- 23 Haziran 2016
- 79
- 510
- 43
- 42
Süpersin6 ayda canım.
Yok demedi.Merak ettim gitmeden bir şey dedi mi ben gidiyorum diye
Bende senin gibiyim canim genel olarak haftalik yarim kilo verebiliyorum ama veriyorum sonuçta olsun.SüpersinBen ayda en fazla 2 kg verwbiliyorum metabolizmam çok yavaş
Ayda 2 kg versem bir yılda hedefime ulaşırım olsunBende senin gibiyim canim genel olarak haftalik yarim kilo verebiliyorum ama veriyorum sonuçta olsun.
Amann gidiyimde yatayim bari bugun sporda yokAtraksiyondan sonra sıkıcı olalım
Ama vermesen 1 yılda su ankinden daha da kilolu da olabilirsinAyda 2 kg versem bir yılda hedefime ulaşırım olsun
Bugün bebe durmadiAmann gidiyimde yatayim bari bugun sporda yok
Ay bende yapamadım bugün. Adımım var sadece.Amann gidiyimde yatayim bari bugun sporda yok
Aman seninki mucize zaten dursaBugün bebe durmadibende yapamadım
Bugun dinlenme olsun yarina ksimet canimAy bende yapamadım bugün. Adımım var sadece.
Benim büyük kız diyor ki anne baklavaları 6 ya tamamlaman lazımHee bu arada resimleri atin siz atin. Bende atcam baklavalari bekliyorum, bi türlü gelemedilerKmsl Hnd tum baklavalari kendine mi aldin yaa
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimSahur
1 hurma
1 kase yoğurt
1 kutu probiyotik yoğurt
İftar
Yarım tabak semizotu yemeği
Yarım tabak bakla içi haşlama
1 kase yoğurt
avuç içi kadar çerez
1 bardak Mate çayı
Su: 2.5
Spor yok
Adım: 158
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1 dlm cavdar
1 tk labne
Ogle
2yk et doner
1/2 ev lavasi el kadar
Ysillik
Aksam
4 kofte
Salata.
1 bardak ayran
Spor : 3 saat= 180*2 dolap silme + 83 dk*2.5 tempolu yuruyus 567 puanZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 07.00
2 lokma ekmek
1 lokma peynir
2 zeytin yedim ayak üstü ise koştum
Öğle 12.30
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı
3 biber tursusu
2bucuk litre su, 1 kupa bitki çayı
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSahur
1 hurma
1 kase yoğurt
1 kutu probiyotik yoğurt
İftar
Yarım tabak semizotu yemeği
Yarım tabak bakla içi haşlama
1 kase yoğurt
avuç içi kadar çerez
1 bardak Mate çayı
Su: 2.5
Spor yok
Adım: 158
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evet doğru demişBenim büyük kız diyor ki anne baklavaları 6 ya tamamlaman lazım
Benim cok kucuk canim ya emzirirken biraz iste sut doldugu icin accik ele avuca geliyorTeşekkür ederim canım
Kız var ya beni güldürdün
Aslında benim göğüsler öyle büyük değil destekli sütyenle tam oluyor
Bu kafayi tebrik ediyorum
Emzirme bitince daha cocuk dusunmuyorsan yaptiralimAllah seni gel beraber yaptirak
Calismak ve ev isi hele cocuk vs zorKızlar ne güzel sohbetler dönmüş. Ben yemekten sonra uyumuşum az önce kalktım.oglan acıktım diyordu ona biseler hazırladım. Ortalık topla dus al yat düzenine döndüm yine.
Sana bir sir verecegim meto hizim 1200 diyetisyenlerin sasirdigi bir hiz kas oranim yuksek oldugu halde yanlis yapilan diyetler sonucu ama asil engel senin o bir taneden birseu olmaz dedigin pogacs belki baskasi icin birsey olmaz ama dusuk metoda sorun olur seni geri atar haftada bir odule sakla kendini gerisi gelecek inanSüpersinBen ayda en fazla 2 kg verwbiliyorum metabolizmam çok yavaş
Yok canım ben dükkanı kapadim
Benim cok kucuk canim ya emzirirken biraz iste sut doldugu icin accik ele avuca geliyor
Bu kafayi tebrik ediyorum
Emzirme bitince daha cocuk dusunmuyorsan yaptiralim
Calismak ve ev isi hele cocuk vs zor
Sana bir sir verecegim meto hizim 1200 diyetisyenlerin sasirdigi bir hiz kas oranim yuksek oldugu halde yanlis yapilan diyetler sonucu ama asil engel senin o bir taneden birseu olmaz dedigin pogacs belki baskasi icin birsey olmaz ama dusuk metoda sorun olur seni geri atar haftada bir odule sakla kendini gerisi gelecek inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?