Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun cuma kucuk bir odul yapabilirsin canim 300 kaloriyi gecmeyecek sekilde

Sıkılma canım böyle güzel güzel ilerle...
Ben mezun oldum ama hala çok dikkatliyim

Sıkılma canım böyle güzel güzel ilerle...
Ben mezun oldum ama hala çok dikkatliyim
Hep dikkat etmek lazım canım maalesef. yoksa hemen kilolar geliyor. eskiden ne güzeldi ya. yer yer kilo almazdım. şimdi herşey artı oluyor. sanırım vücut bi kere kilo aldığı zaman ne kadar versekte hemen almaya müsait oluyor.

Ozaman yeme şeklini degistirceksin canim

Ben 4 ayda 11 kilo verdim bir alıp bir verdim benim yerim de olsan haykırırdın

Ozaman yeme şeklini degistirceksin canim
ya evet düşünüyorum canım ama nasıl yesem? Sabahları yumurtamı yiyorum genelde haşlıyorum. akşamları hafif tutuyorum. ekmek sınırlı yediğimi düşünüyorum, suyumu da genelde iyi içiyorum. ara öğün yaparsam daha da artı gelirim diye düşünüyorum. çünkü bu halde bile az gidiyor. napsam?
Ben 4 ayda 11 kilo verdim bir alıp bir verdim benim yerim de olsan haykırırdın
Hemen hemen aynı şeyler kız işte bende 3 ayda 8 kilo vermiş oluyorum

Senin öyle zamanların mı oldu?
Benim hiç olmadı gençliğimde hep tombiktim annem yeme derdi ben inadına yerdim...
Hatta küçükken yer sofrasında yemek yerdik sofranın altına ekmekleri saklardım yemek başlamadan önce

Ama şimdi hiç almaya niyetim yok bir 10 gün köyde olacağım oraya da tartımı götürüp kilo kontrolü yapacağım dönüşte deniz sezonu da açılır daha denize gitcez

ah oldu canım oldu. ben eskiden çok zayıftım. evlendiğimde de zayıftım. hamileyken bile zayıftım bi göbeğim vardı. arkadan görüp hamile diyen olmazdı. 1 ekmek yerdim. gece yarısı yerdim. cipsler, baharatlı şeyler, çikolatalar, kolalar vs. ama gram almazdım inceciktim. doğumdan sonra da zayıfladım, eski kiloma döndüm ama sonra bişeyler oldu kilo almaya başladım. metabolizmam yavaşladı eskisi gibi değil.

yer softası altına ekmek saklamakta iyi fikirmiş hee

Ah o metabolizman keşke yavaşlamasaydı yiyip yiyip kilo almayanlardanmissin ama birinin ahını aldın herhalde???

günaydın migi,, biz şaşırmadık, sen şaşırdın mı? perşembenin gelişi çarşambadan belli derler.
Artı geleceğimi tahmin ediyordum sasirmadım tabi son salı çarşamba iyi geçmedi sarmaları yedim salı günü annemde. Çarşamba çigköfte durumu ama telafi etmeye çalışacağım

Artı geleceğimi tahmin ediyordum sasirmadım tabi son salı çarşamba iyi geçmedi sarmaları yedim salı günü annemde. Çarşamba çigköfte durumu ama telafi etmeye çalışacağım
Hadi bakalım. bu hafta fire vermeden devam ette bari gitsin artılar. ne kadar artın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…