- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
narincim sana kesinlikle katılıyorum,bilinaltımızda biz neye inanırsak o oluyo,bugün bununla ilgili gerçek bi hikaye okudum,aslında kopyalayacaktım ama şimdi bulamıyorum,hatırladığım kadarıyla
bununla ilgili bi deney yapılıyo,çok fakir olan adamın bitenesine onu ameliyat edeceklerini vücuda bi delik açacaklarını ve öleceğini söylüyolar,karşılığındada ailesine çok para vereceklerini ve bütün borçlarını kapatacaklarını vaat ediyolar...neyse adam ikna oluyo ve doktorlar onu ameliyat masasına alıyolar,ve diyolarki vücunu uyuşturucaz ve bi delik açıcaz,aslında böle bi şey yapmıyolar,ameliyat falanda yok,sonra doktorlar kendi aralarında sanki ameliyat yapıyo gibi konuşuyolar,"işte delik açıldı kan akmaya başladı,1 litre oldu,2 litre oldu diye" ve sonra adam ölüyo,doktorlar hemen müdahale ediyolar hayata döndürmeye çalışıyolar ama nafile,üstelik kalp krizi yada tansiyon falan değil düpe düz kan kaybından ölüyo...kendini kan kaybetiğine inandırdığı için beyni onu öyle algılıyo
yani gerçektende beynimize komutu bizim vermemiz gerekiyo,neye inandırırsak o oluyo
günaydıınn kızlarrr yineee gram gram gitmeye başladı bakalımmm ne yapıcaz...
geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7
400 gr. cıkkk :2::2::2::2:
ozaman bende göbeğime bi delik açıldıgını ve oradanda yaglarımın akıp gittiğini hayal edeyimmm sagol kirazcımm çok güzel bi paylaşımdı.ama o deneyi yapan doktorlara yuhhh diyorum adamı resmen öldürmüşler canilerrr zaten belgesel izlerkende sinir olurum aslanın geyiği yakalayıp parçalamasını sakin sakin çekiyorlarya bende kendi kendime caniler diye bagırırım eşimde deniz kendine gel o dogal yaşamın dengesi dışarıdan müdahale edilemez ne yapacaklar adamlar çekip aslanımı vuracaklar der balık burcuyumya illa olayın dram yönünü göreceğim:78:
günaydıınn kızlarrr yineee gram gram gitmeye başladı bakalımmm ne yapıcaz...
geçen hafta 77.1
bu hafta 76.7
400 gr. cıkkk :2::2::2::2:
günaydın kız hafta içi +1 im diye ağlanıp durdun 400 gr da olsa kilo vermişsin ya daha ne istiyorsun cadı
ayy narincim yağların akıp gitmesi harika olurdu,ama buna inanırsak birden olmaz belki ama zamanla olucaktır eminim
belgesel konusundada bende dayanamıyorum ,doğanın kanunu maalesef güçlü olan her zaman zayıfı ezer,hatta yer...yazarken bile tuhaf oldum
bu arada narin hanım,kilonuzu sölememişiniz,merakla beklemekteyim
günaydın kuzucuk...
eee normaldir gram gitmesi mirayım,katettiğin yola bakarmısın azmı canım:81:
kirazcım kusura bakma canım yaa eşim geldide onunla konuşmaya dalmışım.tatilin faturasıııı pişmanmıyımm hayırrrrr
geçen hafta 67.900
bu hafta :68.700
artı 800 gr.
11 yıl sonra memleketime gitmişim bu kadarcık artı olması çokta önemli değil hafta fazlasıyla vereceğim inşallah
benim bugunku kilom 66 şukur hafta için bir ara 67 bile gormuştum reng dendi sanırım
gıram gıramda olsa gidecek buna inanıyorum
safiş mesaj çekti herkese selamları var bu hafta kilosu aynıymış .
canımmmişte seni ve bizi başarıya götürecek hedef kilomuza ulaştıracak düşünce.gram gramda olsa gidecek kendime inanıyorummm
gram gram değilde kilogram kilogram gitse hahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?