• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

narincim sana kesinlikle katılıyorum,bilinaltımızda biz neye inanırsak o oluyo,bugün bununla ilgili gerçek bi hikaye okudum,aslında kopyalayacaktım ama şimdi bulamıyorum,hatırladığım kadarıyla

bununla ilgili bi deney yapılıyo,çok fakir olan adamın bitenesine onu ameliyat edeceklerini vücuda bi delik açacaklarını ve öleceğini söylüyolar,karşılığındada ailesine çok para vereceklerini ve bütün borçlarını kapatacaklarını vaat ediyolar...neyse adam ikna oluyo ve doktorlar onu ameliyat masasına alıyolar,ve diyolarki vücunu uyuşturucaz ve bi delik açıcaz,aslında böle bi şey yapmıyolar,ameliyat falanda yok,sonra doktorlar kendi aralarında sanki ameliyat yapıyo gibi konuşuyolar,"işte delik açıldı kan akmaya başladı,1 litre oldu,2 litre oldu diye" ve sonra adam ölüyo,doktorlar hemen müdahale ediyolar hayata döndürmeye çalışıyolar ama nafile,üstelik kalp krizi yada tansiyon falan değil düpe düz kan kaybından ölüyo...kendini kan kaybetiğine inandırdığı için beyni onu öyle algılıyo
yani gerçektende beynimize komutu bizim vermemiz gerekiyo,neye inandırırsak o oluyo:34:

:53::53::53:ozaman bende göbeğime bi delik açıldıgını ve oradanda yaglarımın akıp gittiğini hayal edeyimmm sagol kirazcımm çok güzel bi paylaşımdı.ama o deneyi yapan doktorlara yuhhh diyorum adamı resmen öldürmüşler canilerrr :57:zaten belgesel izlerkende sinir olurum aslanın geyiği yakalayıp parçalamasını sakin sakin çekiyorlarya bende kendi kendime caniler diye bagırırım eşimde deniz kendine gel o dogal yaşamın dengesi dışarıdan müdahale edilemez ne yapacaklar adamlar çekip aslanımı vuracaklar der balık burcuyumya illa olayın dram yönünü göreceğim:78:

günaydıınn kızlarrr yineee gram gram gitmeye başladı bakalımmm ne yapıcaz...

geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7

400 gr. cıkkk :2::2::2::2:

geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7

günaydın kız hafta içi +1 im diye ağlanıp durdun 400 gr da olsa kilo vermişsin ya daha ne istiyorsun cadı

:53::53::53:ozaman bende göbeğime bi delik açıldıgını ve oradanda yaglarımın akıp gittiğini hayal edeyimmm sagol kirazcımm çok güzel bi paylaşımdı.ama o deneyi yapan doktorlara yuhhh diyorum adamı resmen öldürmüşler canilerrr :57:zaten belgesel izlerkende sinir olurum aslanın geyiği yakalayıp parçalamasını sakin sakin çekiyorlarya bende kendi kendime caniler diye bagırırım eşimde deniz kendine gel o dogal yaşamın dengesi dışarıdan müdahale edilemez ne yapacaklar adamlar çekip aslanımı vuracaklar der balık burcuyumya illa olayın dram yönünü göreceğim:78:

ayy narincim yağların akıp gitmesi harika olurdu,ama buna inanırsak birden olmaz belki ama zamanla olucaktır eminim

belgesel konusundada bende dayanamıyorum ,doğanın kanunu maalesef güçlü olan her zaman zayıfı ezer,hatta yer...yazarken bile tuhaf oldum:27:

bu arada narin hanım,kilonuzu sölememişiniz,merakla beklemekteyim:23:

geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7

günaydın kuzucuk.:16:..
eee normaldir gram gitmesi mirayım,katettiğin yola bakarmısın azmı canım:81:

günaydın kız hafta içi +1 im diye ağlanıp durdun 400 gr da olsa kilo vermişsin ya daha ne istiyorsun cadı

artık şu 72 leri 73 leri bi görüp fazla durmadan 60ları görmek sitiyorum:)

ayy narincim yağların akıp gitmesi harika olurdu,ama buna inanırsak birden olmaz belki ama zamanla olucaktır eminim

belgesel konusundada bende dayanamıyorum ,doğanın kanunu maalesef güçlü olan her zaman zayıfı ezer,hatta yer...yazarken bile tuhaf oldum:27:

bu arada narin hanım,kilonuzu sölememişiniz,merakla beklemekteyim:23:

günaydın kuzucuk.:16:..
eee normaldir gram gitmesi mirayım,katettiğin yola bakarmısın azmı canım:81:

günaydııın tatlım doğru diyosun ama benim sporada başlamam lazımm bölgesel olarak incelmem lazımm artıkkk
ama başlayamıyorummmmmm:(

kirazcım kusura bakma canım yaa eşim geldide onunla konuşmaya dalmışım.tatilin faturasıııı pişmanmıyımm hayırrrrr :77:

geçen hafta 67.900

bu hafta :68.700

artı 800 gr.

11 yıl sonra memleketime gitmişim bu kadarcık artı olması çokta önemli değil hafta fazlasıyla vereceğim inşallah :21:

kirazcım kusura bakma canım yaa eşim geldide onunla konuşmaya dalmışım.tatilin faturasıııı pişmanmıyımm hayırrrrr :77:

geçen hafta 67.900

bu hafta :68.700

artı 800 gr.

11 yıl sonra memleketime gitmişim bu kadarcık artı olması çokta önemli değil hafta fazlasıyla vereceğim inşallah :21:

işte bu narinim:46::46:yaptığımız şeyden artık pişman olmayalım,tadını çıkaralım...önemli olan devam ettirmemek ve arkaya bakmamak...şimdi hiç bişi olmamış gibi devam edersin ve eminim haftaya telafi edersin canım...zaten kendinide buna inandırmışsın,"fazlasıyla veririm"

kirazcım sende züperrrr kilo vermişsin aynen tam gaz devam canım :13:

naz sıkma canını haftaya veririz canımmm :38:

mimu 400 gr.azmı canım yaaa lütfen kendine haksızlık etme :29:

elifçim geçmiş olsun .eger olman gerekiyorsa geçiktirme biran önce ameliyat ol tatlım :29:

zilan kirazında dediği gibi vücut yeni kiloya alışıyordur canım ben 1 kilo veririm benim vücut 2 ayda anca alışırrrr :60: inşallah seninki bir haftada acemiliği atar :1:

Son düzenleme:
benim bugunku kilom 66 şukur hafta için bir ara 67 bile gormuştum reng dendi sanırım
gıram gıramda olsa gidecek buna inanıyorum

safiş mesaj çekti herkese selamları var bu hafta kilosu aynıymış .

benim bugunku kilom 66 şukur hafta için bir ara 67 bile gormuştum reng dendi sanırım
gıram gıramda olsa gidecek buna inanıyorum

canımmm :29:işte seni ve bizi başarıya götürecek hedef kilomuza ulaştıracak düşünce.gram gramda olsa gidecek kendime inanıyorummm :15:

gram gram değilde kilogram kilogram gitse hahahhaha:D

dünkü menüme gelince ;

08:30 2 dilim tb ekmeği süt ceviz acı sos peynir salatalık

12:45 tavuklu salata bol tavukluuu mmmmm nefis:) yoğurt

19:30 tavuk 2 kaşık yoğpurt 2 dilim kereviz

21:00 elmalı cevizli kuppp:) bunu iiki keşfetmiş ziliciiiimmmm mükemmel yahuuuuu

dün akşam kardeşimede yaptımmm çok sevindiii işten gelincee yedii:D

sabah 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi+iki adet ceviz +bir tatlı kaşıgı marmelat bir bardak süt yarısı suydu yedim bulezzete bayılıyorum
oylen yarım su bardagı kırılmış spaagetliyle bol yeşillikli salata +yogurt
ara portakal
akşam kabuska +yogurt
ara tarçınlı süt

Back
X