Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kütoo geçmiş olsun bacım
neden o kadar çok kanıyor ki. pamukla (kedi olan değil kaydirigubbakcemile3) baskı uygulasana. belki geçer

kız iyi fikir haaa
karnımızla yazabilsek bayağı eritirdik
parmağımdaki yüzük bol geliyor artıkım kaydirigubbakcemile3

sağol şeker..hepimizden uzak olsun inşallah

amin canım,
tatlım valla uzun ince parmaklı bi kız oldum be ya şaka falan bi yana ciddiyim yani :roflol::roflol::roflol:...
bide önümde az kalan karnım erise tamam benden bu kadar dicem artık da hedefi 65 e çeksem diye yoğun bi şekilde düşünüyom böğün :roflol::roflol::roflol:...

ben şuaralar iyi gidiyorum hayalim. tam gaz devam bakalım cuma tartı ne gösterecek.

bakalım naslım bakalım hepimiz bakalım...

sen hep ser verion sır vermion kısım
sonuncu olmayasın da kaydirigubbakcemile3
bence nazlı hepinizi geçer :hooray:

asim bekle ve gör yavruuuum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:...

kullanıom ama kullanmak istemiom böle daha rahat....
yazmamım hızlandırıorum....
tostumu yedim...
eve gidiom artıkın..
byee

kütom yoksam bu hafta açlıka yarışı senmi kazancen kıs:)
şaka bi yana geçmiş olsun gülüm anam benimde 2 gün aralıksız kanamıştı oy ben anlayom seni gülüm...

kütoo geçmiş olsun bacım
neden o kadar çok kanıyor ki. pamukla (kedi olan değil kaydirigubbakcemile3) baskı uygulasana. belki geçer

delüüü delikafadulden

ya bu diş normal ni yerde deildi cıkarken sıgmamış damakta koca bi azı dişi cok zor cıktı damagımda hep dilim deyip kanatıyo yeniden dr koyma bişiy dedi yara çok buyuk zor olacak dedi öbür cürükte ısrarla agrıyo acım ilaç alamıom regl oldum karnım agrıyo kulagım gözum yanagım agrıyo sonra aclık ve susuzluktan mutevellit böbreklerim agrıyo kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıölecem galubaaa

Son düzenleme:

ayy canım benim :teselli:
valla bu kadar soruna ne diyeceğimi şaşırdım. anam hepsi üstüste mi gelir kötükedihüso

diğer tarafınla yumuşak bişeyler göndersen göbüşe. bir de ilaç alsan üstüne kafamçokkarıştı
demek kolay dimi kafamçokkarıştı

ne kullanıon :uhm:
ne kullanmak istemion :uhm:
:bbo: :bbo: :bbo:

tostunu ye enişte beyi odanda bekle kaydirigubbakcemile3
similleri asüümm ....

bu arada konuşmaya daldık ifadeni alayım . nasıl gidiyo bakimm ...:jeyyar:

ben çıyorum kızlar hayırlı günler ..... asüüüüü ifadeni gelince okuyacagım sen yaz ......

bediş nerde kızlar yazık dişi nasıl olduki tel çaldırmayada kıyamıyorum aç aç yatmiştı .....:teselli:

hee kıyama bana sen kıyamadın ama gece 3 te benım tekem aradı akşam komutanlar varmış arayamamış gece nöbet deişmiş çıkabilmek için aradı bende konusamıom tabi üzüldü oralarda garibim :çok üzgünüm:

elseee gecmiş olsun canım ya

yumukk sen acaip manyak bişiysin tam benlik dondurma muhabbeti çevirmişiniz ama bende tık yok bugun etkilenmedim yoksa benı market yollarında hayal etmeye başlayabilirdiniz

nazlım sendede işler yolunda hep böle olsak ne iyi oldu bu hafta bakın demekki motivasyon iyi olunca paylaşımda bol oluyo herkez altta hazır nazırdı

nazlım sendede işler yolunda hep böle olsak ne iyi oldu bu hafta bakın demekki motivasyon iyi olunca paylaşımda bol oluyo herkez altta hazır nazırdı

evet kütom keşke hep böyle olsa. bugün inanılmaz eğlendim burda. maşallah bana bir kaçgündür iyi gidiyorum. akşamda burda salata yapıp yiyeceğim ondan sonra yeme işine son vericem.

evt bende onu diyecektim eglendigin belli güzeldi espiriler hele pinarımın kopyalayıp öpmesine bayıldım

ha ayrıcaa ben senın diyet işlerine hiç burnumu sokmuyorumm maşallahın var ilk gunden beri çok güzel gidiyosun yumuktada görüyorum ben bunu

bu arada özge cee demiş bidaha yok cok az yiyon özgeeee

sanada maşallah kütom cumaya kesin 75 olursun canım. böyle giderse bireyselde bu hafta sen birinci olursun canım. bende aldım beşibir yerdemi içiyorum şimdi.

ya ben size yetişemiyommm
yemeğimi yedim geldim
malesef simit+1 dilim tulum peyniri ve şekersiz çay
2-3 tanede patates tırtıkladım

sanada maşallah kütom cumaya kesin 75 olursun canım. böyle giderse bireyselde bu hafta sen birinci olursun canım. bende aldım beşibir yerdemi içiyorum şimdi.

ya bence vermemişimdir su kaybıdır mide boş ondandır ciddiye almadım yani pek
ya ben size yetişemiyommm
yemeğimi yedim geldim
malesef simit+1 dilim tulum peyniri ve şekersiz çay
2-3 tanede patates tırtıkladım

olsun kız eskiye göre nasıl az yiyosundur bunu dusun üzülme hiç

yettim gari kütom geçmiş olsun cnm geçmişi okudum baya kötü gibi kıyamam gı diş çok zor canım en kısa zamanda geçer inşallah canım:teselli: ya dondurma işini nerden çıkardıysam yok ben döveyim kendimi:mymeka:kaydirigubbakcemile3 bidaha etmicem sen dedin diye yazdım yoksa tıp yanidelikafadulden çok şükür iyi gidiyo diyetm kaçamak etmiyorum inşallah bu haftada veririm ama ibre aynı yerdedaha 3 gün var gerçi belkim az da olsa gider biraz önce yeşil çayımıda içtim içine kabuk tarçın bide dövülmemiş karabiber attım öyle demledim 5 gibi bi tene yeşil elma sora akşam yimee 7 de bugün ne yesem düşünüyorum henüs karar vermedim,şu smil olayına bende çok güldüm bi arkadaşımda öyle yapardı bilmediğinden deil herşeyi yazar smil ederdi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…