• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveeeeeet artık kafamızdan herşeyi sildiğimize göre aşık olma vakti gelmiiiiiişşşşşşşş

çokmu gülüncüne gitti kııııı
sen hiç balık tutmadın zaaaarr :36: :36:

Günaydın neslişim :3:
umarım dediğin gibi olur tatlım
sen nasılsın yavru ağrın sızın varmı durum nedir? Kendini nasıl hissediyorsun?

ben pek bir severim o şarkıyı can can
haydin sanada kolay gele :3:
yooo gerçekten heç balık tutmadum kızzz
Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."
çok güzel bir yazı ama kaçımız yapabiliyoruz bunları kendi nefsim üzerine söylesem ben asla yapamıyorum inşlah yaparız ne diyim
Değilizzzzzzzzzz ziloş neden kırgın olalım :29:
:38: :38: :38:
Eveeeeeet artık kafamızdan herşeyi sildiğimize göre aşık olma vakti gelmiiiiiişşşşşşşş

bakalım bu şanslı kim olcakkk gözdemmm

kızlar bizde geçen gün annemle biraz ağız tartışması yaşadık sanırım mevlütün bittiği günün akşamıydı baya bir içimdeki leri döktüm daha söylemediğim nice şey var ama en azında ucundan kıyısından söyledim bazı şeyleri beni haksız bulmadı ama neye yarar

günaydın tatlım amin inşlah ama kabus oldu resmen hep kaçamaklarla geçtii
dün akşam tam tamina koşu bandında 65 dakika tempolu yürüdüm bundan sonra böyle :27:
en azından cuma günü artı çıkmıyım amacım buu kilo vermekten çıktım üstelik regl olma ihtimalimde çok yüksek belirtiler var çünkü :37: iksirde yapıp içiyom dünden bu yana güzel yemekler off :56: yok artık keesss zilannn :57:
bende biraz artılardayım zilancım...ama bugün tekrardan kaldığım yerden devam,ikrisimide aldım elime,aynen benimde reglim yaklaştı bugün yarın olmam lazım,hadi bakalım cumaya kadar ne kadar eksi çıkarsak kardır canım:38:

Günaydın neslişim :3:
umarım dediğin gibi olur tatlım
sen nasılsın yavru ağrın sızın varmı durum nedir? Kendini nasıl hissediyorsun?

iyi sayılırım safişim,dikkat etmesem üşütürsem hemen böbreğim ağrıyo,dünde biraz ağrıdı,ama yinede herşeye rağmen keyfim yerinde:69:

Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."

kesinlikle çok doğru...annesinin ölümünden sonra aynen böyle düşünen bi kocam var..ve ona ayak uydurmaya çalışan birde BEN varım:34:
Keyifsizlik devammı ediyor nesliş? :26:

yok kuzucuk çok şükür herşey yolunda:81:

vayyyyyyyy gözdoşum havada aşk kokusumu var ne:69::69::69:

Naaannn birşeyde gözünden kaçsın beeeeeeeeeee :69::66::64:

kaçarmı neeeeeeeennn kaçın kurrasıyım beenn ahaahaah :52: :52:

yooo gerçekten heç balık tutmadum kızzz

çok güzel bir yazı ama kaçımız yapabiliyoruz bunları kendi nefsim üzerine söylesem ben asla yapamıyorum inşlah yaparız ne diyim

e gelde beraber tutalım kefalleri yayınları sazanları :1:

valla bence yapmamız gerek güzelim üç günlük bile değil dünya bir nees kadar kısa....

kızlar bizde geçen gün annemle biraz ağız tartışması yaşadık sanırım mevlütün bittiği günün akşamıydı baya bir içimdeki leri döktüm daha söylemediğim nice şey var ama en azında ucundan kıyısından söyledim bazı şeyleri beni haksız bulmadı ama neye yarar

iyi etmişsin canımm
içinde tutman bile büyük bir hata aslında herşeyi yaşadığımız anda anladığımız gibi (yanlışta olsa) paylaşmalı gün yüzüne çıkarmalıyız yoksa biriktikçe patlama kaçınılmaz oluyor malesef

:123::118::123:
Ahahaha ben ne zaman büyüyeceğim beeeeeeeeeeeeee :52:

küçükmü görüyon nen hala kendini ohaaaaa :27: :27:

arada işleri toparlayınca gelip yazıyorum:)))

iyi ediyon gel yaz :29:

kafamıza göre herhangi bi gruba katılabiliyomuyuz? :5: :59:

hayırdır
amaç zayıflamaksa öyle pattadenek giremezsin
bir takım tahliller testler var :1:

iyi sayılırım safişim,dikkat etmesem üşütürsem hemen böbreğim ağrıyo,dünde biraz ağrıdı,ama yinede herşeye rağmen keyfim yerinde:69:

kesinlikle çok doğru...annesinin ölümünden sonra aynen böyle düşünen bi kocam var..ve ona ayak uydurmaya çalışan birde BEN varım:34:

keyfinin yerinde olması en önemlisi canımcım sağlığıanada dikkat ettinmi gerisi boşşşşşş

oooo o zaman çok güzel herşeyin tadını çıkarın güzelcim bu hayat bizim ve elimize geçen tek şans bu....

hayırdır

nedir onlar öğrenebilirmiyim çok hırs yaptımda vermem gereken 13 kilom var

hayırdır

Nedir onlar öğrenebilirmiyim çok hırs yaptımda vermem gereken 13 kilom var

hoşgeldin canım . Takıma girebilmen için öncelikle 1 haftalık deneme süresi var bu süre zarfında bol paylaşım ve istikrar istiyoruz . Ne kadar çok paylaşımda bulunursan bizim ve senin için okadar iyi olur cuma günleri kilo bildirim günümüz en geç saat 11:30 a kadar kilo bildirimini yapmış olmamız gerekiyor .....

merhaba kk nın çıtırlarııı :71:hepinizi çok özledimmm :29::38:çok şükür eski düzenime yavaş yavaş dönüyorum enazından bugün normal saatimde işimin başındaydımm :21:herneyse hemen yeni havadislerimi vereyim görümcecim evine yerleşti ve dün geceden itibaren evinde kalmaya başladı bugünde hayırlısıyla iş başı yapacak inşallah bundan sonraki yaşantısında çok çok mutlu olur Allahım yolunu açık etsin hayırlı insanlarla karşılaştırsınnn

merhaba kk nın çıtırlarııı :71:hepinizi çok özledimmm :29::38:çok şükür eski düzenime yavaş yavaş dönüyorum enazından bugün normal saatimde işimin başındaydımm :21:herneyse hemen yeni havadislerimi vereyim görümcecim evine yerleşti ve dün geceden itibaren evinde kalmaya başladı bugünde hayırlısıyla iş başı yapacak inşallah bundan sonraki yaşantısında çok çok mutlu olur Allahım yolunu açık etsin hayırlı insanlarla karşılaştırsınnn

oh oh ne güzel canım rabbim bundan sonra yolunu açık etsin inşallah kızıyla birlikte mutlu bir hayat sürsünler....
Sen nasılsın güzelcim iyimisin?

bu arada kızlar
kuzucuğumun yeni fotolarından ekledim albüme bakmak isteyen olursa bilginize...

Back
X