- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Canım demekki etkilenmemişsin çok ne güzel bol su iç bileydik kalmazDünkü kötü beslenmeye göre sabitten 100 Gr eksideyim
Aha bak iyi geldi biraz.Deget isine kalk toparlan hemen aaaa başlicam sizin motivenize
Orda da fazla dolanmıyorum ki canım. Bir yarışmaya katılıyorum.Yemek bolumu kötü etkiliyor canım bence öyle
O İnstagram da bana göndermiş arkadaşlar da takmıştım 10 bin yapmaya gerek yokmuş diye bence nasıl etkisiz olur yA bilemedim adımlamak iyi geldi bana aslında neyse yeni mottom 6-7 bin +cardiyo daha etkili olur inşallahOlsun arastirmalara gore 4400 adim atcakmissin
Aynen öyle canım. Oruca başlamak istiyorum ama eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken oruç tutturmaz bana. Neyse direnelim canım. Düzenimize dönelim.Ayni durum bende de var canim ama zorluyorum inan hadi diyorum hadi simdi zamani degil ramazanda agzimiz kapali daha rahatti simdi hersey cezbedici
Eyvah eyvah. Yine çikolatayla sardunyaya yüklenmeyelim bu cuma. Moral bozmak yok. İki gün çok iyi beslenicez. Sen regldin dimi bitmedi mi?Benim hala 250g artim
Bende de oruc sonrasi sanki heryedigim cok gibi geliyor ama cok azalttim menuleri cikamiyorum isin icindenAynen öyle canım. Oruca başlamak istiyorum ama eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken oruç tutturmaz bana. Neyse direnelim canım. Düzenimize dönelim.
Ben az yiyeceğim diye başlıyorum bu sefer açlıktan gözüm dönüyor. Sağlıklı beslenerek tok kalmayı sağlamak Lazım
Yarin biter galiba :) yok ya benim tarti durup durup cuma atak yapiyor ona guveniyorum :)Eyvah eyvah. Yine çikolatayla sardunyaya yüklenmeyelim bu cuma. Moral bozmak yok. İki gün çok iyi beslenicez. Sen regldin dimi bitmedi mi?
Teşekkür ederim canım 76 kilo başladım zaten ama izine gidiş dönüş filan olunca öyle hesaplanıyormuşTebrikler tekrar canım ben seni sanki 71 kilolarını hatırlıyorum daha çok verdin valla helal olsun canım o ivme bana da gelir inşallah
Ben de seninkine güveniyorum da kendiminkini bilemiyorum bu ara yerinden kıpırdayası yok.Yarin biter galiba :) yok ya benim tarti durup durup cuma atak yapiyor ona guveniyorum :)
Birden duser bence :)Ben de seninkine güveniyorum da kendiminkini bilemiyorum bu ara yerinden kıpırdayası yok.
İyiyiz şükür. Ben de annemlerdeyim.Selam.....nasilsiniz....biz ormana pikniğe gittik geldik...cocuklari havalandirdik bizde çam havasi aldik iyi oldu...
Bence cuma eksiye dönerBenim hala 250g artim
Evet canım bende öyle düşünüyorum sporda ekleyince yediğimi eritsem modundayimCanım demekki etkilenmemişsin çok ne güzel bol su iç bileydik kalmaz
Son duruma bakmadım ama tatlım güzeldi altındaki çikolatayı da görseydik keşkeAha bak iyi geldi biraz.
Orda da fazla dolanmıyorum ki canım. Bir yarışmaya katılıyorum.
Bu sefer sondan ikinciyim. Gitgide liderliğe yaklaşıyorum. Sona doğru ama
Belirli bir kiloya düşen mutlaka cardio yapmalı benceO İnstagram da bana göndermiş arkadaşlar da takmıştım 10 bin yapmaya gerek yokmuş diye bence nasıl etkisiz olur yA bilemedim adımlamak iyi geldi bana aslında neyse yeni mottom 6-7 bin +cardiyo daha etkili olur inşallah
Oruç zamanı çorba yemek pide yediğim halde eksi gelmistim ben çok değil alman gerekenleri bir menü de toplasan akşam birşey olmaz diye düşünüyorum tabi ölçülüBende de oruc sonrasi sanki heryedigim cok gibi geliyor ama cok azalttim menuleri cikamiyorum isin icinden
İyiyim kayinvalidem çaya çağırdı simdiSelam.....nasilsiniz....biz ormana pikniğe gittik geldik...cocuklari havalandirdik bizde çam havasi aldik iyi oldu...
Artin cok degil cumaya guzel eksiler gelirHerkese selam..
Zipzip- internetimde sorun vardı. Dün bildirim yapamadım gerçi pek iç açıcı diil ama.
Cuma 61.2
Pazartesi 61.55
Fark +350
İyiyiz
İyiyiz şükür. Ben de annemlerdeyim.
Ahhh ne güZel...bizim kimsemiz yok burda tek başımıza takiliyoruzİyiyim kayinvalidem çaya çağırdı simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?