Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü orucluydum sahur yok iftar 20.25
Salata
1 kase yoğurt
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 litre su
Türk kahvesi

14.600 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun kizlar

Canım nasıl gidiyor çiş olayınız
Canım iki gündür yapıyo tuvalette akşam yemek yemişti büyük tuvaletini yapmış altına lazimliga oturttum tabi henüz anlayamadı onun ne olduğunu oyuncak zannediyo önce çise tam anlamıyla hazirlayip sonra büyük tuvaleti düşünüyorum . Sence şuan tam konusamadigi için bir hafta sonra gece bezini çıkarıp gece kaldrsammi sence büyük oğlum konuştuğu için onu kaldırıyordum anliyodu deneyeyimmi yoksa Baska türlü bezden kurtaramicaz.

Benim 16 da yaptığım spor nerde

Pek gelmeye de gönlünüz yok gibi kaptancigim
Babamın gelmeye niyeti yok bizide göndermiyor
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım

Gunaydinlar....bir günde 600 gr tartida + görerek kendi rekorumu kirdim...ins bunun icinde 2-3 gun icinde gelecek olan reglinin etkisi vardir....

Sabah kalktim 6 da 50 dk pilates yaptim...accok dinlenip tefsir calisacaktim kiz uyandi sabahin 7 sinde...ben nekadar erken kalkmaya niyetlensem kizda erken uyaniyo...8 i bulsa öpüp basimin üstüne koyacagim..

Günaydın canim yediklerini bilmiyorum ama bir gunde o kadar arti gelmez sanirim regl kaynaklidir

Günaydın canim yediklerini bilmiyorum ama bir gunde o kadar arti gelmez sanirim regl kaynaklidir
Hamur işi yedim..pogaca gozleme falan...hani.artı bekliyordum ama bu kadar degil...regliden olduguna inanmak istiyorum...
45 dk leslie 450 puan
200 sağ bacak 200 puqn
200 sol bacak 200 puqn
50 mekik. 50 puan
50 sguat. 50 puan
50sn plank 50 puan

1000 puan Cordelia doprudır inşallahhh
Vayyyy beee supersin..mezunn oldun.daha cok spor yapmaya basladin ...

Canım her çocuk farklıdır oyunla eğlenceye çok daha çabuk öğreniyorlar

Küçük kızım 21 aylıkken bıraktık bezi yaz olduğu için hiç bez takmadım ama kıla girince bez taktım altına yapmıyordu ama hava soğuk olunca üşütür diye korktum

Şuanda gece yine takmıyorum 1 defa çişe kaldırıyorum hatta bugün altına kaçırmış

Hiç lazımlığa oturtmadım ben direk wc ye başladı

İlk 3 gün çok önemli farkına varması kaslarını tutmayı öğrenmesi açısından

Başarabilirsiniz mutlu mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…