Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Tostombalakanne izinlisin ama degilsin biliyorsun dimi listeye geri doneceksin 2 hafta sonra eksiyle ona gore ye :)
@Kmsl Hnd mezuniyetin sonunda hayirli olsun canim
InsaAllah canım
Sağol canım
Küçükken ben de hep parmak ucunda yürürmüşüm o geldi aklıma çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifasını versin yavrunun
Geçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.
Ben de oyleymisim annem anlatırdı hiç normal yürüdüğüm olmazmış ev de sokakta ben hatırlamıyorum ama
Çok geçmiş olsun kaptanım
Bende öyleyim canım düşer kafası siser hemen soluğu acilde alırım Allah korusun
Küçük kızım koltuktan düştü önce ki sene kolu kırıldı ben çok panik bir insanım ya adım cıkmış duyan diyor sen abartıyorsun çocuğu götürme doktora yalandan dediler biz doktora gidene kadar neyse gittik tomografi çekilde kolu bir değil iki yerden kırılmış yavrumun yahu bir anne nerde ne yapacağını bilir panik yapıyorsam bir sebebi vardır dimi gözümle gören o anı yasayan benim muhalefet olan çok ama ben de senin gibiyim canim hastaneye gitme taraftarıyım riske girmeye gerek yok
Canım benim ya çok üzüldüm kuzuya insaAllah ağrıları geçer biran önce yavrunun çok geçmiş olsun

Menüm
Sabah 12 .00
1 dilim ekmek 80 kalori
1 kk peynir 100 kalori
Domates salatalık 50 kalori
6 zeytin 50 kalori
280 kalori

Ara 15.00
Yoğurt yulaf çilek bir gün kurusu karışımı 200. Kalori

Akşam 18.30
8 kaşık yeşil mercimek 160 kalori
Tavuk pirzola 200 kalori
Salata 100 kalori
Toplam 460 kalori

Ara 21. 00
Sütlü türk kahvesi 50 kalori
1 avuç leblebi 5 çilek 100 kalori

1.090 kalori

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım guzel olmus

Afiyet olsun canım

Yaa şu an ben yaşıyorum maalesef bu durumu kısıtlama bitti herkes kendini dışarı atmış ben evden çıkmak istemiyorum markete dahi gidesim yok babama bile gidemedim daha neden peki ne giysem yakışmıyor çünkü

Çok iyi bende leblebiye başlamalıyım

Başaracaksın canım. Ben şuan giy çık yapıyorum. Hatta onu mu bunu mu giyeyim diyorum. Ama önceden en bol en salaş ne var onu giyiyordum. Hep aynı kıyafet okul forması gibi üstümdeydi. Ben yaptıysam sende yaparsın. Kendine güven.

Evet canım özellikle sağlık gecistirecek bir durum değil büyük kızım ablam bilir aynı Eylül gibi yerinde duramaz hala da öyle 1,5 yaşında annemde dudağı patladı doktora gittik dikiş atıldı, 2 sene önce koşu bandina elinin derilerini yuzdurdu gittik, kasknin kenarı patladı morluk gözüne dağıldı daha bunun gibi neler neler en ufak birşey de de giderim Allah korusun travma olabilir diye.

İnşallah başaracağım inanıyorum bende 5tane siyah tayt 5 siyah tshirt kurtarıcı gördüğüm parçalar aldım ama hep siyah ve aynı tarz giyinnekten sıkıldım renkli giymek istiyorum farklı mpdeller giymek istiyorum olmuyor olmayınca çıkmıyorum ve bu bende daha beter stres yapıyor aslında normalde bu yüzden hemen buzdolabina koşuyordum ama 3 gündür çok şükür irademe sahip çıkıyorum

Oo çok geçmiş olsun

Bravo canım. Moralini bozan şey buzdolabı bunu hep aklında tut.

Afiyet olsun canım

Çocuklara zarar gelmesin ya çok üzülüyorum gerçekten

Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Sahanda 2 yumurta. 2 dilim t.b. ekmeği
2 ince dilim salam

Ara
3 kare bitter
Turk kahvesi

Ara
2 top dondurma
Yarim avuç fındık

Akşam 18.30
Haşlama tavuk. 2 y.k. pirinç pilavı
Salata

3 litre su yatana kadar buçuk olur

Spor 45 dk leslie 450 puan

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…