Bugun cuma kucuk bir odul yapabilirsin canim 300 kaloriyi gecmeyecek sekildeEvet o açıdan baktığım için diyetten mutsuz değilim diyorum zaten.Mesela bu sabah geçen hafta tam olan pantolonumun belinden azıcık bol geldiğini fark ettim ve aşırı mutlu oldum. E göbeğimde düz duruyor öyle dikkat çeken bir şişkinliği kalmadı çok şükür. ama sinir olduğum nokta kaçamak yapmamaya bu kadar çalışırken az vermem. 1 kere bayramda kaçamak yaptım, onun dışında aylar oldu bu hafta 500 gr da veremezsem diye korkumdan, bugün bi çikolata yiyeyim diyemez oldum.
Sıkılma canım böyle güzel güzel ilerle...bu arada hesapladım. her hafta 1 kilo verebilseydim, 11 haftada yani 2 buçuk ay gibi sürede istediğim kiloma gelmiş olacaktım. ama bu istikrarlı 500 gr vermelerim yüzünden 3 ay oldu diyete devam ediyorum. Ve 500 gr vere vere ilerlersem daha 6 hafta kadar diyete devam edeceğim. Diyette olmaktan bıkmadım yanlış anlaşılmasın ama yavaş gitmekten sıkıldım.
Teşekkür ederim kaptanım. İçimden yapmak gelmiyor ama yine de insiyatifin için çoook teşekkür ederim, bitanesinBugun cuma kucuk bir odul yapabilirsin canim 300 kaloriyi gecmeyecek sekilde
Hep dikkat etmek lazım canım maalesef. yoksa hemen kilolar geliyor. eskiden ne güzeldi ya. yer yer kilo almazdım. şimdi herşey artı oluyor. sanırım vücut bi kere kilo aldığı zaman ne kadar versekte hemen almaya müsait oluyor.Sıkılma canım böyle güzel güzel ilerle...
Ben mezun oldum ama hala çok dikkatliyim
Inşallah bulursunuzGünaydın canım. Taze kan bulamadık bi türlü ya
Ozaman yeme şeklini degistirceksin canimbu arada hesapladım. her hafta 1 kilo verebilseydim, 11 haftada yani 2 buçuk ay gibi sürede istediğim kiloma gelmiş olacaktım. ama bu istikrarlı 500 gr vermelerim yüzünden 3 ay oldu diyete devam ediyorum. Ve 500 gr vere vere ilerlersem daha 6 hafta kadar diyete devam edeceğim. Diyette olmaktan bıkmadım yanlış anlaşılmasın ama yavaş gitmekten sıkıldım.
Ben 4 ayda 11 kilo verdim bir alıp bir verdim benim yerim de olsan haykırırdınbu arada hesapladım. her hafta 1 kilo verebilseydim, 11 haftada yani 2 buçuk ay gibi sürede istediğim kiloma gelmiş olacaktım. ama bu istikrarlı 500 gr vermelerim yüzünden 3 ay oldu diyete devam ediyorum. Ve 500 gr vere vere ilerlersem daha 6 hafta kadar diyete devam edeceğim. Diyette olmaktan bıkmadım yanlış anlaşılmasın ama yavaş gitmekten sıkıldım.
ya evet düşünüyorum canım ama nasıl yesem? Sabahları yumurtamı yiyorum genelde haşlıyorum. akşamları hafif tutuyorum. ekmek sınırlı yediğimi düşünüyorum, suyumu da genelde iyi içiyorum. ara öğün yaparsam daha da artı gelirim diye düşünüyorum. çünkü bu halde bile az gidiyor. napsam?Ozaman yeme şeklini degistirceksin canim
Hemen hemen aynı şeyler kız işte bende 3 ayda 8 kilo vermiş oluyorumBen 4 ayda 11 kilo verdim bir alıp bir verdim benim yerim de olsan haykırırdın
Senin öyle zamanların mı oldu?Hep dikkat etmek lazım canım maalesef. yoksa hemen kilolar geliyor. eskiden ne güzeldi ya. yer yer kilo almazdım. şimdi herşey artı oluyor. sanırım vücut bi kere kilo aldığı zaman ne kadar versekte hemen almaya müsait oluyor.
Tebrik ediyorum canimBen ben çok mutluyum kızlar
1 ay 1 haftada 7.300 vermişim
Artık beni kimse tutamaz hedef 64
ah oldu canım oldu. ben eskiden çok zayıftım. evlendiğimde de zayıftım. hamileyken bile zayıftım bi göbeğim vardı. arkadan görüp hamile diyen olmazdı. 1 ekmek yerdim. gece yarısı yerdim. cipsler, baharatlı şeyler, çikolatalar, kolalar vs. ama gram almazdım inceciktim. doğumdan sonra da zayıfladım, eski kiloma döndüm ama sonra bişeyler oldu kilo almaya başladım. metabolizmam yavaşladı eskisi gibi değil.Senin öyle zamanların mı oldu?
Benim hiç olmadı gençliğimde hep tombiktim annem yeme derdi ben inadına yerdim...
Hatta küçükken yer sofrasında yemek yerdik sofranın altına ekmekleri saklardım yemek başlamadan önce
Ne güzel canım harika gidiyorsun tebrik ederimBen ben çok mutluyum kızlar
1 ay 1 haftada 7.300 vermişim
Artık beni kimse tutamaz hedef 64
Ah o metabolizman keşke yavaşlamasaydı yiyip yiyip kilo almayanlardanmissin ama birinin ahını aldın herhalde???ah oldu canım oldu. ben eskiden çok zayıftım. evlendiğimde de zayıftım. hamileyken bile zayıftım bi göbeğim vardı. arkadan görüp hamile diyen olmazdı. 1 ekmek yerdim. gece yarısı yerdim. cipsler, baharatlı şeyler, çikolatalar, kolalar vs. ama gram almazdım inceciktim. doğumdan sonra da zayıfladım, eski kiloma döndüm ama sonra bişeyler oldu kilo almaya başladım. metabolizmam yavaşladı eskisi gibi değil.
yer softası altına ekmek saklamakta iyi fikirmiş hee
Teşekkür ederim canımTebrik ediyorum canim
bak bu açıdan hiç bakmamıştım, çok mantıklı geldiAh o metabolizman keşke yavaşlamasaydı yiyip yiyip kilo almayanlardanmissin ama birinin ahını aldın herhalde???
günaydın migi,, biz şaşırmadık, sen şaşırdın mı? perşembenin gelişi çarşambadan belli derler.Günaydın
Artıdayım
Artı geleceğimi tahmin ediyordum sasirmadım tabigünaydın migi,, biz şaşırmadık, sen şaşırdın mı? perşembenin gelişi çarşambadan belli derler.
Hadi bakalım. bu hafta fire vermeden devam ette bari gitsin artılar. ne kadar artın varArtı geleceğimi tahmin ediyordum sasirmadım tabison salı çarşamba iyi geçmedi sarmaları yedim salı günü annemde. Çarşamba çigköfte durumu ama telafi etmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?