Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın Hanımlar, bu hafta sonuç malesef korktuğum gibi.
Geçen cuma:61.95
Bu cuma: 63.40
+1,45 kg

Sabah aç karnına bile dümdüz olamayan karnımdan bu kadar ödem olduğu belliydi zaten Önümüzdeki haftaya hiç biri kalmaz inşallah

İşe gittiğim için sabah erkenden henüz tuvalete çıkmadan tartıldım mecburen, biraz onun artısı da olabilir.

Tartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olan tutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
81 felan olursun diye düşünüyorum
Günaydın canım
Regl seni kötü etkilemis bu hafta haftaya daha guzel sonuclar alacaksın

Günaydın kızlar Zipzip- ben de niyetliyim öğleden sonra yazarım listeye ben girsem ama ortalamayı düşürmekten korkuyorum baya da azalmış liste
Gunaydin canım
Kafanda bitirdiginde yeniden listeye alalim canim 15 hafta olmus listeden ayrilali izne ayrildigin kilodasın

Tartılmadım, pazartesi evde tartılıcam ben 82.5 diyorum, var mı tahmini olan tutturana tereyağlı iskender ısmarlıcam
tutturmak istemiyorum tahminimi o yüzden bence 70 kilosun şu an yoksa tereyağlı iskender yersem kaptanlarım beni vurur
çok artı gelmiş gerçekten canım. yanlış giden bişeyler olduğu belli. regl olmuşsun tamam ama geçen haftaki kilona geri dönmüşsün nerdeyse. menülerinde kaçamak anlamında birşey de yok oysaki. şaşırdım ve üzüldüm

Hiç istikrarını bozmadan 500le gidiyosun boyle boyle mezun olcaksin

Hiç istikrarını bozmadan 500le gidiyosun boyle boyle mezun olcaksin
istikrarımı bozmak istiyorum ama ben 3 gündür akşamları gerçekten aç hissettim kendimi. normalde bu kadar aç hissetmezdim. ona rağmen yine 500 verdim. bu hafta tuvalet problemimde yoktu çok şükür. Bi çözemedim şu işi vallahi.

Oooo maşallah

Regl beni gerçekten çok kötü etkiliyo, diyetisyenle diyet yaparken de böyleydi, regl olduğum hafta bi önceki haftaki kiloma dönüyorum, regl bittiğinde en son verdiğim kiloma geri dönüyorum, resmen regl yüzünden mehter takımı iki ileri bi geri ilerliyorum

Böyle olmasına üzüldüm canım. İnsanın motivasyonunu da etkileyen bişey bence bu. O yüzden aman kendini tut, diyeti bırakma.

bu arada hesapladım. her hafta 1 kilo verebilseydim, 11 haftada yani 2 buçuk ay gibi sürede istediğim kiloma gelmiş olacaktım. ama bu istikrarlı 500 gr vermelerim yüzünden 3 ay oldu diyete devam ediyorum. Ve 500 gr vere vere ilerlersem daha 6 hafta kadar diyete devam edeceğim. Diyette olmaktan bıkmadım yanlış anlaşılmasın ama yavaş gitmekten sıkıldım.

Insan sıkılıyor haklisin canim ama birde soyle düşün diyete devam etmeseydin bu kadar kilo veremez hatta kilo alirdin

Giydigin kiyaftelerde bile nasil fark olmustur ,sporda yapiyorsun

Insan sıkılıyor haklisin canim ama birde soyle düşün diyete devam etmeseydin bu kadar kilo veremez hatta kilo alirdin

Giydigin kiyaftelerde bile nasil fark olmustur ,sporda yapiyorsun
Evet o açıdan baktığım için diyetten mutsuz değilim diyorum zaten. Mesela bu sabah geçen hafta tam olan pantolonumun belinden azıcık bol geldiğini fark ettim ve aşırı mutlu oldum. E göbeğimde düz duruyor öyle dikkat çeken bir şişkinliği kalmadı çok şükür. ama sinir olduğum nokta kaçamak yapmamaya bu kadar çalışırken az vermem. 1 kere bayramda kaçamak yaptım, onun dışında aylar oldu bu hafta 500 gr da veremezsem diye korkumdan, bugün bi çikolata yiyeyim diyemez oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…