Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar yogurt kürü yapan var mı? Bu hafta yapsam mi diyorum. Malum hedefime yaklaşıyorum kilo vermem yavaşlayacak diye tedirginim. Yapan varsa faydasını gördü mü ya da yapalim diyen var mı?
Son kilolar zor gidiyo bunla ilgili biryerde diyet listesi görmustum ama nerde zor giden son 3kilo gibi biseydi

Eki Görüntüle 2851661

Kmsl Hnd 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (616. Etap) : 60,50
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 58,20
Verilen Toplam Kilo : 2,30
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 3,80%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,14%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 85

Sevgili Kmsl Hnd 29 Mart 2019 (616. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 2,3 kilo vermiş olarak ve 58 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız 620-638, 641-688, 692-714. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Kmsl Hnd karnen hazir canim tebrik ederim tekrardan

Oooo süper darısı başımıza Kmsl Hnd hadi gözün aydın canım

Teşekkür ederim kızlar
Kaptanım butdaki kilo çok az götünütot verdiğim

Arastir bakalim bende bakayim
Bi Diyetisyene ait video izledim. Son 3 kilo nasil verilir diye,

Sabah ilk önce su icin diyor. Içine limon yada sirke katın diyor.

Kahvaltıyı asla atlamayın dedi.

3 kiloyu verene kadar her öğünü aynı saatte yiyin dedi. Öğle yemeği bugün 12 de yendiyse yarında 12 de yenecek yani.

Öğlen protein yiyin, akşam yemegini hafif geçirin, saat 5 veya 6 dan sonra akşam yemeği yemeyin dedi.

Cardio/plates tarzı sporlar yapın dedi.

Hafta da 1 kere akşam yemeği yemeyin dedi.

Sabah kahvaltı ve ogle yemegi arasında 4 saat bırakın ve ara öğün yapmayin dedi. Öğle ve akşam yemeği arasında ise aciktikca önce su icin dedi, atıştırma yaparken de kuruyemiş tuketin dedi.

Araştırmaya devam edeyim

Canım aslında son kilolar zor değil bence ama kafamızda büyütüyoruz

senin hedef kilon kaç

Kendimi alıntılayayım. Birde siyah çay ve kahve tüketimini durdurup, yeşilçay veya beyazcay tuketin dedi.

Benim hedefim ilk 55, sonra sinirlari zorlayacağım mezun olup insallah hala sabit kilom, cumaya 2 gün kaldı sayılır. Tutuştum.
Stres yapma canım kaçamağın yoksa dikkatli besleniyorsan spor yapıyorsan illaki kilon düşer

Stres yapma canım kaçamağın yoksa dikkatli besleniyorsan spor yapıyorsan illaki kilon düşer
Bugün akşam yemeğini çorba salata olarak planlıyorum canım mesela. Sabah ve öğle de güzel yedim sağlıksız olmadı diye düşünüyorum. Bakalim yarın sabaha ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…