InsaAllah canım@Tostombalakanne izinlisin ama degilsin biliyorsun dimi listeye geri doneceksin 2 hafta sonra eksiyle ona gore ye :)
@Kmsl Hnd mezuniyetin sonunda hayirli olsun canim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Biz ne güzel yarışıyorduk sen neden gitdinki? Gel kaldığımız yerden devam edelim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Küçükken ben de hep parmak ucunda yürürmüşüm o geldi aklıma çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifasını versin yavrununcanım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
parmak ucu sorunu için ilk çocuk hastalıklarına gittim, o nörolojiye sevk etti, nöroloji de mr çektirmemizi istedi. şükür temiz çıktı. sadece yürümeden kaynaklı kısalık olmuş onu uzatmaya çalışıyoruz.
Ben de oyleymisim annem anlatırdı hiç normal yürüdüğüm olmazmış ev de sokakta ben hatırlamıyorum amaGeçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.
Çok geçmiş olsun kaptanımAnne olunca anliyosun kardesim bilir benim neler cektigimi, büyuk kızım doğumda kalcasini cikarttilar 3kere amelyat oldu saatlerce cikmadi her ay her hafta hep hastenelerdeydik film cekilmek icin acaba yerine oturdumu kalcasi diye o yetmedi kaynanam alzermır di çok cektim şükür kizim iyilesti ama gelinde bize sorun
Küçük kızım koltuktan düştü önce ki sene kolu kırıldı ben çok panik bir insanım ya adım cıkmış duyan diyor sen abartıyorsun çocuğu götürme doktora yalandan dediler biz doktora gidene kadar neyse gittik tomografi çekilde kolu bir değil iki yerden kırılmış yavrumun yahu bir anne nerde ne yapacağını bilir panik yapıyorsam bir sebebi vardır dimi gözümle gören o anı yasayan benim muhalefet olan çok amaBende öyleyim canım düşer kafası siser hemen soluğu acilde alırım Allah korusun
Canım benim ya çok üzüldüm kuzuya insaAllah ağrıları geçer biran önce yavrunun çok geçmiş olsunMadem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,