sen hep ser verion sır vermion kısım
sonuncu olmayasın da kaydirigubbakcemile3
bence nazlı hepinizi geçer :hooray:
kız iyi fikir haaa
karnımızla yazabilsek bayağı eritirdik
parmağımdaki yüzük bol geliyor artıkım kaydirigubbakcemile3
sağol şeker..hepimizden uzak olsun inşallah
ben şuaralar iyi gidiyorum hayalim. tam gaz devam bakalım cuma tartı ne gösterecek.
sen hep ser verion sır vermion kısım
sonuncu olmayasın da kaydirigubbakcemile3
bence nazlı hepinizi geçer :hooray:
kütoo geçmiş olsun bacım
neden o kadar çok kanıyor ki. pamukla (kedi olan değil kaydirigubbakcemile3) baskı uygulasana. belki geçer
kullanıom ama kullanmak istemiom böle daha rahat....
yazmamım hızlandırıorum....
tostumu yedim...
eve gidiom artıkın..
byee
delüüü delikafadulden
ya bu diş normal ni yerde deildi cıkarken sıgmamış damakta koca bi azı dişi cok zor cıktı damagımda hep dilim deyip kanatıyo yeniden dr koyma bişiy dedi yara çok buyuk zor olacak dedi öbür cürükte ısrarla agrıyo acım ilaç alamıom regl oldum karnım agrıyo kulagım gözum yanagım agrıyo sonra aclık ve susuzluktan mutevellit böbreklerim agrıyo kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıölecem galubaaa
similleri asüümm ....ne kullanıon :uhm:
ne kullanmak istemion :uhm:
:bbo: :bbo: :bbo:
tostunu ye enişte beyi odanda bekle kaydirigubbakcemile3
bediş nerde kızlar yazık dişi nasıl olduki tel çaldırmayada kıyamıyorum aç aç yatmiştı .....:teselli:
nazlım sendede işler yolunda hep böle olsak ne iyi oldu bu hafta bakın demekki motivasyon iyi olunca paylaşımda bol oluyo herkez altta hazır nazırdı
evt bende onu diyecektim eglendigin belli güzeldi espiriler hele pinarımın kopyalayıp öpmesine bayıldım
ha ayrıcaa ben senın diyet işlerine hiç burnumu sokmuyorumm maşallahın var ilk gunden beri çok güzel gidiyosun yumuktada görüyorum ben bunu
bu arada özge cee demiş bidaha yok cok az yiyon özgeeee
sanada maşallah kütom cumaya kesin 75 olursun canım. böyle giderse bireyselde bu hafta sen birinci olursun canım. bende aldım beşibir yerdemi içiyorum şimdi.
ya ben size yetişemiyommm
yemeğimi yedim geldim
malesef simit+1 dilim tulum peyniri ve şekersiz çay
2-3 tanede patates tırtıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?