- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sagol canimAcil şifalar. Geçmiş olsun
O bitti ikincisi geliyor kızım saçımı oynamayı bıraksa mate cayi yapacağım amaOlmas o şakaydı şaka şaka hemen 1 litre suyunu içmeye devam et
65,4 ile girdim listeye 56 ile mezun oldum sankiKaç kilo verdin. Sanki sen hiç kilo almazmışsın hem çıtı pıtı bir kızmışsın gibi düşündümyaş kaç bu arada
Biz pilatesde yaparizkiZipzip- kaptanım bu hafta sporu pilates yapsak...leslie eva olunca @Cordeliaa , C Chikolata_gozlum ,@Tostombalakanne muhtesem sporlar yapip acayip puan topluyorlar...bu hafta onlar in yapmadigi bi egzersiz olan pilates haftası olsun...dakikası da 20p olsun ne dersin...
Akşama salata çorba yapO bitti ikincisi geliyor kızım saçımı oynamayı bıraksa mate cayi yapacağım ama
Sabah bende 2/4 simit yedm öğlende 1 biber dolması aksam açım gibi gorunuyor
Amin insaallah ❤ Allah kimsenin kucagini boz birakmasinBende pisi yiyebilir miyim bunlari yaparsam
Ne güzel olmuş, Allah acısını göstermesin insallah, çok sevindim adınıza.
Biz pilates yapamicakmıyız? AnlamadımZipzip- kaptanım bu hafta sporu pilates yapsak...leslie eva olunca @Cordeliaa , C Chikolata_gozlum ,@Tostombalakanne muhtesem sporlar yapip acayip puan topluyorlar...bu hafta onlar in yapmadigi bi egzersiz olan pilates haftası olsun...dakikası da 20p olsun ne dersin...
Bizim takımda başka boğulma yöntemleri varNasil canim pisi istedi şimdişimdi olsada glutende bogulsam yağlı yağlı
Kız sen hiç mi E Elif_Eylul ya çekmedin. Insan hemen bi laf sokar, bise söyler. Olmaz derBilmem kibenim kadar spor yaparsan olur öğlen 4 de yedim dün başka da birşey yemedim
Sagol canim öyle yapmaya calisiyorumGeçmiş olsun canım suyu bol iç
Geçmek diyilde beraber gidelim inşallah.Alıntılar gitmiş.
@Cordeliaa cim pilates fikrini sevdim. Umarım iyi gelir.
C Chikolata_gozlum sen bu hizlilikla hemen geçersin beni eminim
Zipzip- kaptanım listeyi hazırlamışsın eline sağlık herkesin de emeğine sağlık.
Birde doktora gidecekmişsin zaten ama iltihap da tek ilaçlar var toz şase gece yatmadan içiyorsun gerçekten çok işe yarıyorSagol canim öyle yapmaya calisiyorum
İlk tartın hayırlı olsun. Bol eksiler canım.
Sadece güler o gecer ama kendi gömer pişileri falan buhafta 1.cilik gelmezse menuleri görcem benBizim takımda başka boğulma yöntemleri varE Elif_Eylul cığım çok iyi uyguluyor kacamaklara
Kız sen hiç mi E Elif_Eylul ya çekmedin. Insan hemen bi laf sokar, bise söyler. Olmaz der
Ben ondan beterim de burada fazla takilmiyorum kimseyeBizim takımda başka boğulma yöntemleri varE Elif_Eylul cığım çok iyi uyguluyor kacamaklara
Kız sen hiç mi E Elif_Eylul ya çekmedin. Insan hemen bi laf sokar, bise söyler. Olmaz der
Karabugday salatası yapayım olmazsaAkşama salata çorba yap
4 de 1 ini felan yemen lazim onun yerine daha doyurucu bir ödül yapabilirsin canimYaa ben bu cuma günleri meraktan gidemiyorum. Bildirimler bitti yine gidemiyorum
Bu arada ödül olarak İzmir kumru istiyordu canım bi kalorisine bakıyım dedim. 960 küsur
Canınız falan çekmesin bize olmazmış bu
Burdada yazamiyorumki çok kötü intihap kadin hastaliklarindan bayaa asaya indi 2büklum yattim gecenBirde doktora gidecekmişsin zaten ama iltihap da tek ilaçlar var toz şase gece yatmadan içiyorsun gerçekten çok işe yarıyor
Çok haklısın canım.Canim cocuklarla hangimiz 8 saat uyuyor allah askina benim buyuk 5.50 de kalkti sabah olmusmus ona laf anlatirken kucuk uyandi gecede kactur emzirmeye kalkiyorum diyet hicbir zaman tekbirseye bagli degil ne tek basina spor , ne uyku nede az yemek hepsi bir butun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?