- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narincim sana kesinlikle katılıyorum,bilinaltımızda biz neye inanırsak o oluyo,bugün bununla ilgili gerçek bi hikaye okudum,aslında kopyalayacaktım ama şimdi bulamıyorum,hatırladığım kadarıyla
bununla ilgili bi deney yapılıyo,çok fakir olan adamın bitenesine onu ameliyat edeceklerini vücuda bi delik açacaklarını ve öleceğini söylüyolar,karşılığındada ailesine çok para vereceklerini ve bütün borçlarını kapatacaklarını vaat ediyolar...neyse adam ikna oluyo ve doktorlar onu ameliyat masasına alıyolar,ve diyolarki vücunu uyuşturucaz ve bi delik açıcaz,aslında böle bi şey yapmıyolar,ameliyat falanda yok,sonra doktorlar kendi aralarında sanki ameliyat yapıyo gibi konuşuyolar,"işte delik açıldı kan akmaya başladı,1 litre oldu,2 litre oldu diye" ve sonra adam ölüyo,doktorlar hemen müdahale ediyolar hayata döndürmeye çalışıyolar ama nafile,üstelik kalp krizi yada tansiyon falan değil düpe düz kan kaybından ölüyo...kendini kan kaybetiğine inandırdığı için beyni onu öyle algılıyo
yani gerçektende beynimize komutu bizim vermemiz gerekiyo,neye inandırırsak o oluyo![]()