Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım geç kaldım. Misafirim vardı. Dünden 5000 adımım vardı. Bugün eva yaptım daha da yapacağım İnşaAllah.

Hay masallah nasil dogurdun ama iri bebek kendini iteklermks benim sezeryandan daha zoru dusurdugumdu o kadar agri sanci dustu 12 saat surdu ama sonra birde agresif kurtaj oldum amannn valla kadin olmak en cok boyle zor , muayne olmak bile zor
Ben sordum. Guladiye'nin işin içinde olduğunu sanmıyorum. Nejla öldürüp abisi ile atmış gibi gelmişti o zamanlar.
İtiraf ettiler ua sonra zaten bence cok onceden cozuyorlar olayifa reyting icin uzuyor is
Bir samsunlu daha vardi grupya kimdi ?, kiz bu samsun carsambanin ünu nerden geliyor biz kiz istemeye gidecektik carsaambayi duyan vazgecin dedi neyse gittik bizi hic sallamadilar kiz mi istedik karpuz mu belli degil kv geldi agliyor ben boyle is gormedim diye (kizi verdiler ) kaynim kizla telde kapisiyor delimisiniz dedim ya biz kizi aldik tamam o is bizde bize benzetirim ben onu (bize benzedi) heeyerin iyisi kotusu var cunku insan memlekete gore bakmak cok yanlis iste
Burcum aslan ama başak özelliklerim daha fazla canım. Sen de iyi gidiyorsun olacak bak göreceksin. (Burcumu sordu North River )
Burc sorulmayacak demedik mi yasak
Hahahahhaha diyette değilken ben ben değilim

Eşim kızıma derki

Kızım annen diyete başladıysa biz şimdi birikim yapabiliriz
Kiz benim midem bulandi nasil yemedir o :)
Ben 4400 adımı evi toplarken atıyorum ama
Bak bak senin ev 600m2 mi ben evi toplarken 1000 adim ancak atiyorum supurme dahil
Bu nasil karne 2 kg :)
Bak mesela bugün akşam çorba salata ye
Yarın protein ağırlıklı beslen öğlen ve akşam
Perşembe öğlen salata yoğurt akşam sadece çorba

dene mutlaka eksi göreceksin
Bende deneyecegim ya bende veremedim bu hafta artiyla basla ancak ondan kurtul pufff
Canim nilay kececinin kirma detoxlarina baksan
Tunaydin iyiyim sen nasilsin?
Surunuyorum canim 100dk leslie oldu basima agrilar girdi :)
Hayırlı olsun canım

Tünaydın canım hoşgeldin
Hosbuldum canim

Eline sağlık canım uğraşıyorsun bizler için

Ne kalmış ki canım. Sen iyi gidiyorsun 1 aya 69 görürsün.
Ben bu ara motivasyon kaybı yaşıyorum. Ramazan sonrası yeme düzeni değişti ondan mı bilmiyorum. Toparlanmam lazım.
Deget isine kalk toparlan hemen aaaa başlicam sizin motivenize

Ben bu ara motivasyon kaybı yaşıyorum. Ramazan sonrası yeme düzeni değişti ondan mı bilmiyorum. Toparlanmam lazım.
Yemek bolumu kötü etkiliyor canım bence öyle

Ayni durum bende de var canim ama zorluyorum inan hadi diyorum hadi simdi zamani degil ramazanda agzimiz kapali daha rahatti simdi hersey cezbedici

Tebrikler tekrar canım ben seni sanki 71 kilolarını hatırlıyorum daha çok verdin valla helal olsun canım o ivme bana da gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…