Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün akşam yemeğini çorba salata olarak planlıyorum canım mesela. Sabah ve öğle de güzel yedim sağlıksız olmadı diye düşünüyorum. Bakalim yarın sabaha ne olacak
Bence de çok iyi

mesela diyetisyenim bana şey de diyor baktın ki kilon düşmüyor
Haftada 2 gün öğlen ve akşam doyana kadar çorba ye unsuz kremasız

Bence de çok iyi

mesela diyetisyenim bana şey de diyor baktın ki kilon düşmüyor
Haftada 2 gün öğlen ve akşam doyana kadar çorba ye unsuz kremasız
Aslında mantıklı, sonuçta sıvı olduğu için daha kolay yakılabilir. Ben biraz çorba salata takilayim

Aslında mantıklı, sonuçta sıvı olduğu için daha kolay yakılabilir. Ben biraz çorba salata takilayim
Bak mesela bugün akşam çorba salata ye
Yarın protein ağırlıklı beslen öğlen ve akşam
Perşembe öğlen salata yoğurt akşam sadece çorba

dene mutlaka eksi göreceksin

Bak mesela bugün akşam çorba salata ye
Yarın protein ağırlıklı beslen öğlen ve akşam
Perşembe öğlen salata yoğurt akşam sadece çorba

dene mutlaka eksi göreceksin
Bugün oglen protein aldim tavuk yedim. Yarında tavuk yerim o zaman oglen. Akşamları çorba salata da tamamdır. Hadi bakalım niyetlendim hazırım. Tartımda hazırdır umarım. Vermemiş olursam üzerinde tepinebilirim

Kız kesin verirsin bak sana söylüyorum
Akşam çorbanın yanına yoğurt ye içine zencefil zerdeçal tarçın çok azıcık da karabiber koy

Kayışı çayı, kiraz sapı ve yeşilçay 3 lüsü değiştireyim o zaman her gün birini içeyim. Benim genel bir bağırsak sorunum var da, tuvalet hep sorun bende.
Wc sıkıntısı olunca kilo verme maalesef zor oluyor canım ona göre kefir filan bayağı düzene koyuyor ya da yediğin yoğurdu probiyotik olarak alabilirsin

Kız kesin verirsin bak sana söylüyorum
Akşam çorbanın yanına yoğurt ye içine zencefil zerdeçal tarçın çok azıcık da karabiber koy

Wc sıkıntısı olunca kilo verme maalesef zor oluyor canım ona göre kefir filan bayağı düzene koyuyor ya da yediğin yoğurdu probiyotik olarak alabilirsin
Heyecanlandım böyle plan yapınca hemen versem keşke. Kefir aslında uzun süredir aklımda kendim mayalamak istiyorum ama süt almıyorum sorun orda. Onu da çözeyim bakalim

J⁶j⅚j66uuj.k.
Dunun acisini cikardim 40*2 leslie yaptim

Selamlar hanımlar, dün 1,5 saatlik uykuyla işe gittim eve geldim hiç dinlenemeden derse girdim sonrasında da doğruca yatağa attım kendimi o yüzden menümü yazamadım.

17 mayıs menü
Kahvaltı:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu büyüklüğü peynir

ARA öğün: 1 kupa sütlü kahve

Akşam yemeği:
1 kase çorba
3 köfte
Salata
1 dilim ekmek

ARA öğün: 1 kupa sütlü kahve

Su:2 litre

Spor: 8000 adım 240 puan

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun canım

Bayram boyunca heyecanla işe başlayacağım günü bekledim iş arkadaşlarım verdiğim kiloları fark etsinler de daha bi motive olayım diye regl öncesi şişkinliği yüzünden kimse fark etmediği gibi ben de kendimi hiç vermiş gibi hissedemiyorum şu şişkinlikle kilo aldığımı bile düşünmüş olabilirler Allahım nefret ediyorum bu şişkinlikten

Tunaydin nasilsiniz ?
Tunaydin canım iyiyim sen nasilsin
Afiyet olsun canım
2 hafta oldu canim baslayali 3-4 kilo daha verdiginde kilo verdigin daha cok belli olur

Hayırlı olsun canım
Tunaydin nasilsiniz ?
Tünaydın canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…