- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Amanin yuzde gene iyiymis***6.Takım 727. Etap ***
Cordeliaa(69.55/69.05/0.5/%0.719)
kackaloribu (58.3/57.8/0.5/%0.858)
T u t a s t e (73.7/72.95/0.75/%1.018)
s i d e l y a(69.4/68.4/1/%1.441)
sardunya1038(72.6/72.1/0.5/%0.689)
Titizz1(63.1/62.8/0.3/%0.475)
chikolatagozlum(61.2/60.6/0.6/%0.980)
Nidsalii(59.0/57.8/1.2/%2.034)699.etapta mezun olan uye,B.t:14.05,B.k:59,H.k:51
6.Takım Ortalamasi:%1.027
Tebrikler canım
Azda olsa eksisin tebrik ederim.Cuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- E Elif_Eylul
Tebrikler
Az bisey aldim canim kadindoguma gidicem sali gunü randevum var intihap toplamis heryerim birde oraya gidicem agrim ve sancim varSenide sahneye alsaydik...ramazanda iyi eksileri görüyordun
Tamam canim sorun olmaz30 ekimde sanirim
Simdi hemen tartilayim ama biraz fazla çıkabilir öğlen yemek yedim
Geçmiş olsun canımAz bisey aldim canim kadindoguma gidicem sali gunü randevum var intihap toplamis heryerim birde oraya gidicem agrim ve sancim var
Yok ayrılma canım ne izni. Bence çok güzel gidiyorsun. Hiç ara verme. Buraya kadar gelmişsin. Bundan sonrasınıda yaparsın .Günaydin kızlar. İzne ayrılmak istemiyorum. Belki daha cok zorlar. 67 olmak çok önemli 67-69 arası inşallah takıma zararım olmaz. Bana biraz gaz verin , baskı uygulayın. Çok kritik bir noktadayim.
Bu arada
Dün 59 dk. Eva yaptım. Yarışmamız bitti.
Ha bu arada kızlar akşam yatmadan önce bir gecede 500 gram verdiren yoğurt kürünü yaptım. Ödem attırıyormuş. Belki onunda etkisi vardır. Normalde bu kadar eksi gelemezdim reglden dolayı.
Merhabalar
Gruba katılmak için yazmıştım cagirdiginiz için teşekkür ediyorum ❤
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 82.8
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ogretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hormonal sorunlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık acisindan
Canım aramıza hoşgeldin. Geçmiş olsun ayrıca. Beraber güzel kilolar vereceğiz merak etme. Yeterki azmini kaybetme.Merhaba arkadaşlar inşallah ben de bu grupta kilo verme süreci me devam edeceğim önceden bir gruba dahil oldum fakat bazı problemlerden dolayı kendinle ilgili olan problemlerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldım benim kas eklem ve otoimmün bir rahatsızlığım var öncesinde de 6 yıl kadar tüp bebek ve aşılama tedavisi gördüm bunun öncesinde yani evlenmeden önce 12-13 yıl öncesinde 52 kiloydum 52 kiloya düşürmek için de o dönem 40 kilo kadar 1 kilo vermiştim üniversiteyi bitirdim zamanlar daha sonra bu hormon tedavisinden sonra yani tüp bebek tedavisinden sonra inanılmaz şekilde kilo aldım hamilelikten sonra şiddetli eklem ağrılarım oluyordu doktora gittiğimde lupus benzeri Yani bunun bir türü olan bir rahatsızlığın olduğunu öğrendim iki yılı geçti ilaç kullanıyorum hastalığımın zayıflayabilmesi ve benim ağrılarımın azalması için benim kilo vermem gerekiyor fakat kilo vermemi engelleyen bir faktör daha var ki bende haşimato var ve ilaç kullanmıyorum TSH normal olduğu için kontrollu gidiyoruz ve spor yapmam normal bir insana göre çok az günde en fazla 10000 adım zorluyorum Bu bir aydır özellikle
daha fazlasını yürüdüğümde ya da herhangi bir spor yaptigimda eklem ağrılarım çok artıyor ve yatıyorum artık ondan sonra ben iptal bir ara 80'e kadar düştüm tekrar kilo aldım Ama bu sefer bu dönemler çok Gayretliyim aynı zamanda Diyetisyene de gidiyorum O sadece diyet listelerini kontrol ediyor düzenliyor ama iş Tabii ki ben de bitiyor Sizin de Yardımlarınız ile Buradaki arkadaşların da desteğiyle İnşallah Okulların açıldığı döneme kadar bir 65 kilo almak istiyorum sevgilerimle
Ben ikisinide yapa bilirim. Sorum yok. Ama bir program seçtim. Ben bu göbek videosuda var içinde. Onu yapayım diyorum.
bu video bacak ve popo için
bu video da daha çok karın içinmiş.
toplamda yarım saate falan denk geliyor video sürelerine bakılırsa. iki programı da uygulayalım mı? yoksa birini mi seçelim
@sena zeynep C Chikolata_gozlum @ebru92
Tesekkur ederim insaallah ❤Canım aramıza hoşgeldin. Geçmiş olsun ayrıca. Beraber güzel kilolar vereceğiz merak etme. Yeterki azmini kaybetme.
Sagol canim yaşlandim sanirim hep hastalaniyorum buaraGeçmiş olsun canım
Harikasın canım tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta cuma 69,55 kg.
Bu hafta 69,05 kg.
500 gram eksi
Oran 0,719
6. Takım
Bende bundan istiyorummCuma: 59
Güncel: 57.8
Fark: 1.2
Yüzde: 2.03
Eki Görüntüle 2853732
Zipzip- Kaptanım bölünecek mi bilmiyorum nasıl oluyor
Gecmis olsun...hayir olsun neoldun boyleAz bisey aldim canim kadindoguma gidicem sali gunü randevum var intihap toplamis heryerim birde oraya gidicem agrim ve sancim var
Prensinle mutlu mesut bir ömrün olsun canımHaha bulan buldu benim pabucumu
Gercekten guzelmi, 6bucuk kaybetmem gerek.
Neyse yapariz insallah 14kilo kaybetmisim 6bucuk cugumu veremicem
Cuma bildirimim
14 mayıs 63.10
21 mayıs 62.80
Fark -300
Yüzde 0.475
Fark az ama sabah 7de tartilmak zorunda kaldim kahvalti yapmam gerekiyordu ve tuvalete cikmadan tartildim mecburen
Zipzip- E Elif_Eylul
Kilo bildirimi
Bu hafta 69,05 kg.
500 gram eksi
Oran 0,719
6. Takım
Cuma: 59
Güncel: 57.8
Fark: 1.2
Yüzde: 2.03
Eki Görüntüle 2853732
Zipzip- Kaptanım bölünecek mi bilmiyorum nasıl oluyor
Canim cocuklarla hangimiz 8 saat uyuyor allah askina benim buyuk 5.50 de kalkti sabah olmusmus ona laf anlatirken kucuk uyandi gecede kactur emzirmeye kalkiyorum diyet hicbir zaman tekbirseye bagli degil ne tek basina spor , ne uyku nede az yemek hepsi bir butun isteuyku konusu çok doğru. 8 saat uyku diyette en ideali bence.
Allah senden de razı olsun canımÇok teşekkür ederim canım
Buranın faydası çok oldu bana
Hepinizden Allah razı olsun
Ben de xiomi ya da honor istiyorum. Burda kullananlar yorum yapabilirse her ikisi hakkında sevinirim çok. Honor daha uygun fiyat olarak.Tartimi köyde biraktim ama xiomi istiyorum ondan almayi düşünüyorum
Evde tefal ve sinbo var ama tefal bozuldu sanirim
Tebrik ederim canım. Mezuniyet sonrası kilo vermeye devam ediyorsun maşallah
Benim de kastettiğim bu işte. Bugün de bu iyice doğrulanmış oldu.Yag, kas oranını gösteriyor ya onu merak ediyorum aslında
Fiyatida uYgun normal tartilar bile 100 lira nerdeyse
Sabah sinbo ile tartildim wc ye gittim yemek yedim rakam değişmiyor hep ayni tartiyor
Yaa nereye senin burda listeden mezun olarak çıkacağını düşünüyorum ben. Çok güzel olur.Kilo bildirimi
Bu hafta 69,05 kg.
500 gram eksi
Oran 0,719
6. Takım
Canım kilomu çok güzel koruyorsun. İstersen 54ü de görürsün. Ama strs yapma kendine yüklenme. Çünkü koruma kilo vermekten de zor ve sen bunu çok güzel yapıyorsun. Maşallah nazar değmesin.Geçen hafta 55.6
Pazartesi 55.3
Bugün 55.8 ...
Al sana Asiye azimmis 54 leri görecekmiş rüyanda görürsün sen
Burda yazdım da yazdım 54 leri görecekmişim peh hepsi palavra
Kızlar ayıplayın beni biraz ...Eki Görüntüle 2853759
Bildirimin nerde diyecektim. Gördüm aşağıda. Azcık kilon varmış. Hemen verirsin sen bu takımdaAyipladim evet, ama seni degil kendimi
Regle rağmen güzel eksi. Haftaya 5ler geliyor
Bana rakam bile vermedi. Öyle böyle olurBana 400 500 demişdin galiba yalnış hatırlamıyorsam
Hoşgeldin canımMerhabalar
Gruba katılmak için yazmıştım cagirdiginiz için teşekkür ediyorum ❤
Biraz daha yavaşla.
Teşekkürler tatlımTebrikler canım.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinMerhaba arkadaşlar inşallah ben de bu grupta kilo verme süreci me devam edeceğim önceden bir gruba dahil oldum fakat bazı problemlerden dolayı kendinle ilgili olan problemlerden dolayı gruptan ayrılmak zorunda kaldım benim kas eklem ve otoimmün bir rahatsızlığım var öncesinde de 6 yıl kadar tüp bebek ve aşılama tedavisi gördüm bunun öncesinde yani evlenmeden önce 12-13 yıl öncesinde 52 kiloydum 52 kiloya düşürmek için de o dönem 40 kilo kadar 1 kilo vermiştim üniversiteyi bitirdim zamanlar daha sonra bu hormon tedavisinden sonra yani tüp bebek tedavisinden sonra inanılmaz şekilde kilo aldım hamilelikten sonra şiddetli eklem ağrılarım oluyordu doktora gittiğimde lupus benzeri Yani bunun bir türü olan bir rahatsızlığın olduğunu öğrendim iki yılı geçti ilaç kullanıyorum hastalığımın zayıflayabilmesi ve benim ağrılarımın azalması için benim kilo vermem gerekiyor fakat kilo vermemi engelleyen bir faktör daha var ki bende haşimato var ve ilaç kullanmıyorum TSH normal olduğu için kontrollu gidiyoruz ve spor yapmam normal bir insana göre çok az günde en fazla 10000 adım zorluyorum Bu bir aydır özellikle
daha fazlasını yürüdüğümde ya da herhangi bir spor yaptigimda eklem ağrılarım çok artıyor ve yatıyorum artık ondan sonra ben iptal bir ara 80'e kadar düştüm tekrar kilo aldım Ama bu sefer bu dönemler çok Gayretliyim aynı zamanda Diyetisyene de gidiyorum O sadece diyet listelerini kontrol ediyor düzenliyor ama iş Tabii ki ben de bitiyor Sizin de Yardımlarınız ile Buradaki arkadaşların da desteğiyle İnşallah Okulların açıldığı döneme kadar bir 65 kilo almak istiyorum sevgilerimle
Sagol canim,gecen baya hastalandim intihap toplamisti heryerim ilac kullaniyorum,daha sonra bacaklarimdan aşaya dogru indi intihap akiyo heryerimdenGecmis olsun...hayir olsun neoldun boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?