selam kızalr
başımda garip bi durum var saniki dönüyor mide bualnır ya benim de başım bulanıyor resmen.........
Başımda bi ağırlık var......
Kütocum biraz dinlenmiş olmana çok sevindim kendne dikkat et......
Hala hiçbirşey yemedim fıstıklar . O KADIN DİYE bir film var Sezen Aksu şarkıları ile yapılmış o kadar güzel o kadar çok etkilendim ki iştahım gitti. Bir buruk aşk hikayesi....
selam kızalr
başımda garip bi durum var saniki dönüyor mide bualnır ya benim de başım bulanıyor resmen.........
başımda bi ağırlık var......
kütocum biraz dinlenmiş olmana çok sevindim kendne dikkat et......
selam kızalr
başımda bi ağırlık var......
kütocum biraz dinlenmiş olmana çok sevindim kendne dikkat et......
kütom eve geldim bi çanak (2 kase kadar belki kornflaks yedim 3 dolu kaşık yoğurtla bugün tusuz yemedim ki yediklerimde makul miktarda tuz vardı.......
ilacı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler:
Kısaca doktorunuza danışmadan markasını dozajını değiştirmemelisiniz
yaratması gereken etkiler dışında yan etkilere de neden olabilir ve bu da tıbbi önem taşımakta olup doktor kontrolunde olmalıdır. Bazı yan etkileri:
Genellikle yüksek kan basıncı
daha az olarak hızlı kalp atışı ve ateş
nadir olarak da nöbet geçirmeye neden olabilir
birazdan belirtilecek olan yan etkileri ilaca vücut uyum sağladıkça azalacaktır fakat devam ediyorsa ya da sıkıntı yaratıyorsa doktora danışılmalıdır:
Genellikle karın ya da mide krampları; ishal; başağrısı; bş dönmesi ve kusma.
Daha az görülen
karında rahatsızlık hissi; vücut kokusu; depresyon; halsizlik; görme kaybı; iştah ve kilo kaybı; el, alt bacak ve ayak şişliği; güçsüzlük...
Başka yan etklere de sebep olabilir bunları doktorunuza danışmalısınız...
Bi yerden aldım l-carnitine ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?