kusua bakmayın kızlar sizleride dertlendirdim
kolay kolay anlatamam ama ne bileyim birden anlatmak geldi içimden(
neyse sizleri fazla sıkmadan kapatıyorum konuyu
nedemek bizi sıkmak duymayalım bir daha bu lafı biz burda sadece diyet yapmıyoruz . birbirimizi de dinliyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz . şarkıyı dinliyorum biliyorum bu şarkıyı daha önce dinlemiştim .
tşk ederim cnm dediğin gibi insan bazen anlatınca çok rahatlıyorr
evet düşünmek istemiyor hayatta en çok nefret ettiğim şey geçmişle yaşamaktır
ama öyle yaralandımki öyle ağır şeyle yaşadımki unutamıyorum bazen
ne yapalım unutamıyorsak onlarla yaşamayı öğrenecez artık sırf bunun onun terapi görüyorum ama 15 günde bir gitmeliymişim oysa ben 2 ay olcak gitmedim yoruldum 4 yıldan fazladır doktorlara gitmekten bide hep aynışeyler sonucada ulaşamadım daha
yinede bunada hamd olsun bin kere beterinden korusun rabbim
demek dinlemiştin şarkıyı:)) demekki ben geç keşfetmişim:))hoşuma gitti şarkı çok severek dinliyorum
ben içimdekileri kırgınlıkları anlatsam rahatlayacağim . dün eşimle konuşuyoruz . annesi bayadır akşamları yanımızda oturmuyor . bende dedimki sence annen neden artık yanımızda oturmuyor olabilir diye sordum . oda bana oda daha yeni alışıyordur böyle şeylere dedi ... bende hayır ondan değil . hatırlıyormusun bir akşam salonda senin yanına uzandım annen geldiğinde de eskiden yaptığım gibi hemen kalkmadım yanından uzanmaya devam ettim . ben onu yapmasaydım annen yine her akşam yanımızda oturmaya devam edecekti dedim . oda bana iyi yapmışsın ozaman bak sen öyle yaptığın için belkide annem hatasının farkına varmıştır . içindekileri insanları kırmadan söyle onlara sen içinde kuracağına onlar kursun halada sana öyle davranmaya devam ederlerse kendileri bilirler dedi . bende içimdeki bütün kırgınlıkları saygı çerçevesinde konuşucam bundan sonra .....
Zilanım birtanem canım arkadaşım,
neden kendine bnu yapıyorsun tatlım
geçmişi sürekli taze tutmak acılarını kenine tekrar tekrar yaşatmak sana fayda vermezki bebeğim yaaa bunları hepimizden çok daha ii biliyor olmalısın.
Herkesin yaşadığı kendine büyük gelir etraftaki nsanlara sorsan derdin varmı diye yok diyen çıkmaz.
Ama rabbim o kadar iyi denk getirmiştirki yer yüzünde herşeyi hiç bir kuluna kaldıramayacağı sıkıntıları yükleri vermez. Ve inan her yaşananın bir sebebi mutlaka vardır.
Biz bu dünyada dertlerin en büyüğünü yaşadığımızı düşünüp hayıflandıkça belkide şart koşuyoruz bunları bize yaşatana. Başımıza gelen herşeye ama herşeye şükretmemiz gerekiyor inan birtanem.
Ve unutma bu olumsuzluklara kim sebep oldu ise mutlaka ama mutlaka sebepleri vardır....
Sana daha çok çok şeyler yazmak istiyorum ama herkese açık olan bu yerde değil eğerki konuşmak istersen benimle msn adresi felan ver ordan anı anına görüşelim ay balam...
Seni temin ederimki benimle konuştuktan sonra hiç kimseye gerek duymayacaksın. Psikolog falan bahane hepsi bunların.... Kendini arınmış gibi hissedeceksin. Tertemiz ve kuş kadar hafif....
Seviyorum Seni....
Zilanım birtanem canım arkadaşım,
neden kendine bnu yapıyorsun tatlım
geçmişi sürekli taze tutmak acılarını kenine tekrar tekrar yaşatmak sana fayda vermezki bebeğim yaaa bunları hepimizden çok daha ii biliyor olmalısın.
Herkesin yaşadığı kendine büyük gelir etraftaki nsanlara sorsan derdin varmı diye yok diyen çıkmaz.
Ama rabbim o kadar iyi denk getirmiştirki yer yüzünde herşeyi hiç bir kuluna kaldıramayacağı sıkıntıları yükleri vermez. Ve inan her yaşananın bir sebebi mutlaka vardır.
Biz bu dünyada dertlerin en büyüğünü yaşadığımızı düşünüp hayıflandıkça belkide şart koşuyoruz bunları bize yaşatana. Başımıza gelen herşeye ama herşeye şükretmemiz gerekiyor inan birtanem.
Ve unutma bu olumsuzluklara kim sebep oldu ise mutlaka ama mutlaka sebepleri vardır....
Sana daha çok çok şeyler yazmak istiyorum ama herkese açık olan bu yerde değil eğerki konuşmak istersen benimle msn adresi felan ver ordan anı anına görüşelim ay balam...
Seni temin ederimki benimle konuştuktan sonra hiç kimseye gerek duymayacaksın. Psikolog falan bahane hepsi bunların.... Kendini arınmış gibi hissedeceksin. Tertemiz ve kuş kadar hafif....
Seviyorum Seni....
anaaaaa kimse beni tınlamıooo alooooooooo been burdayııımmm huhuhuhuhuhuhuh
safişim dediklerine katılıyorum ben onları düşündükçe mutlu olmuyorum zaten dedim ya en sevmediğim şey geçmişle yaşamaktır
ha şununda farkındayım tatlım herşeyin bir sebebi vardır mutlaka (bu ayetle bile ıspatlanmıştır her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır diye) Allaha inancı çok olan biriyim bunların farkındayım ama neyse ben telime köntür yükleyince seni ararım cnm müsait olursan daha ayrıntılı konuşuruz
çünkü şuanda çocuklar gelmek üzere çıkmam lazım birde burdan kendimi yazarak anlatamam açıkçası bilmem anladınmı safişim:)) birşeyi yazıyorsam diğerini unutuyorum bana iyi geliceksen ay balam ben seni her gün ararum kızzzkii sen en sonda numaralarını değiştiresin ben yüzünden
banada pisikolog olsana safiş . bende öpüyorum seni ve kocaman kucaklıyorum .....
anaaaaa kimse beni tınlamıooo alooooooooo been burdayııımmm huhuhuhuhuhuhuh
zilancım nazcım ve sıkıntısı olan tüm arkadaşlarım inşallah Rabbim enkısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin cümlemizi Rabbim beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?