• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen canımmm yaaa iştn çıkardım koşa koşa sporaaaa güzelce sporumu yapardımmm eve gelir duşumu alırdımmm zinde olurdum şimdi eve gidiiimde uyuymm die bakıorum:S

ben de canımmm hele o spor sonrası sıcak bir duş ve ardından yeşil çay keyfimmm ne güzeldiii

ayyy eett yaaaa tekrar başlamak lazımmmm

safişim gelmişsin gördüm seniii

iyi geceler kızlar maalesef giremedim bugün misafirim geldi annem ve kızkardeşlerim bir iki gün kalcaklar artık onlar gidince dönerim aranıza k.i.b öpüyorum herkesi

kızlarcığım cancanlarımmm
dün ara ara açtım burayı ama okumakla yetinebildim çok ama çok yoğunum malum yeni bir yıl yeni başlangıçlar sürekli toplantılar yeni iş plan ve programları geçmiş koca bir yılın bilançosu raporları bu hafta böyle geçecek başımı kaşıyacak vaktim yok inanın. Bebeğim hasta olmasa eve bile iş götürücem o derece.
Garibim kızımda hasta öksürüp duruyor uyku uyuyamıyor yavrummm.... Böyle işte yoğun bir hafta ile boğuşacağım besbelli....

Okuduğum kadarı ile bir yaramazlık yok maşallah keyifler yerinde allah daha iyi etsin....

Gözdem daha iyi olmana sevindim bebeğim özledik seni toparlan ve aramıza dön biran önce lütfennnn

Neslişim bebek kararı almışsınız sizin adınıza çok çok çok sevindim inanki aybalam. Rabbim hayırlısı ile aratmadan bekletmeden anne olmanı nasip etsin inşallah.... Bebeğini kucağına aldığında bu kadar ertelediğin için pişman olacaksın benden söylemesi :27: :27: :27:

Mirayımmmm bal böceğimmmmm özledim seniiiiiiii :16: :16: :16: :16:

Nazlım sende yoğunsun sanırım herşey yolundamı tatlım :34:

Kızlar ben yine işe başlıyorum ara ara gelir okurum yazamazsamda ne olur kusuruma bakmayın artık. Yaptığım işi kusursuz sonlandırmam gerek.

Bana müsaadeeeee
sizi hepinizi çok seviyorum :16: :16: :16:

günaydın fıstıklı kurabiyeler...hepimiz için güzel bi gün olsun inş.

safişim günaydın tatlım,aynı yoğunluk bizdede var kolay gelsin sana şekercim:16::16:

bu arada dünü kazasız belasız atlattım çok şükür,genelde protein ağırlıklı beslendim,akşam dışarda yedik yemeği eşim pizzaları götürürken ben tavuklu salata ve ayran içtim,2 litre su ve1 litre kadarda yeşil çay iksiri içtim
bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum,spora benimde bi an önce başlamam lazım,gerçi hergün 1 saat yürüyorum ama oda alışkanlık oldu...spor aletlerinin tozunu alma vakti geldi :62::62:

günaayydın safişimmm nazımmm kirazımmmmm

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız bakalım

bugün yediklerim ve yiyeceklerim

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği ( abarttım biraz ama çok acıkmıştım )
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
marmelat

öğlen
yumurtalı pırasa
1 kase cacık

ara
1 portakal

akşam
taze fasülye yemeği
1 bardak ayran

kızlarcığım cancanlarımmm
dün ara ara açtım burayı ama okumakla yetinebildim çok ama çok yoğunum malum yeni bir yıl yeni başlangıçlar sürekli toplantılar yeni iş plan ve programları geçmiş koca bir yılın bilançosu raporları bu hafta böyle geçecek başımı kaşıyacak vaktim yok inanın. Bebeğim hasta olmasa eve bile iş götürücem o derece.
Garibim kızımda hasta öksürüp duruyor uyku uyuyamıyor yavrummm.... Böyle işte yoğun bir hafta ile boğuşacağım besbelli....

Okuduğum kadarı ile bir yaramazlık yok maşallah keyifler yerinde allah daha iyi etsin....

Gözdem daha iyi olmana sevindim bebeğim özledik seni toparlan ve aramıza dön biran önce lütfennnn

Neslişim bebek kararı almışsınız sizin adınıza çok çok çok sevindim inanki aybalam. Rabbim hayırlısı ile aratmadan bekletmeden anne olmanı nasip etsin inşallah.... Bebeğini kucağına aldığında bu kadar ertelediğin için pişman olacaksın benden söylemesi :27: :27: :27:

Mirayımmmm bal böceğimmmmm özledim seniiiiiiii :16: :16: :16: :16:

Nazlım sende yoğunsun sanırım herşey yolundamı tatlım :34:

Kızlar ben yine işe başlıyorum ara ara gelir okurum yazamazsamda ne olur kusuruma bakmayın artık. Yaptığım işi kusursuz sonlandırmam gerek.

Bana müsaadeeeee
sizi hepinizi çok seviyorum :16: :16: :16:

günaydın safişim çok şükür herşey yolunda canım . yeni yılla beraber 2 tane sipariş aldık onları yapmaya başlıyoruz . lazere verilecek malzemeleri ayarlamaya çalışıyorum . siparişlerimi açıp patrona onaylat ödemelerini yaptır sonra git malzelereri al derken sadece okumakla yetiniyorum canım . bu haftayı atlatayım ondan sonra rahatım İNŞALLAH

dünkü dengesiz menümü veriyiiim kızlar:)

08:30 2 bardak ayran, fındık, beyaz leblebi

12:30 yarım tabak salata yoğurt

16:30 1 elma

19:30 tavuk yoğurt acı sos soda:)

çookk uykum var nazıımmm psikolojik yaniii ben gün yüzü görmeyinceee uyanamıyorum:S

Kızlar dün spor salonunda tartıldım . şu yağ kas ölçen makinada geçen aya göre yağ oranım % 2,6 azalmış
geçen ay : % 25,6 iken
şimdi : % 23 çıktı ...

nazımm kas su oranıın nasıl çıktı?

nazımm kas su oranıın nasıl çıktı?

onları hatırlayamıyorum canım ya en çok yağ oranındaki değişikliği merak ediyordum ona baktım . Kas oranım artmış ama onu biliyorum . Bir dahakine hepsini bir kağıda not alıp buraya yazacağım . ölçülerimide yazacağım . Bakalım 3 aylık plates sonucunda ne kadar incelmiş olacağım ....

benim en son ölçüldüğümde kilom 91 di %55 kas % 27 yağ %17 falanda su vardı. kas oranım çoktu işte beniiimm yağdan ziyadeeee su oranımda çok azdııı bende ölçtürcem bakalımmm

bugunku menum
sabah tam bugday ekmegi+yeşillkik+marelat yarım bardak süt
oyle karnbahar yemegi+salata+yogurt
ara meyva prtakal
akşam montiye uygun ne varsa salata yogurt
içtiklerim iki lirte su
yeşil çay
spor iki mil leslie
bu aralar kaçamk yapak istiyorum surekli nedense:84:

bugunku menum
sabah tam bugday ekmegi+yeşillkik+marelat yarım bardak süt
oyle karnbahar yemegi+salata+yogurt
ara meyva prtakal
akşam montiye uygun ne varsa salata yogurt
içtiklerim iki lirte su
yeşil çay
spor iki mil leslie
bu aralar kaçamk yapak istiyorum surekli nedense:84:

menün güzel aysuncuğum . Sakın ha kaçamak yapmayı aklından bile geçirme ... Canın tatlı çekiyorsa tarçınlı yoğurt yeee.

Back
X