• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazcım hastamısın tatlım çok geçmiş olsun :29:

gözdemmm yoksa aşıkkk mısınnnnn :69:nekadanda güzel bi haber buuuu :32:

safişim harika bi yazııı gerçektende çok etkileyici teşekkürler canım paylaşımın içinnn :38:

tamam o zaman deneme sürem bugün itibariyle başlasın :64: Ne tür paylaşımlar yapmam gerekiyo?

öncelikle her gün yediklerini liste halinde yazarsan yanlışlarını görür burda değerlendiririz . Onun dışında biz burda aile gibi olduk her türlü sıkıntımızı paylaşırız . Sen kendinden bahset biraz kaç kilosun yaşın kaç vs.... Tanıyalım seni biraz

safişçim ben çok şükür daha iyiyim gerçekten çok zor günler geçirdik ama şuan herşey yolunda hamdolsun.saglıgıma gelince gribim geçmedi bende bugün doktora gittim antibiotiksiz geçmeyecek dedi bugün ilaca başlamak zorunda kaldım maalesef.Allah başka dert vermesinde.dünde yagmurun altında görümcemin eksikleri için eşimle koşturunca epey bi agırlaşmıştım.Allahım bi eve neler lazımmış çamaşır sepeti tuvalet fırçası çöp kovası rende kesme tahtası ıncık cıncıkkk daha neler neler neyse genele olarak şuan pek eksigi kalmadı çok şükür .garibim alma deniz yeter zamanla alırız diyooo ama ben engel olamıyorum kendime illa herşey tastamam olacakkk ne yapayım çok şükür var alabiliyoruz birde safiş görümcemin sansına nasıl bereketlendi paramız sagolsun bi abimiz buzdolabını aldı digeri setüstü hediye etti annecim halıları bi başkası yatak derken bi baktıkki bi ev kuruldu inşallah bu bereket hep devam etsin yuvasındaaa

safişim harika bi yazııı gerçektende çok etkileyici teşekkürler canım paylaşımın içinnn :38:

evet canım bencede
elimizdekilerin kıymetini başımıza kötü birşeyler gelmeden bilmeliyiz bence...

Mesela ben kızıma bazen offff yeter artık diyorum daha dakika geçmeden onu kucağıma alıp özür diliyor sevdiğimi söylüyor ve öpüp okşuyorum...
Keşke hayatın her alanında herşeyi böyle olumluya çevirebilsek....

tamam o zaman deneme sürem bugün itibariyle başlasın :64: ne tür paylaşımlar yapmam gerekiyo?

o halde hoşgeldin aramıza :3:

ne tür paylaşımlar hımmmmm :44: :44:

herşey herşey herşey
sabah kaçta kalıyorsun sağındanmı solundamı uyanıyorsun
yataktan fırlarmısın yoksa mızmızlanırmısın
uyandıın gibi çişemi koşarsın yatakta keyifmi yaparsın
vs. vs. vs.
:1:

19 yaşındayım ünv öğrencisiyim boyum 1.72 haziran ayında 85 kiloydum bi zayıflama hapı kullandım 1 ayda 9 kilo verdim sonra yavaş yavaş vermeye başladım en son 72ye düştüm.. final zamanı geldi insanlar kilo verir biz arkadaşla ders çalışırken hep yedik yedik bi baktım kii tartıya 74 dedim gözde sen napıyosun abarttın nerde kaldı o hırs? 1 seneyi aşkındır üyeyiim kk ya böyle gruplar olduğunu biliyodum ama hiç yazmadım sonra dedim ekip işi olunca daha kararlı gider bugünde karar verdim işte :66:

safişçim ben çok şükür daha iyiyim gerçekten çok zor günler geçirdik ama şuan herşey yolunda hamdolsun.saglıgıma gelince gribim geçmedi bende bugün doktora gittim antibiotiksiz geçmeyecek dedi bugün ilaca başlamak zorunda kaldım maalesef.Allah başka dert vermesinde.dünde yagmurun altında görümcemin eksikleri için eşimle koşturunca epey bi agırlaşmıştım.Allahım bi eve neler lazımmış çamaşır sepeti tuvalet fırçası çöp kovası rende kesme tahtası ıncık cıncıkkk daha neler neler neyse genele olarak şuan pek eksigi kalmadı çok şükür .garibim alma deniz yeter zamanla alırız diyooo ama ben engel olamıyorum kendime illa herşey tastamam olacakkk ne yapayım çok şükür var alabiliyoruz birde safiş görümcemin sansına nasıl bereketlendi paramız sagolsun bi abimiz buzdolabını aldı digeri setüstü hediye etti annecim halıları bi başkası yatak derken bi baktıkki bi ev kuruldu inşallah bu bereket hep devam etsin yuvasındaaa

sana çok geçmiş olsun canım
vede allah gani gani razı olsun sizlerden uğraşmışsınız
Allah ev yapanla yuva kurana her zaman yardım edermiş tatlım
Valla evin eksiği söz konusu olunca
kırk yıllık kurulu düzende olsa mutlaka eksikler çıkıyor ne ilginç demiii :27:

19 yaşındayım ünv öğrencisiyim boyum 1.72 haziran ayında 85 kiloydum bi zayıflama hapı kullandım 1 ayda 9 kilo verdim sonra yavaş yavaş vermeye başladım en son 72ye düştüm.. final zamanı geldi insanlar kilo verir biz arkadaşla ders çalışırken hep yedik yedik bi baktım kii tartıya 74 dedim gözde sen napıyosun abarttın nerde kaldı o hırs? 1 seneyi aşkındır üyeyiim kk ya böyle gruplar olduğunu biliyodum ama hiç yazmadım sonra dedim ekip işi olunca daha kararlı gider bugünde karar verdim işte :66:

taaa sen çıtırcıkmışsın kıııııııı seni ham yapar burdaki gacılarrrr :1:

zaten buraya gelenlerde ya hamilelikten yada ders çalışırken tıkınmaktan yana dertli nihahah :1:

neyse sen her daim buralarda ol bak nasıl gidiyor kilocuklar

ayyy inşallah.. bu sabah yarım simit yedim yarısını öğlene bıraktım bide benim adet düzensizliğim var şuanda;
kekik
biberiye
nane
fesleğen
tarçın
ve limonlu çay demledim onu içiyorum :64::64: savunun fazla yağlaaaar

ayyy inşallah.. Bu sabah yarım simit yedim yarısını öğlene bıraktım bide benim adet düzensizliğim var şuanda;
kekik
biberiye
nane
fesleğen
tarçın
ve limonlu çay demledim onu içiyorum :64::64: Savunun fazla yağlaaaar

hoşgeldin deneme haftan hayırlı olsun canım

bu arada şunu farkettim diyet yaparken ne kadar ağır melankolik şarkılar dinlersen o kadar bezgin boşvermiş oluyosun.. bende ne yaptıım inna'nın şarkılarını koydum listeye kanımı kaynatsın diye tavsiye ederim :52:

slm arkadaşlar pc çok agır çalışıyord giremedim herkese mutlu haftalar dilerim
bugunku menum
sabah
iki ince dilim tt.b ekmegi+az peynir bir kaşık ayva marmelatı şekersiz
oyle kuru fasulye+salata +yogurt
ara yogurt tarçınlı
akşam çorba +salata+yogurt
ara meyva
içtiklerim 3 litre su
nane limon
yeşil çay

Denizimmmmmmmmm hoşgeldinnnn görümcenin düzenine dönmesine çok sevindim rabbim başka sıkıntılar vermesin inşallah, azıcık oldum galiba aşık :69:

Antalyada arkadaşım var ya onun eşinin arkadaşı, öyle daha aşk meşk yok konuşuyoruz çok çok ama arıyor sürekli haftasonuda buraya geldi , öyle işte :37:

Antalyada arkadaşım var ya onun eşinin arkadaşı, öyle daha aşk meşk yok konuşuyoruz çok çok ama arıyor sürekli haftasonuda buraya geldi , öyle işte :37:

hımmmm iyi bakalım ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin tatlım .

kızlar miray cumadan bu yana yok . görünmüyor ortalıklarda nerelerdeki bu kız

gözdoşum hayırlısı olsun fıstığım...aşk insanın içini kıpır kıpır yapıyo dimi:69::69:...daha bişi yok diyosun ama sendeki değişiklik hemen farkediliyo,hep böyle ol güzelim yaa:16::16:

Back
X