Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamun aleykum canlar nasilsiniz...gecmisi okuyamadan geldim...çocuklar uyudu anca fırsat buldum...

Ya bi sey sorcam burda kucccuk bebeli anne cok...kıza ebeveyn kontrollu bisiklet alcam...tenteli ile tentesiz arasinda gidip geliyom...aranizda kullanan.varmi bu bisikletlerden

Benim kızın var canım tenteli olan güneşten koruyor

Hayatta yapamam kız bunlar bile azıcık sporla nasıl geldi bilmiyorum

Aslında spor salonları açık olsa aletli reformer i övüyorlar gitmek istiyorum
Neyse o zaman sen o bıdıklari kaybetme karın yağında azalma olmuştur

Bizde aldık canım güzel aslında ama bir süre sonra kullanılmıyor

Ben kullanmadim canim benim ikiside acik havada sarhos olup hemen uyur ama almayi dusunuyorsan tenteli al sonucta yaz geliyor gunduz cikarsan rahat olur

Emzirme bitince burdan estetik topiklerine geciyoruz , sahi heryerini yaptiran kocayi terk eden uyeyi acikladi mi kazen
Yok daha demedi demez ben onlara da baktım kas altı kas üstü var kimi iyi diyor kimi kötü

Yok daha demedi demez ben onlara da baktım kas altı kas üstü var kimi iyi diyor kimi kötü
Cok cahilim bu konuda memeyi nereye koyacaklari mi bu kas alti kas ustu ay canimda cok kiymetlidir ben agrisina dayanamam sezeryan olmamak icin 41. Haftaya kadar bekledim ikincide ama gelmedi usengec

Cok cahilim bu konuda memeyi nereye koyacaklari mi bu kas alti kas ustu ay canimda cok kiymetlidir ben agrisina dayanamam sezeryan olmamak icin 41. Haftaya kadar bekledim ikincide ama gelmedi usengec
Evet öyleymiş iyi araştırmak lazım yaptiracaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…