• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar :16:
kilo veren herkesi kutlarım ben ne yazık ki 64.6 geldim bu sabah:14: gram gram alıyorum ne yazık ki...Nazlıcım listeye zarar vermemem için bir süre izinli mi yazsan beni ki :59: kendimi çok suçlu hissediyorum size çok zarar veriyorum :26:

bu haftada listedesin emine ama toparla artık kendini ... ilk başlardaki gibi iradeli zamanlarına dön yoksa döverim seni ıslak sopayla hemde.:4: haftaya kilo alıp gelirsen yandın ...

selam şekerler cumanız mübarek olsun ooo maşallah herkes ne güzel kilolar vermişşşş :46::46::46:

miray 78 takılmadan süper yaa 77 e ulaşmışsın harika canım yaaa

naz görümcen daha bi çatır çatır çatlayacak 57 nedemek :65: ben en son üniversitede 57 kiloydum :78:

safişim ooo yeni hedefte hayırlı ugurlu olsun yakışır arkadaşıma :82:

zilan vermeye başladın buna da şükür bebekimm :29:

emine istedikten sonra olmayacak bişey yok canım olacak olacakkk :13:

kızlar ya benim üst taraf inceldikçe inceliyor . üst tarafım zaten inceydi basenlerimde inceliyor ama üst tarafıma göre yine fazla kalıyor . birazda basenlere ve kalçaya yönelik spor yapmam lazım ....

öncelikle safişim hediyelerimi aldım hepside birbirinden güzel ne gerek vardı bukadar şeye mahcup ettin beni canım yaaa..çok ama çok teşekkür ederim çok zahmet etmişsin.:38:seni tanımak benim için hediyelerin en büyüğü zaten iyiki varsın ve iyiki seni tanıdımmm bebekimmm :29:

hemen kilo bildirimimide yapayım kendi hedefim olan 68 i geçtim bile 100 grda olsa :66: ama safişime söz verdiğim hedefe gelemedimmm :59:bundan sonraki hedefimde safiş için ulaşıcam inşallah

veee kilommmm reglimin 2. günü olmasına ragmennnnnn 67.900 :52::65:

bu haftada listedesin emine ama toparla artık kendini ... ilk başlardaki gibi iradeli zamanlarına dön yoksa döverim seni ıslak sopayla hemde.:4: haftaya kilo alıp gelirsen yandın ...

tamam canım haftaya inş veririm atık ben de çok üzülüyorum kilo aldıkça kıyafetlerim dar geliyor artık..ama irademe sahip olamadığım için üzülmem boşuna tabi...

kızlar aysunu listeye yazalım mı ? benden yana evet

banada uyar şekerrr
o beni çok seviyor :24: :24: :24:

hedefini ulaştığın ve yeni hedef belirlediğin için kutlarım seni bitanemm :46::46::46: ben de irademe sahip olamayıp hedefimden uzaklaşıyorum

sağol birtanemmmmm
bu sıralar seni mazur görüyoıruz ve yeni yıla bomba gibi girmeni kendini toplamanı bekliyoruz canım
unutma her zaman yanındayız :70: :71:

hemen kilo bildirimimide yapayım kendi hedefim olan 68 i geçtim bile 100 grda olsa :66: ama safişime söz verdiğim hedefe gelemedimmm :59:bundan sonraki hedefimde safiş için ulaşıcam inşallah

süpeeerrrrr :46: 67leri gördün denizcim çok sevindim tebrik ederim seni

banada uyar şekerrr
o beni çok seviyor :24: :24: :24:

sağol birtanemmmmm
bu sıralar seni mazur görüyoıruz ve yeni yıla bomba gibi girmeni kendini toplamanı bekliyoruz canım
unutma her zaman yanındayız :70: :71:

canımmmm benimm çok teşekkür ederim biliyorum her zaman yanımdasınız ve ben bu yüzden çok üzülüyorum zaten kilo alınca..yeni yılda inşallah tam bir sıçrama yaratacağım spor ve diyet ile :66: bugün haftanın son günü,ayın son günü veeeeee yılın son günüüüüüüüüüü

kızlar ya benim üst taraf inceldikçe inceliyor . üst tarafım zaten inceydi basenlerimde inceliyor ama üst tarafıma göre yine fazla kalıyor . birazda basenlere ve kalçaya yönelik spor yapmam lazım ....

ben kilo verirken sadece pilates yapmıştım ve kalçaya yönelik daha fazla çalışıyordu Ebru Şallı ve benim alt kısım daha fazla eridi ve şekillendi bu yüzden canım..zaten sorunlu bölgem karın benim ama yine de kalçamda da çok incelme oldu pilatesteki hareketler sayesinde

merhaba kizlar....yeni kilom 57,900....:)

:66: :66: :46: :46:

selam şekerler cumanız mübarek olsun ooo maşallah herkes ne güzel kilolar vermişşşş :46::46::46:

Seninde cuman mübarek olsun şekerimmmm :71:

evet canım hedefe ulaştım ve yenildim
darısı başınaaaaa :40:

canım bunuda bizemi soruyorsun anacım yaaa
spor salonuna giden sensin kıs
sor ordaki hocana yönlendirsin seniiii :1:
armut görünümde kalma sakınnnnn

öncelikle safişim hediyelerimi aldım hepside birbirinden güzel ne gerek vardı bukadar şeye mahcup ettin beni canım yaaa..çok ama çok teşekkür ederim çok zahmet etmişsin.:38:seni tanımak benim için hediyelerin en büyüğü zaten iyiki varsın ve iyiki seni tanıdımmm bebekimmm :29:

canımmm beğendin demek şekercim çok çok çokkkkkkkkkkkk sevindim
güle güle iyi günlerde kullan aybalam.......
ne zahmeti olurmu öyle şey cancağızım....
Bende seni tanıdığım için mutluyum inan :71: :71: :71:

wooowwwwww çok iyiiiiii
67.9 da olsa
67 li rakamka geldin
narinim sakın on günlük tatilde bozma bunu lütfen dönüştede aynen devammmmmm :34:

miray 78 takılmadan süper yaa 77 e ulaşmışsın harika canım yaaa

naz görümcen daha bi çatır çatır çatlayacak 57 nedemek :65: ben en son üniversitede 57 kiloydum :78:

zilan vermeye başladın buna da şükür bebekimm :29:

emine istedikten sonra olmayacak bişey yok canım olacak olacakkk :13:

evet denizcim biz istedikten sonra yapamayacağımız hiçbirşey yok inşallah yeni yılda kendimi toparlayabilirim

canımmmm benimm çok teşekkür ederim biliyorum her zaman yanımdasınız ve ben bu yüzden çok üzülüyorum zaten kilo alınca..yeni yılda inşallah tam bir sıçrama yaratacağım spor ve diyet ile :66: bugün haftanın son günü,ayın son günü veeeeee yılın son günüüüüüüüüüü

eveeeeeeeeeeeeettttttttttttt

bir yılı daha geride bırakıyoruz acısı ve tatlısı ile
rabbim bu yeni yılda hepimize güzellikler yaşatsın inşallah
ve bu söylediklerini sana hatırlatacağım
sıçramazsan yandınnnnnnn :1:

safişimm narinimmmm nazımmm çok sağoluuunnn safiş sen 77 kilo olursun demiştin :D sen bildinnn umarımmm en kısa zamanda hepsini veririm. bundan sonra az az haftalarda daha küçük hedefler koyucammm

safişimm hediyeni aldımm pazartesi kargoluycam inş... noolur kusuruma bakmaaaa

kızlar yeni yılda yeni hedefimiz bence sevgililer günü olsunnn :69:içimde uhhde kaldı belkim sevgililer günündeki hedefime ulaşınca giyerim jartiyeriii :60:

narrriiniiimmmm yhaaa ben ne giycem hahahaha:D

sen şimdi zayıfla hedefine ulaş giyme olayını evleninceye sakla canım oldumu :82:bu arada miray ben 1 yıldır ugraşıyorum 18 kilo verdim senin daha bikaç olmasına ragmen 12 kilodan fazla verdin süpersin canım yaaa azminden dolayı :46::46::46:alkışlıyorum seni canımmm harikasınnn bebekiiii :65:

kızlar hedef tarihine onay verirseniz benim sevgililer günü hedefim 65 çizelgemide ona göre ayarladım hadi bakalım inşallah yeni hedeflerimize ulaşabilmek dileğiyleee :32:

safişimm narinimmmm nazımmm çok sağoluuunnn safiş sen 77 kilo olursun demiştin :D sen bildinnn umarımmm en kısa zamanda hepsini veririm. bundan sonra az az haftalarda daha küçük hedefler koyucammm

safişimm hediyeni aldımm pazartesi kargoluycam inş... noolur kusuruma bakmaaaa

yuuuppppiiiiiiiiiii tutturdum kiloyu desene o zaman bana ödül vermelisin ben kazandım çünkiiiiiiiiiiiii :36: :36: :36: :33: :33:

canımın içi ben sana gerek yok demiştim ama yinede teşekkürrrrrrrrrrrrrr ederimmmmmmmmm :54: :54: :54:

kızlar yeni yılda yeni hedefimiz bence sevgililer günü olsunnn :69:içimde uhhde kaldı belkim sevgililer günündeki hedefime ulaşınca giyerim jartiyeriii :60:

hadi bakalım şeker sevgililer gününe kadar ver kiloları giy kırmızılarıı :9: :9:

ç,zg,l, pijama tabisiiii :27: :27:

kızlar hedef tarihine onay verirseniz benim sevgililer günü hedefim 65 çizelgemide ona göre ayarladım hadi bakalım inşallah yeni hedeflerimize ulaşabilmek dileğiyleee :32:

bence olur cnaım hatta işi soıkı tutar bu on günlük tatilde kilonu korursan 65 ten bile aşağı düşersin inanıyorummmmmmm :66: :66: :66:

Back
X