- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Diyet yapıp kilo verdikçe hızlanır canım üzülme günden güne değişirSüpersinBen ayda en fazla 2 kg verwbiliyorum metabolizmam çok yavaş
Hadi gecmis olsun canim sifa olsunYok yazmadım ben kaptanım ondandır farketmemenilacı alınca reşat altın almış kadar sevindim
Kız ben de 2 kilo bile yokmuşum doğduğum daBebek kilosundandir benimkiler kilo almiyor genetik ben 1 kg dogdum , erkek kardesim 650g , ablamin kizida 2500 zorla bu kadar oluyor yemeklede alaksi yok komsum ekmek makarna yeyip 4er kg doguruyor
Ben ve kardesim erken dogum kiyafetle arti muslim battaniye ile 1 kg gelmisim iste sen 1 kg dog sonra git 86 olKız ben de 2 kilo bile yokmuşum doğduğum da
Çok kilolu da iyi değil ya benim küçük kızım 3,8 kilo 54 cm doğdu normal doğurdum ama nasıl doğurdum bir ben bir Allah biliyor ekmek makarna vs tüketen biri değildim ama kızlarım babalarına çekmiş eşim 5,2 doğmuşBebek kilosundandir benimkiler kilo almiyor genetik ben 1 kg dogdum , erkek kardesim 650g , ablamin kizida 2500 zorla bu kadar oluyor yemeklede alaksi yok komsum ekmek makarna yeyip 4er kg doguruyor
Allah razı olsun canımHadi gecmis olsun canim sifa olsun
Sağol canım Allah razı olsunAfiyet olsun Allah kabul etsin canim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Tam ben yaniAyda 2 kg versem bir yılda hedefime ulaşırım olsun
Evet destekli oluncaTeşekkür ederim canım
Kız var ya beni güldürdün
Aslında benim göğüsler öyle büyük değil destekli sütyenle tam oluyor
Olur canim öyle hep geçiş dönemleri bunlar hep hepimiz geçtik oralardanAmin canim allah isteyen herkese nasip etsin olmuyor diye aglayanda bendim , susmuyor diye aglayanda cok sukur hepsi gelip geciyor :)
Spordan düştüm mü? Yok artık. Sen yaz canım. Etiketle beni.Spordan düştüm canım spor yaptım ama liste dışından devam edeyim bugün 1 saat eva 1 saatte leslie blosted yaptımCordelia
Eki Görüntüle 2851344
Demistim sana amaSpordan düştüm mü? Yok artık. Sen yaz canım. Etiketle beni.
Puanı da yaz canım. O adımlar iki saat sporda atılmaz. Adımların puanını nasıl bulcam.Spordan düştüm canım spor yaptım ama liste dışından devam edeyim bugün 1 saat eva 1 saatte leslie blosted yaptımCordelia
Eki Görüntüle 2851344
Onu bulurum o kolayPuanı da yaz canım. O adımlar iki saat sporda atılmaz. Adımların puanını nasıl bulcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?