Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet öyleymiş iyi araştırmak lazım yaptiracaksan
Aman yok canim ya dedigim gibi ben kestiremem kendimi kestirene saygim sonsuz , mide ameliyatlari , gerdirme vs ben korkagim bu konuda . Sezeryana girerken bile yedi sulaleye vasiyetimi ilan edip girdim :)

Aman yok canim ya dedigim gibi ben kestiremem kendimi kestirene saygim sonsuz , mide ameliyatlari , gerdirme vs ben korkagim bu konuda . Sezeryana girerken bile yedi sulaleye vasiyetimi ilan edip girdim :)
3 tane sezeyanim var meme de kolay olur herhlde

Valla canım çok zor oluyor bizde uyku alamayınca sapitiyoruz
Benim oglumda ve kolik kizimda en buyuk sorunumdu surekli stresli aglak bebek ve uykusuzluk o sebepten ikisinde de 9 ay sonunda diyete basladim kafan rahat degilse iskence oluyor cok yipratici oluyor cunku

Benim oglumda ve kolik kizimda en buyuk sorunumdu surekli stresli aglak bebek ve uykusuzluk o sebepten ikisinde de 9 ay sonunda diyete basladim kafan rahat degilse iskence oluyor cok yipratici oluyor cunku
Evet canım kızın emzirmesi üzerine hamile kaldım rahat geçti ama şimdi 6 ay olacak ama bebe hala durmuyor almayınca çığlık atıyor benim için çok zordu ilk dönemler.

3.ude sezeryan mi benim ilki cok agriliydi spinal anestezi oksuruk yapiyor bende oksurdukce kesi yeri hopluyor sirf korkumdan ikinciyi istemedim ama Allah ol dedi
Evet canım 2.de spinal oldum ilki geneldi. Bebeği cikarirlarken hissettim. 3. De hissetmedim ama bağlatma operasyonu çok uzun sürdü sıkıldım kaç kere hadi ne zaman bitecek dedim

Evet canım kızın emzirmesi üzerine hamile kaldım rahat geçti ama şimdi 6 ay olacak ama bebe hala durmuyor almayınca çığlık atıyor benim için çok zordu ilk dönemler.
En korktugumdu aslinda zor hamile kalirim rahmim arkaya dogru oglum 3 sene sonra oldu kizimda ayni sekilde esim cok istedi 3 sene olmadi korunmaya basladim oldu :) arkadasim 40inda hamile kaldi dogurmasina izin vermediler masada kalirsin biz seni dogurtmayiz dediler mecbur aldordi ondan sonra karar verdim tuplero baglatmaya

Ay vallaha zor Allah yavrularımıza sağlık versin öyle böyle büyüyorlar çok şükür.

Evet canım 2.de spinal oldum ilki geneldi. Bebeği cikarirlarken hissettim. 3. De hissetmedim ama bağlatma operasyonu çok uzun sürdü sıkıldım kaç kere hadi ne zaman bitecek dedim
Aa tam uyusmadin mi benim bebekler kucuk oluyor 2800 /2500 o yuzden onlarin cikmasinkolay oluyor hic duymadim ama ixledim doktorum izleme kiz diyor ama baktim valla ust aynadan :)

Menümü yazayım kıslar

Öğlen 13 de
2 yumurtalı salçalı omlet
1 ince dilim karpuz
1 kaşık lor peyniri
Yarım kk beyaz peynir

Saat 15 de
2 kepçe tarhana çorbası

Akşam 18.30 da
4 adet kadınbudu köfte ( Ilk defa yedim içinde pirinç varmış çok minik olduğu için farkedemedim sorun olur mu acaba)
1 kase yoğurt

1 lt dukan birası
2 lt su
3 kupa bitki çayı içtim

Zipzip-
E Elif_Eylul

Aa tam uyusmadin mi benim bebekler kucuk oluyor 2800 /2500 o yuzden onlarin cikmasinkolay oluyor hic duymadim ama ixledim doktorum izleme kiz diyor ama baktim valla ust aynadan :)
Bilmiyorum canım da baya baya hissettim baskıyı benimkiler 3 kilo üzeri doğdu hepsi ben izlemedim aman birde izleyip kötü olamam.

Bilmiyorum canım da baya baya hissettim baskıyı benimkiler 3 kilo üzeri doğdu hepsi ben izlemedim aman birde izleyip kötü olamam.
Bebek kilosundandir benimkiler kilo almiyor genetik ben 1 kg dogdum , erkek kardesim 650g , ablamin kizida 2500 zorla bu kadar oluyor yemeklede alaksi yok komsum ekmek makarna yeyip 4er kg doguruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…