evet elifim .. ben çok bunaldım bir çıkmaza girdim sanki aklıma hep kötü şeyler geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim ....
günaydın safişim
günaydın zilancığım . çiçekleri kaptım teşekkürler çiçekler içingünaydın kızçelenlerrr
bugün dükkanı ben açayım ilk defaaa
ve benden sonra ilk gelenlere bu çiçekler benden armağan olsun
zilanım ve nazım günaydın nasılsınız kızlaaarrr
nazlım ne oldu bebeğim neyin var?
nazlım bugün nasılsın bakem dün okudum pek kötüydün
üzüldüm ama inşlah şimdi iyisindir :79:
iyi safişim sen nasılsın ne haberr senden cnm benim
bugün iyiyim safişim . cumartesi kötüydüm baya psikolojik olarak eve gitmek hiç gelmiyordu içimden ayaklarım eve gidiyor ama kalbim beynim hiç gitmek istemiyor . ben bu şekilde yaşayamayacağımı düşündüm bir anda aklıma hep kötü şeyler geldi. ama sonra arkadaşımı aradım onunla çıktık dolaştık biraz . iyi geldi bana sonra eşimle konuştum biraz bana yardımcı olmasını istedim . ama çok şükür iyiyim bugün ....
bugün iyiyim safişim . cumartesi kötüydüm baya psikolojik olarak eve gitmek hiç gelmiyordu içimden ayaklarım eve gidiyor ama kalbim beynim hiç gitmek istemiyor . ben bu şekilde yaşayamayacağımı düşündüm bir anda aklıma hep kötü şeyler geldi. ama sonra arkadaşımı aradım onunla çıktık dolaştık biraz . iyi geldi bana sonra eşimle konuştum biraz bana yardımcı olmasını istedim . ama çok şükür iyiyim bugün ....
iyi olma çabasındayım tatlım nasıl olıyım
geçen hafta kuzum hep hasta idi cuma tekrar doktora kontrole götürdük ve malesef zatürree başlangıcı dedi o kadar kötü oldumki çocuğum minicikken daha iğne vurulmaya başladı ben gözünün içine baktıkça herşeyi onun için yaptıkça o hasta oluyor iyileşemiyor. Kreşin etkileri bunlar biliyorum ama ne yapabilirim. Işi bırakamıyorum çünkü çalışmam gerek bakıcıya güvenemiyorum evde yalnız kalacakları için. Kaldıki eşimin annesi ile altlı üstlü oturuyoruz bakıcı bulsam tutsam ben evde yokken yukarı çıkıp her boka karışacak müdahale edicek ve ben delircem. Doktor kesinlikle kreşten alın yoksa bu çocuk hiç iyileşemiyece diyor. Anlayacağın çıkmazdayım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bugün yine iste ister istemez kreşe götürdüm çünkü başka alternatifim yok. öğretmenine tembihledim ama bakalım ne olacak. Birde bunlar yetmez gbi bende grip oldum yorgunluktan. Sıkıntılı dönemden geçiyoruz anlayacağın.
Ayyy ne çok dert yandım
çok şükür bugünümüze allahım beterinden korusun....
Canım benim b gel-gitleri inan bana zaman zaman hep yaşayacaksın. Malesef yaşananlar unutulmuyor bir süre uzaklaşıyor beynimizden sonra tekrar nerden çıkıyorsa çıkıp geliveriyor zihnimizin bize oyunları işte bunlar. Asında beyin olumsuzlukları unutmak için çaba gösterirmiş ama sanırım bizim beyinler fazla çaba sarf etmiyor
Bugün daha iyi olmana sevindim ama bunlara alışmalısın birtanem. Bunlar bizim seçimlerimiz malesef.
[ı]günaydın kızlarcım,güzel bi hafta olsun hepimiz için
off gözlerimi açamıyorum yaa,çok uykum var,cumartesi izinliydim,2 gün öğleye kadar yattım bu sabah erken kalkmak çok zor oldu valla,bide hava buzz resmen,donuyorum ya,ufo bile yaktım,resmen şallara büründüm ama nafile fayda etmiyo[/ı]
günaydın kızlarcım,güzel bi hafta olsun hepimiz için
off gözlerimi açamıyorum yaa,çok uykum var,cumartesi izinliydim,2 gün öğleye kadar yattım bu sabah erken kalkmak çok zor oldu valla,bide hava buzz resmen,donuyorum ya,ufo bile yaktım,resmen şallara büründüm ama nafile fayda etmiyo
günaydın kirazım . Bende donuyorum . Sobanın birini ayaklarımın altına koydum . Birini yanımda yakıyorum 2 klima açık ama ben yinede donuyorum . Yeni odama taşınsamda rahatlasam
iyi olma çabasındayım tatlım nasıl olıyım
geçen hafta kuzum hep hasta idi cuma tekrar doktora kontrole götürdük ve malesef zatürree başlangıcı dedi o kadar kötü oldumki çocuğum minicikken daha iğne vurulmaya başladı Ben gözünün içine baktıkça herşeyi onun için yaptıkça o hasta oluyor iyileşemiyor. Kreşin etkileri bunlar biliyorum ama ne yapabilirim. İşi bırakamıyorum çünkü çalışmam gerek bakıcıya güvenemiyorum evde yalnız kalacakları için. Kaldıki eşimin annesi ile altlı üstlü oturuyoruz bakıcı bulsam tutsam ben evde yokken yukarı çıkıp her boka karışacak müdahale edicek ve ben delircem. Doktor kesinlikle kreşten alın yoksa bu çocuk hiç iyileşemiyece diyor. Anlayacağın çıkmazdayım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bugün yine iste ister istemez kreşe götürdüm çünkü başka alternatifim yok. Öğretmenine tembihledim ama bakalım ne olacak. Birde bunlar yetmez gbi bende grip oldum yorgunluktan. Sıkıntılı dönemden geçiyoruz anlayacağın.
Ayyy ne çok dert yandım
Çok şükür bugünümüze allahım beterinden korusun....
canım benim b gel-gitleri inan bana zaman zaman hep yaşayacaksın. Malesef yaşananlar unutulmuyor bir süre uzaklaşıyor beynimizden sonra tekrar nerden çıkıyorsa çıkıp geliveriyor zihnimizin bize oyunları işte bunlar. Asında beyin olumsuzlukları unutmak için çaba gösterirmiş ama sanırım bizim beyinler fazla çaba sarf etmiyor
Bugün daha iyi olmana sevindim ama bunlara alışmalısın birtanem. Bunlar bizim seçimlerimiz malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?