Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım dondurma

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım maşallah menunu iyi hazırlıyorsun hem doyurucu hemde kalorisi düşük

Selam canlar NasılsınızBen gayet ıyıyım Bayramda yakın mesafede olan eş dostla komşularla bayramlaştık güzel bi bayram dı benim için ışlerımi erken bitırıp yemegımu oglenden yapıyorum Ramazanda mutfakta okadar vakit gecırdım kı Artık sadece Bı corba bi tencerede yemekle ev halkını tatmın etmeye calışıcam:)Bende kalan zamanı kızımla dısarı cıkarak degerlendırıyorum

Selam canim
Iyiyim bende ayni köydeyim:))

Tebrik ederim canım benim Kaç ayda verdin püf noktaların ve şuan kendini bu halinle basıl hıssedıyorsun
Teşekkür ederim canım darısı sana olur inşallahhh

Şimdilik çok mutluyum ama rehavete kapılıp geri kilo almamak lazım

Aslında ben çok aç kalmadım öncesinde çok çok aşırı ve sağlıksız besleniyordum

Ekmek ve cola zayıf noktqmdı hala da öyle

Korumayı güzel yapmam lazım

Takimdan uzaklasma canim ,menu bildirmesen bile spor ve kilo bildirimine devam edebilirsin

Bugun menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
Bi bardak dukan birası ( Yeşilçay maden suyu hibikys tarçın zencefil tozu nane limon )
Ara: çay ve mocha içtim
Öğle 00
Tarhana çorbası
Etli bezelye yemeği
1-2 kaşık pilav
Akşam 20:00
Tel şehriye çorbası (bi tabak)
Dünden kalan patlıcan yemeği (bi tabak)
Bi dilim çavdar ekmeği
Salata
Ayran

spor :13331 adım

Takimdan uzaklasma canim ,menu bildirmesen bile spor ve kilo bildirimine devam edebilirsin
Evet canım uzaklaşmayı düşünmüyorum

Menümü bu hafta kaçamaklı olur kızların canı ister diye yazmayacağım
Ama haftaya menülerimi de yazacağım sporu da haftanın 4 günü yapacağım sıkılaşmak adına

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…