- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bende kapattimYok canım ben dükkanı kapadimyaptıralım
Hayatta yapamam kız bunlar bile azıcık sporla nasıl geldi bilmiyorumEvet doğru demiş
Benim kızın var canım tenteli olan güneşten koruyorSelamun aleykum canlar nasilsiniz...gecmisi okuyamadan geldim...çocuklar uyudu anca fırsat buldum...
Ya bi sey sorcam burda kucccuk bebeli anne cok...kıza ebeveyn kontrollu bisiklet alcam...tenteli ile tentesiz arasinda gidip geliyom...aranizda kullanan.varmi bu bisikletlerden
Neyse o zaman sen o bıdıklari kaybetmeHayatta yapamam kız bunlar bile azıcık sporla nasıl geldi bilmiyorum
Aslında spor salonları açık olsa aletli reformer i övüyorlar gitmek istiyorum
Evet zaten Diyetisyenim de karın bölgemdki yağların azaldığını söylemişti ama hala biraz varNeyse o zaman sen o bıdıklari kaybetmekarın yağında azalma olmuştur
Bizde aldık canım güzel aslında ama bir süre sonra kullanılmıyorSelamun aleykum canlar nasilsiniz...gecmisi okuyamadan geldim...çocuklar uyudu anca fırsat buldum...
Ya bi sey sorcam burda kucccuk bebeli anne cok...kıza ebeveyn kontrollu bisiklet alcam...tenteli ile tentesiz arasinda gidip geliyom...aranizda kullanan.varmi bu bisikletlerden
İşte o baklavalar o yağda gizliEvet zaten Diyetisyenim de karın bölgemdki yağların azaldığını söylemişti ama hala biraz var
Ben kullanmadim canim benim ikiside acik havada sarhos olup hemen uyur ama almayi dusunuyorsan tenteli al sonucta yaz geliyor gunduz cikarsan rahat olurSelamun aleykum canlar nasilsiniz...gecmisi okuyamadan geldim...çocuklar uyudu anca fırsat buldum...
Emzirme bitince burdan estetik topiklerine geciyoruz , sahi heryerini yaptiran kocayi terk eden uyeyi acikladi mi kazenTamam o zaman o iş bizde
Yok daha demedi demezEmzirme bitince burdan estetik topiklerine geciyoruz , sahi heryerini yaptiran kocayi terk eden uyeyi acikladi mi kazen
Benim kucuk geri uyandiBebeyi babasına verdim az dizi bakayım
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Cok cahilim bu konuda memeyi nereye koyacaklari mi bu kas alti kas ustuYok daha demedi demezben onlara da baktım kas altı kas üstü var kimi iyi diyor kimi kötü
Hadi bakalım tekrar uyutmayaBenim kucuk geri uyandipiss pisss pisss
Analik bosuna kutsal degil vallla :)Hadi bakalım tekrar uyutmayabende 2 numaranın yanındayım
Evet öyleymiş iyi araştırmak lazım yaptiracaksanCok cahilim bu konuda memeyi nereye koyacaklari mi bu kas alti kas ustuay canimda cok kiymetlidir ben agrisina dayanamam sezeryan olmamak icin 41. Haftaya kadar bekledim ikincide ama gelmedi usengec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?