- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam o zaman deneme sürem bugün itibariyle başlasınNe tür paylaşımlar yapmam gerekiyo?
safişim harika bi yazııı gerçektende çok etkileyici teşekkürler canım paylaşımın içinnn![]()
tamam o zaman deneme sürem bugün itibariyle başlasınne tür paylaşımlar yapmam gerekiyo?
safişçim ben çok şükür daha iyiyim gerçekten çok zor günler geçirdik ama şuan herşey yolunda hamdolsun.saglıgıma gelince gribim geçmedi bende bugün doktora gittim antibiotiksiz geçmeyecek dedi bugün ilaca başlamak zorunda kaldım maalesef.Allah başka dert vermesinde.dünde yagmurun altında görümcemin eksikleri için eşimle koşturunca epey bi agırlaşmıştım.Allahım bi eve neler lazımmış çamaşır sepeti tuvalet fırçası çöp kovası rende kesme tahtası ıncık cıncıkkk daha neler neler neyse genele olarak şuan pek eksigi kalmadı çok şükür .garibim alma deniz yeter zamanla alırız diyooo ama ben engel olamıyorum kendime illa herşey tastamam olacakkk ne yapayım çok şükür var alabiliyoruz birde safiş görümcemin sansına nasıl bereketlendi paramız sagolsun bi abimiz buzdolabını aldı digeri setüstü hediye etti annecim halıları bi başkası yatak derken bi baktıkki bi ev kuruldu inşallah bu bereket hep devam etsin yuvasındaaa
19 yaşındayım ünv öğrencisiyim boyum 1.72 haziran ayında 85 kiloydum bi zayıflama hapı kullandım 1 ayda 9 kilo verdim sonra yavaş yavaş vermeye başladım en son 72ye düştüm.. final zamanı geldi insanlar kilo verir biz arkadaşla ders çalışırken hep yedik yedik bi baktım kii tartıya 74 dedim gözde sen napıyosun abarttın nerde kaldı o hırs? 1 seneyi aşkındır üyeyiim kk ya böyle gruplar olduğunu biliyodum ama hiç yazmadım sonra dedim ekip işi olunca daha kararlı gider bugünde karar verdim işte![]()
ayyy inşallah.. Bu sabah yarım simit yedim yarısını öğlene bıraktım bide benim adet düzensizliğim var şuanda;
kekik
biberiye
nane
fesleğen
tarçın
ve limonlu çay demledim onu içiyorumSavunun fazla yağlaaaar
Denizimmmmmmmmm hoşgeldinnnn görümcenin düzenine dönmesine çok sevindim rabbim başka sıkıntılar vermesin inşallah, azıcık oldum galiba aşık![]()
Antalyada arkadaşım var ya onun eşinin arkadaşı, öyle daha aşk meşk yok konuşuyoruz çok çok ama arıyor sürekli haftasonuda buraya geldi , öyle işte![]()