Tartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olanAcaba kaça çıktında 77ye düsmek diyosun
Tebrik ederim canım eksin güzel
81 felan olursun diye düşünüyorumTartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olantutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
Günaydın canımGünaydın Hanımlar, bu hafta sonuç malesef korktuğum gibi.
Geçen cuma:61.95
Bu cuma: 63.40
+1,45 kg
Sabah aç karnına bile dümdüz olamayan karnımdan bu kadar ödem olduğu belliydi zatenÖnümüzdeki haftaya hiç biri kalmaz inşallah
İşe gittiğim için sabah erkenden henüz tuvalete çıkmadan tartıldım mecburen, biraz onun artısı da olabilir.
Eki Görüntüle 2853583
Gunaydin canımGünaydınkızlar Zipzip- ben de niyetliyim öğleden sonra yazarım listeye ben girsem ama ortalamayı düşürmekten korkuyorum baya da azalmış liste
tutturmak istemiyorum tahminimi o yüzden bence 70 kilosun şu anTartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olantutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
çok artı gelmiş gerçekten canım. yanlış giden bişeyler olduğu belli. regl olmuşsun tamam ama geçen haftaki kilona geri dönmüşsün nerdeyse. menülerinde kaçamak anlamında birşey de yok oysaki. şaşırdım ve üzüldümGünaydın Hanımlar, bu hafta sonuç malesef korktuğum gibi.
+1,45 kg
Sabah aç karnına bile dümdüz olamayan karnımdan bu kadar ödem olduğu belliydi zatenÖnümüzdeki haftaya hiç biri kalmaz inşallah
İşe gittiğim için sabah erkenden henüz tuvalete çıkmadan tartıldım mecburen, biraz onun artısı da olabilir.
Eki Görüntüle 2853583
Günaydın canım. Allah kabul etsin.Günaydınkızlar Zipzip- ben de niyetliyim öğleden sonra yazarım listeye ben girsem ama ortalamayı düşürmekten korkuyorum baya da azalmış liste
Hiç istikrarını bozmadan 500le gidiyosun boyle boyle mezun olcaksinresmen istikrarla 500 gr verip duruyorum yaaspor yapsam da 500 yapmasam da 500. o zaman kaslarım şişmiyor demekki benim. bu hafta istediğim sporu yapabilirim ama çok umutsuzdum ne yalan söyleyim. bu hafta bunu da veremeyeceğim sanıyordum.
istikrarımı bozmak istiyorum ama benHiç istikrarını bozmadan 500le gidiyosun boyle boyle mezun olcaksin
83le iddayi açıyorumTartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olantutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
Oooo maşallahGünaydın Hanımlar, bu hafta sonuç malesef korktuğum gibi.
+1,45 kg
Eki Görüntüle 2853583
anlaşılan canın iskender istiyor83le iddayi açıyorum
tutturmak istemiyorum tahminimi o yüzden bence 70 kilosun şu anyoksa tereyağlı iskender yersem kaptanlarım beni vurur
çok artı gelmiş gerçekten canım. yanlış giden bişeyler olduğu belli. regl olmuşsun tamam ama geçen haftaki kilona geri dönmüşsün nerdeyse. menülerinde kaçamak anlamında birşey de yok oysaki. şaşırdım ve üzüldüm
Böyle olmasına üzüldüm canım. İnsanın motivasyonunu da etkileyen bişey bence bu. O yüzden aman kendini tut, diyeti bırakma.Regl beni gerçekten çok kötü etkiliyo, diyetisyenle diyet yaparken de böyleydi, regl olduğum hafta bi önceki haftaki kiloma dönüyorum, regl bittiğinde en son verdiğim kiloma geri dönüyorum, resmen regl yüzünden mehter takımı iki ileri bi geri ilerliyorum
Insan sıkılıyor haklisin canim ama birde soyle düşün diyete devam etmeseydin bu kadar kilo veremez hatta kilo alirdinbu arada hesapladım. her hafta 1 kilo verebilseydim, 11 haftada yani 2 buçuk ay gibi sürede istediğim kiloma gelmiş olacaktım. ama bu istikrarlı 500 gr vermelerim yüzünden 3 ay oldu diyete devam ediyorum. Ve 500 gr vere vere ilerlersem daha 6 hafta kadar diyete devam edeceğim. Diyette olmaktan bıkmadım yanlış anlaşılmasın ama yavaş gitmekten sıkıldım.
Günaydın ..Freeden girebilecek olan var mı onlara baskı yapalım
Evet o açıdan baktığım için diyetten mutsuz değilim diyorum zaten.Insan sıkılıyor haklisin canim ama birde soyle düşün diyete devam etmeseydin bu kadar kilo veremez hatta kilo alirdin
Giydigin kiyaftelerde bile nasil fark olmustur ,sporda yapiyorsun
Günaydın canım. Taze kan bulamadık bi türlü yaGünaydın ..
Ben Hemen girebilirim ama ne kadar verebilirim ki girsem hemen 1 haftaya çıkarım köye de gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?