- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaaa gecmis olsun kuzum dikkat et regl sancisimi baska biseymi bilmiyorum ama bu aralar dikkat etmek gerekiyoE Elif_Eylul sancim vardi cok calismadim iyi fegildim bugunde oyleyim bakalim yatatak biraz bakarimsimdi online derse giricem
gorusuruz
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Gunaydin
Günaydın kizlar
Günaydın kızlar
Gunaydinlar....bir günde 600 gr tartida + görerek kendi rekorumu kirdim...ins bunun icinde 2-3 gun icinde gelecek olan reglinin etkisi vardir....
Sabah kalktim 6 da 50 dk pilates yaptim...accok dinlenip tefsir calisacaktim kiz uyandi sabahin 7 sinde...ben nekadar erken kalkmaya niyetlensem kizda erken uyaniyo...8 i bulsa öpüp basimin üstüne koyacagim..
gúnaydín herkese
Günaydınnn herkese
Geçmiş olsun canımE Elif_Eylul sancim vardi cok calismadim iyi fegildim bugunde oyleyim bakalim yatatak biraz bakarimsimdi online derse giricem
gorusuruz
Şimdi fırına gittik geldik kızımla 2500 adım attım açılışı yaptımTamm silkenme zamanı geldi bence al cocuklari yanına yakın mesafede olsa yürüyün. Ben varya yasakta bile yasakları delip yürüdüm.üç gün çıkamadım geçen hafta oda evde temizlik tatlı dolma işleri e bayram diye . Evde durdukça durasin gelir sabahtan başla serinde oh ne güzel yürünür. Ben kendimi oğlumun uyku saatine göre ayarlıyorum tam öğlen sıcağında cikiyorum ama yinede iyi oluyo.
16 Mayıs sporları yukarıdaki değil mi canım?30dk Leslie 300p
200dmbl sag sol kol çalışma 400p
50 tane Bacak sağ sol 100p
50 şınav 50p
50 squat 50p
100 jj 100p
50 köprü 50 p
200 mekik 200p
150 sn plank 150p
15 kosu 90p
400 zıpzıp 100p
Toplam= 1590pCordelia
Evet ona ek vardı daha16 Mayıs sporları yukarıdaki değil mi canım?
Aaaa sen iki kez spor bildirdin aynı güne. Ben düzenleyip bildirdin sandım. İkisinin toplamını mi yaptın.
Ben onun ek oldugunu anlamadım. Hemen düzeltiyorum.Evet ona ek vardı daha
EvetAaaa sen iki kez spor bildirdin aynı güne. Ben düzenleyip bildirdin sandım. İkisinin toplamını mi yaptın.
Birini cumartesiye birini pazara yazmışım.Aaaa sen iki kez spor bildirdin aynı güne. Ben düzenleyip bildirdin sandım. İkisinin toplamını mi yaptın.
Kız aynı gün yaptım Allah seni
C Chikolata_gozlum sonradan yaptı spor. Sen onun yapmadım dedigine bakma. Düzeltiyorum şimdi özür dilerim beybim.Evetve o gün çikolata spor yapmadım dedi
Yok canım sabah baktım ayın 16si deyince listede görmedim ondan yazdin özürlük durum yok takılıyorumC Chikolata_gozlum sonradan yaptı spor. Sen onun yapmadım dedigine bakma. Düzeltiyorum şimdi özür dilerim beybim.
eline sağlık canımmmM MissHayaLet bildirdiği sporda yapılan hata nedeniyle 16 Mayıs düzeltilmiştir.
16 Mayıs Pazar Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Harikasınız...
M MissHayaLet
sardunya1038
T Titizz1
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
E Elif_Eylul
kackaloribu
North River
AhSen_2504
E ebru92
16 Mayıs Pazar Yükselen Yıldızlarımız Muhteşemsiniz.
M MissHayaLet
sardunya1038
Eline sağlık canım tabi geçen akşam bol atraksiyonluyduM MissHayaLet bildirdiği sporda yapılan hata nedeniyle 16 Mayıs düzeltilmiştir.
16 Mayıs Pazar Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Harikasınız...
M MissHayaLet
sardunya1038
T Titizz1
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
E Elif_Eylul
kackaloribu
North River
AhSen_2504
E ebru92
16 Mayıs Pazar Yükselen Yıldızlarımız Muhteşemsiniz.
M MissHayaLet
sardunya1038
Bunları bigünde mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?