Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun arastirmalara gore 4400 adim atcakmissin
O İnstagram da bana göndermiş arkadaşlar da takmıştım 10 bin yapmaya gerek yokmuş diye bence nasıl etkisiz olur yA bilemedim adımlamak iyi geldi bana aslında neyse yeni mottom 6-7 bin +cardiyo daha etkili olur inşallah

Ayni durum bende de var canim ama zorluyorum inan hadi diyorum hadi simdi zamani degil ramazanda agzimiz kapali daha rahatti simdi hersey cezbedici
Aynen öyle canım. Oruca başlamak istiyorum ama eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken oruç tutturmaz bana. Neyse direnelim canım. Düzenimize dönelim.
Ben az yiyeceğim diye başlıyorum bu sefer açlıktan gözüm dönüyor. Sağlıklı beslenerek tok kalmayı sağlamak Lazım

Bende de oruc sonrasi sanki heryedigim cok gibi geliyor ama cok azalttim menuleri cikamiyorum isin icinden

Tebrikler tekrar canım ben seni sanki 71 kilolarını hatırlıyorum daha çok verdin valla helal olsun canım o ivme bana da gelir inşallah
Teşekkür ederim canım 76 kilo başladım zaten ama izine gidiş dönüş filan olunca öyle hesaplanıyormuş

Benim hala 250g artim
Bence cuma eksiye döner
Canım demekki etkilenmemişsin çok ne güzel bol su iç bileydik kalmaz
Evet canım bende öyle düşünüyorum sporda ekleyince yediğimi eritsem modundayim
Aha bak iyi geldi biraz.

Orda da fazla dolanmıyorum ki canım. Bir yarışmaya katılıyorum.
Bu sefer sondan ikinciyim. Gitgide liderliğe yaklaşıyorum. Sona doğru ama
Son duruma bakmadım ama tatlım güzeldi altındaki çikolatayı da görseydik keşke
Belirli bir kiloya düşen mutlaka cardio yapmalı bence
Bende de oruc sonrasi sanki heryedigim cok gibi geliyor ama cok azalttim menuleri cikamiyorum isin icinden
Oruç zamanı çorba yemek pide yediğim halde eksi gelmistim ben çok değil alman gerekenleri bir menü de toplasan akşam birşey olmaz diye düşünüyorum tabi ölçülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…