Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cevizli elmalı kup nedir yahu

Canım benimmmmm canım canımmmmm
Seni tekrar burada görmek ne kadar güzel
Bir daha bir yerlere kaybolma emi canım özledik ....

günaydın şekerler mutlu haftalar

Günaydınnnnnnnnnnnn

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız ....

Günaydın nazlım

İşte gözdem geri geldiiii
Hoşgeldin bebeğim

Anaaaammmm safişiiiiim sarı kuzum nasıl oldu bebişimiz hastalanmış nazar bu nazar,gözü olanın gözü çıksın tatlı cadımda nasılsın ne var ne yok

Kızlarcığım meseeeneee lerimizi alsak ya birbirimizin sadece face yetmiyor

Anaaaammmm safişiiiiim sarı kuzum nasıl oldu bebişimiz hastalanmış nazar bu nazar,gözü olanın gözü çıksın tatlı cadımda nasılsın ne var ne yok

sarı kuzun daha iyi bebekim bir hafta boyunca sabah akşam iğne vuruldu şimdi çok daha iyi çok şükür kreş olayınada çözüm buldum içim rahat inşallah kuzucum bir daha böyle hastalanmayacak İnşallaahhh...

Bencede gözü olanın gözü çıksın kör olsunnnnnnnnnn

Ben iyiyim birtanem seni gördüm iyi olduğunu okudum inan çok daha iyi oldum ay balaammmm

özlemişeeemmmmmm sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nesliş geçmiş olsun canım, idrar yollarında enfeksiyon olabilir bir üroloji uzmanına görün, kanlı idrar mutlaka bakılmalı :26: korkma ama sistitin ağır olanıdır bu

Bende çoook özlemişim yahuuuuuuuuuuuuuu

Bende acıktım ton balıklı salata var bugün öğlen, artık menülerimide yazayım gün gün ayşegül hiç uğramıyor artık aeben ablişim yakın zamanda döneceğim temelli dediydi o da hiç yok :26:

bende acıktım yemek yapıyorum şimdi kendime ... yumurtalı ıspanak

ben üç dört günlük yemeğimi yaptım hafta sonu valla canım hafta içi çok zor oluyor benim için akşamları uğraşmak o yemeklerden birisi bizdede ıspanak
sanada afiyet olsun ayrıca
iş yerinde zor olmuyormu ıspanak yemeğini yapmak can can yaaa yıkaması uzun iş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…