe şekilleniyor işte herkes farklıKızlar sağlık ocağından geldik biraz önce doktor ve hemşire ile görüştüm işaret yapıp ismine seslendiler bakiyo .hemşire form doldurdu sorular sordu hepsi normal ama içim rahat etmesi açısından ayın 28 ne randevu aldı doktor Bey Erenköy çocuk psikiyatristiden oraya götürucz sorun yok çok şükür ama içim daha çok rahat etsin ..
Canım Allah yardımcın olsun inşallah rabbim şifasını verir elinden geleni yapıyorsun düzelir inşallahcanım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
parmak ucu sorunu için ilk çocuk hastalıklarına gittim, o nörolojiye sevk etti, nöroloji de mr çektirmemizi istedi. şükür temiz çıktı. sadece yürümeden kaynaklı kısalık olmuş onu uzatmaya çalışıyoruz.
Hadi bakalim insallah bugunden sonra kacamak olmasin menulerdeZipzip- canım artım var baya ödem mi oldu abarttım bayram modu heralde ama cuma ya eksiye ineceğim inşallah
Geçmiş olsun canım sen en doğrusunu yapmışsın büyüme ağrısı diyip geçmemek araştırmamak önemli benim aklıma da romotoloji geldi çocuk roöotoloji üniversite hastanelerinde özellikle iyi araştırırlar hangi ildesin varmı yakınlarında bilmem ama kıkırdakla ilgili bireydir belki güçlendirici takviye bişey verirler bilemiyorum şifasını bulur oda inşallahMadem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
İnşallah canım inşallah ama senin irade süper şöyle bakıyorum yemicem dediğin şeyi bı isiriktan bişey olmaz deyip yemiyosun ne guzelÇok şükür geçmişte kaldı. Tekrar fit olacağiz.
Haklısın olmayacak inşallah canımHadi bakalim insallah bugunden sonra kacamak olmasin menulerde
Artik 6 li rakamlari gorme vaktin geldi
Ankaradayım cnm, özellere para vermiyoruz diye özele gidiyoruz, üniversite hastanesine girince çıkamıyorsun bir daha,Geçmiş olsun canım sen en doğrusunu yapmışsın büyüme ağrısı diyip geçmemek araştırmamak önemli benim aklıma da romotoloji geldi çocuk roöotoloji üniversite hastanelerinde özellikle iyi araştırırlar hangi ildesin varmı yakınlarında bilmem ama kıkırdakla ilgili bireydir belki güçlendirici takviye bişey verirler bilemiyorum şifasını bulur oda inşallah
Evet öyle ama üniversite hastaneleri çok iyi araştırıyor diye dedim özeller ücretsizse zaten şanslısınız oh mis tabi çocuğu da kendini de şu dönemde yormamış olursun geçici bişeydir inşallah canımAnkaradayım cnm, özellere para vermiyoruz diye özele gidiyoruz, üniversite hastanesine girince çıkamıyorsun bir daha,, küçük 1 günlükken gitmiştim gazi üni. Ne baktım salmıyorlar kaçtım özellerde çare bulamazsam hacettepeyi deneyebilirim
Sağol tatlım.İnşallah canım inşallah ama senin irade süper şöyle bakıyorum yemicem dediğin şeyi bı isiriktan bişey olmaz deyip yemiyosun ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?