- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam bak bu son daha atmam
Iste kıskanmadimKıskanma zaten
Açıp açıp bakıyon mu yoksaIste kıskanmadim
Sat anasini bosver yaaa aman ne halleri varsa görsunler senden kimse kiymetli degilSelam kizlar. Gittik geldik. Eltide geldi gorumce de. Elti triplerde zaten ben ona selam verdikten sonra hal hatir sormamışım diye küstü kaç aydır, sen kimsin der gibi davraniyor görmezden geliyor bende hiç konuşmadım çocuk gibi küsüz. Onu pohpohlamayani egosunu okşamayani sevmez. Kendini hep yüksek görür. Gorumcemde cok soğuk biri herkesle mesafeli. Şansima tüküreyim evlendim gurbete geldim düzgü n akraba yok
Kramp mı giriyor acaba canm. Benim gebelikte oluyordu sağ bcağima kramp girerdi gece uyandirirdi ağridan duramazdim, semsert olurdu. Bi yerde mineral ve vitamin eksikliğinden olduğunu okumuştum. Olmaz olmaz demeMadem bu kadar çocuk hastalıklarından bahsettik ben de bir şey sorayım bilen çıkar belki. Büyük kızım (4 yaş) 6 ayı geçkin sadece sağ dizi ağrıyor, geceleri hep ağlayarak uyanıyor, ovuyoruz dizinin arkası çok sert oluyor ağrıdığı zaman. Ortopediye götürdüm rötgende bir şey çıkmadı, bazen içerde küçük kemiklet büyür o da tomografi mrla belli olur dedi, şimdi yapmayalım takio edin geçmezsr bakarız dedi. Tek taraflı olunca büyüme ağrısı diyemiyorlat yoksa hemen büyüme ağrısıdır diyip geçecekler. Küçüklüğünden beri 5 dkda yorulur, hareketli ama hemen yoruldum der. Şimdi hangi doktora götürsem kararsı kaldım, ortopedi, beyin cerrahi, romotoloji, çocuk doktoru bilemedim,
Bunun öncesini napacanHarikaaaaaa...
Öncesi yok mu?
Kız öncesini daha önce paylaşmıştım ama dur bakim var mıHarikaaaaaa...
Öncesi yok mu?
Bence de öncesi cıkssss hiç göze hitap etmiyorBunun öncesini napacan
Heee evet sürekli acarim artik gece boyu piskopatimdaAçıp açıp bakıyon mu yoksa
Boşver takmaya değmiyor benim görümce de soğuk biri abisine vay be bi görsenSelam kizlar. Gittik geldik. Eltide geldi gorumce de. Elti triplerde zaten ben ona selam verdikten sonra hal hatir sormamışım diye küstü kaç aydır, sen kimsin der gibi davraniyor görmezden geliyor bende hiç konuşmadım çocuk gibi küsüz. Onu pohpohlamayani egosunu okşamayani sevmez. Kendini hep yüksek görür. Gorumcemde cok soğuk biri herkesle mesafeli. Şansima tüküreyim evlendim gurbete geldim düzgü n akraba yok
Bana motivasyon oluyor. Zayıf kız görmek istesem mankenlere bakarım di mi ama.Bunun öncesini napacan
Bende bi gün resim atacağım buraya 60 kilo olursam aynı senin gibi poz vericemTamam bak bu son daha atmam
İnşallahhhh canım beni de etiket yapmayı unutmaBende bi gün resim atacağım buraya 60 kilo olursam aynı senin gibi poz vericem
Kızın telefonunda herhalde bakar atarım sanaBana motivasyon oluyor. Zayıf kız görmek istesem mankenlere bakarım di mi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?