- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Ben nasıl başlayacağım Kaptanim63 lerdeydin sanki canim yine cok kilo almamissin
Eksin cok guzel canim kilo vermeye devam ediyorsun tebrik ederimGecen hafta: 54.5
Bu gun:53.8
Fark 700 gr..
Aslında birkac aydır inanılmaz iyi gidiyorum da 1 senedir regl düzensizliği var 2 ayda 1 ilac ile adet oluyorum. Pcos dedi doktor öncesinde de yoktu 1 senedir var insülin degerimde yüksek çok rahatsizligim var ama kilo verince hepsi gidecek beni motive eden de o zatenGecmis olsun canim Allah sifa versin
Hem diyetisyen hem de buranin destegi ile hedefine ulasacagini düşünüyorum
Tam 6 ay doldu mu kontrol edeyim musait oluncaBen nasıl başlayacağım Kaptanim
Bu günkü kilom ile mi
Insallah aldigimida hemencecik veririm63 lerdeydin sanki canim yine cok kilo almamissin
Öyle oldu kaptanim..cok yediklerim iyi degil...ama gunu erken kapatip hergun.30-50 dk arasi pilates yapıyorum...her halde onun sayesinde.....cok şükür...Eksin cok guzel canim kilo vermeye devam ediyorsun tebrik ederim
Verirsin canim tedaviye ne zaman başlayacaksinInsallah aldigimida hemencecik veririm
Anaa pişi yiyerek zayıflıyor.
Hosgeldin...inş hedefine en.kisa zamanda ulaşırsın...Aslında birkac aydır inanılmaz iyi gidiyorum da 1 senedir regl düzensizliği var 2 ayda 1 ilac ile adet oluyorum. Pcos dedi doktor öncesinde de yoktu 1 senedir var insülin degerimde yüksek çok rahatsizligim var ama kilo verince hepsi gidecek beni motive eden de o zaten
Su an icin guzel canim free listedeki bildirimler eksikGeçmiş yapmadım...nasil durumlar....
Fotograf atayım miTam 6 ay doldu mu kontrol edeyim musait olunca
Bugun bildirim yapabilir misin ,bugun ku kilonu baslangic kilosu kabul edelim
2 hafta sonra listeye giris yapabilirsin
Tesekkur ederim insaallahHosgeldin...inş hedefine en.kisa zamanda ulaşırsın...
Bunebeeee aman gidin şu takimdanGecen hafta: 54.5
Bu gun:53.8
Fark 700 gr..
Olur canim 698.etapta ayrilmissin tam olarak doldurmuşsun sureyiFotograf atayım mi
30 ekimde sanirimTam 6 ay doldu mu kontrol edeyim musait olunca
Bugun bildirim yapabilir misin ,bugun ku kilonu baslangic kilosu kabul edelim
2 hafta sonra listeye giris yapabilirsin
Yaşasin kotülukE Elif_Eylul kizzz senin paparalar işe yariyor....sen.sakın.degisme...
Senide sahneye alsaydik...ramazanda iyi eksileri görüyordunBunebeeee aman gidin şu takimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?