- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Valla canım çok zor oluyor bizde uyku alamayınca sapitiyoruzAnalik bosuna kutsal degil vallla :)
Aman yok canim ya dedigim gibi ben kestiremem kendimi kestirene saygim sonsuz , mide ameliyatlari , gerdirme vs ben korkagim bu konuda . Sezeryana girerken bile yedi sulaleye vasiyetimi ilan edip girdim :)Evet öyleymiş iyi araştırmak lazım yaptiracaksan
3 tane sezeyanim var meme de kolay olur herhldeAman yok canim ya dedigim gibi ben kestiremem kendimi kestirene saygim sonsuz , mide ameliyatlari , gerdirme vs ben korkagim bu konuda . Sezeryana girerken bile yedi sulaleye vasiyetimi ilan edip girdim :)
Benim oglumda ve kolik kizimda en buyuk sorunumdu surekli stresli aglak bebek ve uykusuzluk o sebepten ikisinde de 9 ay sonunda diyete basladim kafan rahat degilse iskence oluyor cok yipratici oluyor cunkuValla canım çok zor oluyor bizde uyku alamayınca sapitiyoruz
3.ude sezeryan mi3 tane sezeyanim var meme de kolay olur herhlde
Evet canım kızın emzirmesi üzerine hamile kaldım rahat geçti ama şimdi 6 ay olacak ama bebe hala durmuyor almayınca çığlık atıyorBenim oglumda ve kolik kizimda en buyuk sorunumdu surekli stresli aglak bebek ve uykusuzluk o sebepten ikisinde de 9 ay sonunda diyete basladim kafan rahat degilse iskence oluyor cok yipratici oluyor cunku
Aldım kaptanım sabah ilk isim o oldu@Tostombalakanne ilacini aldinmi canim
Evet canım 2.de spinal oldum ilki geneldi. Bebeği cikarirlarken hissettim. 3. De hissetmedim ama bağlatma operasyonu çok uzun sürdü sıkıldım kaç kere hadi ne zaman bitecek dedim3.ude sezeryan mibenim ilki cok agriliydi spinal anestezi oksuruk yapiyor bende oksurdukce kesi yeri hopluyor sirf korkumdan ikinciyi istemedim ama Allah ol dedi
Gözden kacirdim belkide yazdin iyi sevindimAldım kaptanım sabah ilk isim o oldu
En korktugumdu aslinda zor hamile kalirim rahmim arkaya dogru oglum 3 sene sonra oldu kizimda ayni sekilde esim cok istedi 3 sene olmadi korunmaya basladim oldu :) arkadasim 40inda hamile kaldi dogurmasina izin vermediler masada kalirsin biz seni dogurtmayiz dediler mecbur aldordi ondan sonra karar verdim tuplero baglatmayaEvet canım kızın emzirmesi üzerine hamile kaldım rahat geçti ama şimdi 6 ay olacak ama bebe hala durmuyor almayınca çığlık atıyorbenim için çok zordu ilk dönemler.
Ay vallaha zor Allah yavrularımıza sağlık versin öyle böyle büyüyorlar çok şükür.En korktugumdu aslinda zor hamile kalirim rahmim arkaya dogru oglum 3 sene sonra oldu kizimda ayni sekilde esim cok istedi 3 sene olmadi korunmaya basladim oldu :) arkadasim 40inda hamile kaldi dogurmasina izin vermediler masada kalirsin biz seni dogurtmayiz dediler mecbur aldordi ondan sonra karar verdim tuplero baglatmaya
Aa tam uyusmadin mi benim bebekler kucuk oluyor 2800 /2500 o yuzden onlarin cikmasinkolay oluyor hic duymadim ama ixledim doktorum izleme kiz diyor ama baktim valla ust aynadan :)Evet canım 2.de spinal oldum ilki geneldi. Bebeği cikarirlarken hissettim. 3. De hissetmedim ama bağlatma operasyonu çok uzun sürdü sıkıldım kaç kere hadi ne zaman bitecek dedim
Biz burda hızlandırıriz. Sporla doğru beslenmeyle. Kaptanlar çözer o işiSüpersinBen ayda en fazla 2 kg verwbiliyorum metabolizmam çok yavaş
Bilmiyorum canım da baya baya hissettim baskıyı benimkiler 3 kilo üzeri doğdu hepsiAa tam uyusmadin mi benim bebekler kucuk oluyor 2800 /2500 o yuzden onlarin cikmasinkolay oluyor hic duymadim ama ixledim doktorum izleme kiz diyor ama baktim valla ust aynadan :)
Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin olmuyor diye aglayanda bendim , susmuyor diye aglayanda cok sukur hepsi gelip geciyor :)Ay vallaha zor Allah yavrularımıza sağlık versin öyle böyle büyüyorlar çok şükür.
Yok yazmadım ben kaptanım ondandır farketmemenGözden kacirdim belkide yazdin iyi sevindim
Bebek kilosundandir benimkiler kilo almiyor genetik ben 1 kg dogdum , erkek kardesim 650g , ablamin kizida 2500 zorla bu kadar oluyor yemeklede alaksi yok komsum ekmek makarna yeyip 4er kg doguruyorBilmiyorum canım da baya baya hissettim baskıyı benimkiler 3 kilo üzeri doğdu hepsiben izlemedim aman birde izleyip kötü olamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?