• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar canlarım.
kiraz hoşgeldin bitanem:16:
safiş geçmiş olsun canım.
oğluş okula gitmedi öğleden sonra.karnı ağrıyormuş,koca bebişimin:90:
bir selam verip :10:
hepinizi çok öpüyorum:16:

Selam kızlar , muhtemelen perşembe çıkacağım hastahaneden, zilancığım perşembe öğlen kargolayacağım hediyeni neolur kusura bakma ya :25: çok ağrım var kızlar, ömrümden ömür gitti bu son günlerde :50:

Selam kızlar , muhtemelen perşembe çıkacağım hastahaneden, zilancığım perşembe öğlen kargolayacağım hediyeni neolur kusura bakma ya :25: çok ağrım var kızlar, ömrümden ömür gitti bu son günlerde :50:

canımm sen hastanede misin ?????????? :14::14::14::14: ayyyy çok geçmiş olsun canım kiraz sabah kaza geçirmiş deyince nesliş nezamandır topiğe gelemiyordu taa evde düştüğün kazayı kastediyor sanmıştım....canım yaaaaaaaaaaaaaa bir kaza daha ve hastane:59: çok geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim..nolur kusura bakma daha geçmişte görmemişim bitanem...ağrılarından tez zamanda kurtulursun inşallah ..seni kocaman öpüyorum :16::16:

selam kızlar , muhtemelen perşembe çıkacağım hastahaneden, zilancığım perşembe öğlen kargolayacağım hediyeni neolur kusura bakma ya :25: çok ağrım var kızlar, ömrümden ömür gitti bu son günlerde :50:

canım benim kıyamam sana ağrılarını dindirmek için ağrı kesici vermiyorlar mı gözdoşum

canıımm yaaaaa çook özledikkk senii kendine çok dijkkat et.

canımm sen hastanede misin ?????????? :14::14::14::14: ayyyy çok geçmiş olsun canım kiraz sabah kaza geçirmiş deyince nesliş nezamandır topiğe gelemiyordu taa evde düştüğün kazayı kastediyor sanmıştım....canım yaaaaaaaaaaaaaa bir kaza daha ve hastane:59: çok geçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim..nolur kusura bakma daha geçmişte görmemişim bitanem...ağrılarından tez zamanda kurtulursun inşallah ..seni kocaman öpüyorum :16::16:

canımmm gözdeeem trafik kazası geçirdi sarhoş bir tır şöförüüü arabasına çarpmış gözdemde takla atmış. o arabadan sağ çıktığına şaşırmış herkes. Allah korumuş simoşumuuu

Eminem çok teşekkür ederim önemli değil çok geçecek inanıyorum :38:

canım benim kıyamam sana ağrılarını dindirmek için ağrı kesici vermiyorlar mı gözdoşum

veriyorlar nazlıcığımda doktorum ilaç sevmeyen doktorlardan, çok fazla hatta yok denecek kadar az ilaç veriyor, ilk günkü kadar değil ağrılarım azaldı ama ara ara çok sızlıyor, canım çok sıkılıyor birde boyuna yat yat, bende sürekli uyuyorum vallahi :31:

bende çok özledim mirayım sizi, 4-5 güne yanınızdayım inşallah :38:
safiş yokmu, pamuk bebek rahatsızmış, iyileşsin hemen inşallah, hele bebişler hiç hasta olmasın :43:

merhabalar canlarım.
kiraz hoşgeldin bitanem:16:
safiş geçmiş olsun canım.
oğluş okula gitmedi öğleden sonra.karnı ağrıyormuş,koca bebişimin:90:
bir selam verip :10:
hepinizi çok öpüyorum:16:

hoşbulduk ablacımm:16:takımdan çıkmışssın abla aman deyim fazla uzaklaşma,sonucu için ben iyi bi örneğimm

oyyy kıyamam sana...kuzucum tekrardan geçmiş olsun:38::38:

miraycım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim canımm çok üzüldüm ama hakikaten Allah korumuş gözdemciğimi..

ben artık hiç spor yapmıyorum spor yaparken kendimi çok enerjik hissediyordum..şimdi hiç spor yapasım da gelmiyor :59:

aynen canımmm yaaa iştn çıkardım koşa koşa sporaaaa güzelce sporumu yapardımmm eve gelir duşumu alırdımmm zinde olurdum şimdi eve gidiiimde uyuymm die bakıorum:S

Back
X