Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebek kilosundandir benimkiler kilo almiyor genetik ben 1 kg dogdum , erkek kardesim 650g , ablamin kizida 2500 zorla bu kadar oluyor yemeklede alaksi yok komsum ekmek makarna yeyip 4er kg doguruyor
Kız ben de 2 kilo bile yokmuşum doğduğum da

Bebek kilosundandir benimkiler kilo almiyor genetik ben 1 kg dogdum , erkek kardesim 650g , ablamin kizida 2500 zorla bu kadar oluyor yemeklede alaksi yok komsum ekmek makarna yeyip 4er kg doguruyor
Çok kilolu da iyi değil ya benim küçük kızım 3,8 kilo 54 cm doğdu normal doğurdum ama nasıl doğurdum bir ben bir Allah biliyor ekmek makarna vs tüketen biri değildim ama kızlarım babalarına çekmiş eşim 5,2 doğmuş

Menüm

Sabah kahvaltı 8.30
1 haşlama yumurta
2 lokma börek
1 dilim peynir
1 kaşık lor
Yarım domates salatalık
Yarım dilim tb ekmeği

Ara yok

Öğle 14.00 börülce haşlama 1 soğan 1 dilim tb ekmeği

Ara avuç ortası kadar tulum peynir 2 dilime denk gelir herhalde 3 ısırık ekmek

Akşam tavuklu mantar sote yoğurt 1 dilim tb ekmeği

Akşam çayının yanında 2 kuru incir 1 ceviz

Bugün biraz fazla oldu sanki ..

3 buçuk litre su
8000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia

Teşekkür ederim canım

Kız var ya beni güldürdün

Aslında benim göğüsler öyle büyük değil destekli sütyenle tam oluyor
Evet destekli olunca ama şahane duruyorlar bende aynaya bakıp duruyordum ay ne kadar diklenmiş göğüslerim diyordum valla çıkarınca anlatamam . Siz daha iyi biliyorsun

Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin olmuyor diye aglayanda bendim , susmuyor diye aglayanda cok sukur hepsi gelip geciyor :)
Olur canim öyle hep geçiş dönemleri bunlar hep hepimiz geçtik oralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…