Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaaayyyyyy
başımmmmmmm mdemm
boyun damarlarım resmen tık tık dyor yaaaaaaa

fatu bi dönem bende alcaktım bayada aratırdım solgardan bi,lmem nelere kadar bebem dikkat et nolur sağlık daha önemli biz sağlıklı olalım ii görünelim ii olalım diye uğraşıyos sağlığımızı kendimizi kaybetmek için değil,
beslenmene dikkat et düzenli ye
6 öğün yap o zaten enerji yakımını hızlandırıyo sen enerji almazsan ne yakcak Allah korusun seni...

Ben hep korkmuŞumdur ılaÇ kullanmaktan onun ıÇın hıÇ denemedım. Ama denemedıĞım otta kalmadı tabıkı .

YA inanılmaz bişey...
burada bi endokrinoloji doktoru var onun da randevuları dolmuş......
deli olucam yaaa

nasıl senin tererist kıs .. örümcegede binmiş biraz duruyodur onda . benim bebeler severdi biraz üstünden giderlerde .. at yürütecin içine ....kaydirigubbakcemile3

yok kız nerde bu çocuk durmuyo hiç hoppaladan aldım şimdi max 3 dk yürüteçte zaten hiç durmuyoo

öğlen yani az önce 1 tabak yağsızbol yoğurtlumakarna
bugün iştahımda keyfimde yok(

ben çıyorum kızlar hayırlı günler ..... asüüüüü ifadeni gelince okuyacagım sen yaz ......

aebenim ne kaddaaarrr temiz kalbin var senin canımın içisiiiiii Şeniz
hemen anladın sapıttığımı dimi. sapıtınca buraya da yazamıyorum. dün akşam burger kingdeydik desem yeterli mi
ama bu sabah yine tam gaz başladım. akşama da böyle geçecek kesin kararlıyım :1rolleyes:

yok kız nerde bu çocuk durmuyo hiç hoppaladan aldım şimdi max 3 dk yürüteçte zaten hiç durmuyoo

öğlen yani az önce 1 tabak yağsızbol yoğurtlumakarna
bugün iştahımda keyfimde yok(

ayy şimdi aklıma geldi. benimkide çok fenaydı. yalnız kalmaya gelmiyordu. wcdeyken bile 1 dakikada bir kafamı kapıdan çıkartıp ona laf atıp geri dönüyordum delikafadulden
bir de kayınvalideye kızıyordum kucağa alıştırdı diye kaydirigubbakcemile
demek hepsi aynıymış bu veletlerin -tatlicadiarzu-

fatuuu canım dikkat et kendine yaa. nasıl oldun şimdi.
ben de fx15 kullanmıştım. kullandığıma da değmedi zaten. 60 tlye 2 kilo verdim topu topu :mymeka: allahtan hiç bir yan etki yaşamadım

Ooooo benimki sizinkilerden beter 21 aylık oldu ama tuvalete bile yanlız girince ağlıyor yemek yaptırmıyor illa almiş yapacakmışım . Kucak yani . Asi erkeğim ne yapayım mecbur katlanıyorum... ona aşıkım çünkü hepimiz onlara aşıkızzzzzzzzzzzzzz annelerimizde bize aşıkkkk :))şakkıdı

o ayrı bir konu reff
benimki 27 aylık hala aynı. bir de hafifff kilolu -tatlicadiarzu- tek kolla onu tutup tek kolla yemek karıştırmak bir zor ki mirmirmirmir
bir şey değil babası evde olsa dahi benimle wcye girmek için ağlıyor
ahh ahhh canım oğlum özledim bak şimdi :çok üzgünüm:

amann anne demeyin banaya dün aradım kapalıydı aramısın dedi aradı şimdi benden gittikten sonra ilkkez nese diş çektirdim kötüyüm bitanesi kanal olcak anlatıyom ne dese begenirsiniz tamam kızım tamam kızım köntürüm bitiyooo kapatıom çattt dıt dıt dıt gıcık yaaaa

Aynen benimkide öyle o da babası varkende yokkende benim almişimde hep :) bende ösledim vallaaa çocuğu olmayanlar anlıyamıyor ama 2 aylıkken bırakıp işe geldiğimde (lütfen mideniz bulanmasın anne olanlar anlar sanırım ) inan kakasının kokusu gelirdi sürekli burnumaaa :1shok:gamyoncuiremsu yavrum benim hüüüüüüüüüüüüüüüüü

senağlama
Canım üzülme sen inşallah kusursuz bir anne olacaksın ve annenden gördüğün eksiklikleri yavruna gösterdiğin şevkat ve sabırla aşacaksın. Kıyamam ben sana kütommmmmmmmmmmmmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…