[ı]dün akşam eve gittikten sonra oldu,daha doğrusu yoldayken çok kötü idrara sıkıştım ama nasıl ağrı yapıyo anlatamam,eve gittim ve çok sancılı yapabildim ve üstelik kanlıgece boyu sürekli bi sıkışma hali,ağrı,ama gidiyorum wc ye zar zor yapabiliyorum ve rengi gittikçe koyulaşan kan gelmeye başladı,çok korkttuk,hastaneyede gitmeye korktum,sıcak su torbası falan koydum,sıcak duş aldım,böyle 2-3 saat sürekli sancıdı,şimdi kan yok ama,sancı hala var...[/ı]
geçmiş olsun canım benim . Idrar yollarını üşütmüş olabilirsin canım . Ama bir doktora git allah korusun taç falanda olabilir . Annemden biliyorum annemin böbreklerde taş vardı oda çok sancı çekerdi öyle ve idrarı kanamalı olurdu bazen . Sen ihmal etme canım doktora gitmeyi
bilmiyorumki nazlım ya,daha önce hiç böle bişi olmamıştı,pazartesi ilk işim doktora gitmek zaten,netttende bakıyorum şimdi,basit bi enfeksiyonda olabilir,yada çok ciddi bişeyde olabilir mutalaka tetkik yapılması lazım yazıyo
[ı]bilmiyorumki nazlım ya,daha önce hiç böle bişi olmamıştı,pazartesi ilk işim doktora gitmek zaten,netttende bakıyorum şimdi,basit bi enfeksiyonda olabilir,yada çok ciddi bişeyde olabilir mutalaka tetkik yapılması lazım yazıyo[/ı]
Ben geldiiiimallahıma şükür iyileştimde geldim,zilanım bugün gönderdim az önce yurtiçi kargoyla mesajındaki şubeden sanırım en geç çarşamba alabilirsin hediyeni , gecikme için affet beni tatlım
İNŞALLAH en kısa zamanda herşey düzelir narinim ....
dün akşam eşimle spordan sonra arkadaşının evine gittik yeni ev almışlar perde yaptıracaklar eşim yapacak perdelerini ölçü almaya beraber gittik evleri çok güzel çok imrendim açıkçası . İNŞALLAH ALLAH benim için hayırlı olacaksa banada öyle bir ev nasip etsin . bugünlerde psikolojik olarak hiç iyi değilim ...
bende iyiyim canım . geçen haftalarda kötüydüm biraz ama bu hafta toparlandım çok şükür.Amin nazlışım sende ne var ne yok
Daha da güzeli senin olsun pıtırcığım , sen herşeyin en güzeline layıksın
Geçmişe bakıyorumda sabahtan beri, beni merak etmişsiniz kızlar, sağolun, geçen hafta başlayacaktım ama bir hafta daha rapor yazdı doktorum annemler rica ettiler, kızılcahamama kaplıca köyüne gittik, annem babam ablam ben, biz dün döndük ablamla, bugün işe başladım. Annemler salı günü dönecekler, ohhhh bir hafta boyunca 4 saate yakın yüzdüm, bir dünya masaj yaptırdım taşlarla falanbomba gibi döndüm vallahi, herşeyde bir hayır vardır derler ya ne kadar doğru, arındım sanki bu kazadan sonra, hayat ne kadar kısa aslında, sadece ''an''lara bağlı... Bu son olaylardan önce bir türlü hazmedemiyordum mertin bana yaptıklarını, ama artık sanki ondan da arındım soyutlandım, korkunç huzurluyum son bir haftadır. Hayattaki tek gerçek sağlam dostların ve ailenmiş koşulsuz seven... Beni bunca seven düşünen koruyan kollayan varken, ben hala mertin bana yaptığı haksızlığı düşünüp kendimi yıpratırsam bu hem beni sevenlere hemde beni yaratan rabbime haksızlık, kendime geldim sosyal sorumluluk projelerime,aileme,arkadaşlarıma zaman ayıracağım. Kocasızda mutlu olunabilir ama zaman ne getirir ne götürür bilinmez tabiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?